FAQ

Ofte stilte spørsmål

Forbrukernet er en tredjepart som omtaler andre eksterne leverandører og deres produkter. Målet er å samle de beste tjenestene på ett enkelt sted.

Alle våre artikler merket med 'Kommersiell Markedsføring' betaler oss på en eller annen måte, som oftest via et affiliate-selskap (markedsføringsselskap). Dette betyr ikke at vi legger ut hva som helst mot betaling, vi er veldig opptatt av kvalitet.

Mange tror at Forbrukernet er en egen leverandør, men det er vi ikke. Vi skriver kun omtaler om andre leverandører og deres tjenester og produkter. Du finner alle våre anbefalte leverandører fra våre artikler i menyen over, som kan kontaktes fra egen nettside.

Forbrukernet utvikles og driftes av Webnova AS, et digitalt markedsføringsfirma med fokus på resultatbasert markedsføring.

Vi er alltid på utkikk etter nye samarbeidspartnere, og vi tilbyr gjerne plass for bedrifter vi har tro på. Ta kontakt så kanskje vi blir enige om en avtale som er gunstig for begge parter.

Vi er opptatt av at vårt innhold skal være korrekt og oppdatert. Tester og omtaler vil bli oppdatert minst én gang i året, helst etter at nyårets resultater fra Norsk Kundebarometer blir lansert. Vi legger ut nye artikler hele tiden, men ta gjerne en tur innom nyhetsseksjonen for flere innlegg.