Forbrukslån på dagen

forbrukslån på dagen
Kommersiell Markedsføring

Forbrukslån når du trenger det

Forbrukslån er til for å dekke utgifter som haster. Ved å velge et forbrukslån på dagen sørger du for at du får pengene inn på konto samme dag som du søker, men det er dessverre ikke alle långivere som tilbyr denne fordelen. Vi i Forbrukernet har sammenlignet noen av norges beste forbrukslån, og kåret en vinner av kategorien forbrukslån på dagen. Vinneren er Komplett Bank, og tilbyr et av markedets billigste forbrukslån på dagen. Trykk på knappen under så videresender vi deg til søknadsskjemaet deres.

Eks: eff.rente 16,90%, 65.000,- o/5 år, etabl.gebyr 640,- Totalt 94.333,-

Hvorfor søke forbrukslån via Forbrukernet?


Forbrukernet er en tjeneste designet for å forenkle folks hverdag. Ved å analysere tilbudene på dagens marked kan vi finne frem de beste leverandørene og de beste produktene slik at du selv slipper å bruke tid på dette. I vår test kom vi frem at Komplett Bank var beste forbrukslån på dagen dersom man er eldre enn 20 år. Vi kåret Santander til beste forbrukslån for de over 25 år som trenger under 70.000 kr, mens Bank Norwegian havnet på en førsteplass for alle under 20 år.

Forbrukslån på dagen – 400.000 kr

Ettersom Komplett Bank er en nettbasert bank tilbyr de forbrukslån på dagen fra 10.000 til 400.000 kr. Fordelen med å være nettbasert er at alle transaksjoner og dokumenthåndtering kan foregå raskere enn ved lokale banker. I tillegg kan du søke om et forbrukslån på dagen fra din egen mobil eller laptop. Som en av Norges mest kjente merkevarer kan du nyte et trygt og fleksibelt forbrukslån.

Hvem andre tilbyr forbrukslån?

Det finnes en rekke nettbaserte banker som tilbyr forbrukslån. Opp Finans, yA Bank, Bank Norwegian, Santander Consumer Bank, Komplett Bank for å nevne noen av de største. Av disse er det Bank Norwegian som tilbyr et av de raskeste forbrukslånene på dagen. Dette betyr at i de fleste tilfeller, avhengig av lånebeløp, så mottar du pengene samme dag som du søker. Enkelt og greit.

Hva koster et forbrukslån?

Ettersom forbrukslån kommer uten sikkerhet for banken har de som regel valgt å sette en relativt stor rente. I tillegg til renten kommer ofte månedsgebyrer og et merkbart etableringsgebyr. Vi anbefaler derfor på det sterkeste at du vurderer nødvendigheten av lånet, men dette er selvfølgelig helt opp til deg. Det kan være lurt å velge en kortere nedbetalingstid dersom du har råd, da dette reduserer det totale beløpet som skal tilbakebetales.

Forbrukslån med raskt svar, raske penger


Et forbrukslån kan være greit dersom du trenger raske penger. Ettersom alle lån gir mer eller mindre det samme er den avgjørende faktoren renten på lånet. Dersom en långiver tilbyr lavere rente enn en annen vil det ofte være en fordel å velge denne. Problemet er å finne lånet med den laveste renten. Her i Forbrukernet har vi funnet frem en anbudstjeneste som forenkler prosessen for deg. Ved å fylle ut ett enkelt skjema vil dette bli videresendt til flere tilbydere, og da slipper du å måtte finne frem og sende ut en drøss med søknader. I vår prosess har vi lagt vekt på å finne den billigste anbudstjensten, altså den med lavest eksempelrente. Trykk på knappen under så videresender vi deg til søknadssjemaet, det er gratis, uforpliktende og tar kun et par minutter å fullføre. Husk å huk av for refinansiering dersom du ønsker/ikke ønsker dette.

Sammenlign forbrukslån med vår lånekalkulator her.

Forbrukslån på dagen – hvordan søker jeg?


Det å søke forbrukslån på dagen er en relativt enkel prosess. Det første du gjør er å lese gjennom betingelsene til banken som du har valgt, vi anbefaler Komplett Bank. Dersom dette viser seg å være aktuelt for deg fyller du inn søknadsskjemaet som du finner en lenke til nederst på denne siden. Etter kort tid vil banken foreta en kredittvurdering av deg som person, og skulle du være aktuell vil du motte et personlig tilbud fra banken. Dersom alt er godkjent får du pengene inn på konto, men merk at ved større lånebeløp tar det gjerne litt lenger tid, da banken vil ta en grundigere sjekk.

1

Fyll inn elektronisk skjema

Det første steget er å fylle inn det elektroniske skjemaet. Du får mulighet til å velge ønsket lånebeløp og ønsket nedbetalingstid.

2

Vent på svar

Du mottar et raskt svar fra banken om du er aktuell eller ikke. Etter dette er det bare å vente til prosessen er i boks.

3

Penger på konto

Etter at du mottar pengene på konto har du mulighet til å bruke disse etter eget ønske, banken stiller ingen spørsmål ved hva du bruker dem til.

Eks: eff.rente 16,90%, 65.000,- o/5 år, etabl.gebyr 640,- Totalt 94.333,-