Beste kredittkort

beste kredittkort

Kommersiell Markedsføring

Beste kredittkort 2016

Leter du etter Norges beste kredittkort? Det finnes utallige kredittkort i Norge, og da vil det være vanskelig å finne det riktige kortet for sitt bruk. Det kortet som er best for deg avhenger av hva du har tenkt å bruke kortet til. Ønsker du å oppnå mange forskjellige rabatter? Skal du bruke det som et bensinkort? Skal du på ferie og vil ha rabatter? Skal du handle på nettet? Det finnes mange forskjellige kort, alle med egne fordeler og ulemper. For å gjøre jobben din enklere har vi valgt å promotere det vi mener er Norges beste kredittkort i hver sin kategori.

Les under om de forskjellige kortene.

Beste rabattkort – Remember


For dere som ønsker et kredittkort til hverdagslig bruk, for eksempel handling av klær, mat, møbler – stort sett hva som helst. Med Remember får du inntil 25 % rabatt i over 200 nettbutikker, slik som Nelly, Gymgrossisten, Zalando, CDON, SAS, Boozt, Booking, Expedia, Lensway og mange flere. I tillegg får du gode rabatter på restauranter og hoteller. Dette er helt klart et perfekt kort for den som ønsker å benytte seg av rabatter når de handler – bare husk å betal regningene ved forfall.

Husk at rabattene endrer seg fra en tid til en annen, så det kan være greit å sjekke ut gjeldende rabatter på hjemmesiden til Remember.

Eff. rente 25,4 %, kr 15 000 o/12 mnd. Totalt kr 16 408.

Beste bensinkort – 365Privat


365Privat MasterCard. Dette er et meget godt kredittkort for de som ønsker et billig bensinkort og som klarer å betale regningen ved forfall. Kortet gir hele 3.65 % i cashback på alle bensinstasjoner over hele verden, i tillegg får du 30 øre rabatt per liter drivstoff på alle Esso-stasjoner i Norge. Samlet utgjør dette en rabatt på 81 øre per liter ved en bensinpris på 14 kroner per liter.

Det er ikke bare vi som mener at 365Privat er et av Norges beste kredittkort. E24.no har kåret 365Privat MasterCard til best i test hele 10 ganger, som oftest i kategorien «den disiplinerte bruker». For alle som har tenkt å betale regningene ved forfall vil dette være et meget godt kredittkort. Ved å bruke dette kortet hver gang du fyller bensin kan du spare inntil 5.78 % av kostnaden ved en bensinpris på 14 kroner per liter. Fyller du 18 ganger har du spart en hel bensintank! – Det er tanken som teller.

Eff.rente 25,21 %, 15 000 kr o/12 mnd. Totalt 16 907,02 kr.

Beste reisekort – Bank Norwegian


Reiser du mye på ferie? Kanskje én gang i året? Da kan dette være kortet for deg. Ved bruk av dette kredittkortet oppnår du en rekke CashPoints hver gang du kjøper noe. 1 CashPoints = 1 krone, og ved kjøp av flyreiser får du inntil 20 % av beløpet tilbake som CashPoints, mens ved alle andre kjøp får du 1 %. Kortet kommer uten årsavgift og uten gebyrer ved belastning, så da er det ingenting å tape. Som en ekstra bonus får du reise- og avbestillingsforsikring inkludert dersom du betaler hele reisen med kortet.

Eff. rente 23,1%, 15 000 kr o/12 mnd. Totalt 16 764.

Beste netthandelskort – Komplett Bank


Bruker du komplett.no eller blush.no? Da kan dette være et fantastisk kredittkort for deg. Med dette kan du spare inntil 6 % hos Komplett og Blush. Du får 3 % bonus ved kjøp hos Komplett eller Blush. I tillegg får du 2 % bonus ved kjøp av varer på Internett (Brukersteder registrert som e-handelsvirksomheter av MasterCard), samt 1 % bonus ved øvrige varekjøp. Bruker du bonusen hos komplett.no, vil dine bonuspoeng bli doblet. Dette betyr at du kan spare inntil 6 % ved kjøp av varer hos Komplett. Merk at maksimal bonusinnsamling er begrenset til 500 kr per måned og 2000 kr per år, men ved å bruke dette hos Komplett vil disse doble seg (hhv. 1000 kr og 4000 kr).

Eff.rente 24,20 %, 15 000 kr o/12 mnd. Totalt 16 837 kr.