hjemmealarm-bilde
Kommersiell Markedsføring

Tilbud på Hjemmealarm

Dersom du eier eget hus eller leilighet vil hjemmealarm være et lurt valg. Her i Forbrukernet har vi satt sammen en enkel tjeneste som er designet for å forenkle din hverdag. Ved utfylling av ett enkelt skjema sørger du for å motta de beste tilbudene fra de største alarmselskapene, helt gratis og uforpliktende!


Fyll ut skjema!

Den billigste hjemmealarmen

Det finnes mange alarmselskaper å velge mellom, og det kan være svært tidkrevende og vanskelig å velge hjemmealarmen som passer best til sitt hjem. Med denne tjenesten sparer du denne tiden. Vi sørger for å sende dine opplysninger videre til alarmselskapene, da sparer du masse tid.

En annen viktig fordel er at alarmselskapene vil konkurrerer om deg som kunde. Det er nemlig da du oppnår de mest unike tilbudene som du ellers ikke ville fått. Spar både penger og tid ved å velge Forbrukernet.


Trygghet

Føl deg trygg, både når du sover, er på ferie eller sitter hjemme i din stue. Med hjemmealarm er det vist at sannsynlighet for innbrudd blir betraktelig redusert.


Ingen skjulte kostnader

Du trenger ikke bekymre deg for kostnader ved falske alarmer eller andre skjulte kostnader. Utrykninger er gratis og prisene er faste.


Kvalitet

Ved å velge hjemmealarm fra Forbrukernet blir mesteparten av jobben gjort for deg. Vi utvikler tjenester av yperste kvalitet, og er veldig bevisste på hvilke produkter og tjenester vi legger ut.
Skreddersydd hjemmealarm


I Forbrukernet er vi opptatt av både kvalitet og pris. Ved å fylle ut skjemaet på denne siden vil du innen kort tid bli kontaktet av diverse alarmselskaper på e-post eller mobil. Tilbudene du mottar er uforplitende, det betyr at du kan ignorere disse dersom du ikke skulle være fornøyd eller dersom du endrer mening.


Det er en krevende prosess å velge riktig alarmselskap til sitt hjem, spesielt med tanke på at man kommer til å ha det i lengre tid fremover. Pris og kvalitet varierer veldig, og det er i tillegg stor forskjell på hva som leveres av de forskjellige leverandørene. Ved å benytte oss kan du være sikker på at du får med deg alle de beste tilbudene på markedet.


Det er viktig at du fyller inn skjemaet så detaljert som mulig da dette gir deg mer relevante og skreddersydde svar. Er du usikker så er det bare å legge til dette. I kommentarfeltet skriver du inn dine ønsker, for eksempel hjemmealarm med kamera eller trådløs hjemmealarm.


I avisen Aftenposten (12 okt 2011) ble det utført en test som viste til 25 ganger større risiko for innbrudd uten hjemmealarm.

Mange gode egenskaper


Ettersom det finnes svær mange leverandører av boligalarm vil det være varierende egenskaper for disse, under har vi listet noen av egenskapene som noen av alarmselskapene tilbyr:


  • Omtalt i "Norsk Kundebarometer"
  • Omtalt av "TV2 Hjelper Deg"
  • Kostnadsfrie utrykninger
  • Kameraovervåkning
  • App til mobil
  • Fjernstyring av bolig

Etter at du har valgt leverandør vil selskapet sende ut sine beste håndverkere slik at du kan få den beste og mest profesjonelle oppkobling av utstyr.


Mange av alarmselskapene tilbyr også applikasjoner til Android og iPhone slik at du kan få meldinger om alarm og mulighet til å fjernstyre din bolig (lys, aktivering av alarm og mer).


1

Fyll ut skjema

Trykk på knappen nederst på siden så videresender vi deg til skjemasiden. Fyll ut dine ønsker så godt som mulig.


2

Svar innen kort tid

Vent på svar. Du mottar respons fra alarmselskapene innen kort tid, enten på mobil eller e-post.


3

Velg ditt alarmselskap!

Skulle du bli fornøyd med et av tilbudene du mottar kan du godta dette. Det er helt opp til deg.