boligforsikring-bilde
Kommersiell Markedsføring

Billig boligforsikring

Boligforsikring er nødvendig for alle som eier egen bolig eller leilighet, men hvilket forsikringsselskap skal man velge? Det finnes et hav av forskjellige forsikringsselskaper og å peke ut det beste og billigste er ikke alltid like enkelt. Her i Forbrukernet har vi hentet frem en anbudstjeneste som gjør jobben mye enklere for deg. Du trenger bare å fylle ut ett skjema, så mottar du tilbud fra en rekke forskjellige forsikringsselskaper. Velg og vrak etter pris og vilkår.


Fyll ut skjema!Beste boligforsikring - Hvorfor velge Forbrukernet?

For å spare både tid og penger kan du ta i bruk denne anbefalte anbudstjenesten. Fordelen er at forsikringsselskapene vil konkurrere om deg som kunde, og da mottar du de beste tilbudene på markedet. Det er vanligvis slik at forsikringsselskapene prøver seg på dyre tilbud ved første forespørsel, men ved å sende ut et ønske til flere selskap samtidig vil du motta mange forskjellige pristilbud som du deretter kan sammenligne.

Gratis Uforpliktende Raskt


Steg 1 - Fyll ut Skjema

Fyll ut det vedlagte skjemaet med opplysningene som blir forespurt. Husk å bruk riktige opplysninger, da mottar du de mest skreddersydde tilbudene.


Steg 2 - Vent på svar

Du mottar svar på e-post eller telefon innen kort tid etter at søknaden er sendt. Tilbudene du mottar vil være skreddersydd etter ditt personlige behov.


Steg 3 - Velg og vrak

Dersom et av forsikringsselskapene skulle falle i smak er det bare å velge den beste boligforsikringen. Det er helt opp til deg hvem du velger.
Forsikring av bolig

Forsikring av bolig er viktig for alle som eier egen bolig eller leilighet. Før bestilling er det viktig å tenke ut hvilken dekning man ønsker, det er nemlig stor forskjell i pris på standard og utvidet. En standard boligforsikring dekker som regel brann, tyveri, naturskade og vannskade, mens en utvidet forsikring kan i tillegg dekke skadeverk av dyr og insekter og soppskader.

Boligforsikring bonus

Det er mange fordeler med bestilling av boligforsikring på nett:

  • Inntil 10 % nettrabatt
  • Samlerabatt ved 3 eller flere forsikringer
  • Billigste boligforsikring

Billig boligforsikring - Søk i dag

Søker du billig boligforsikring i dag kan du spare masse tid og penger. Det er vist fra mange undersøkelser at forsikringskunder har spart tusenvis av kroner ved å sammenligne pristilbud fra flere aktører på markedet. Tjenesten er veldig rask å bruke, det tar kun noen få minutter. Svar mottar du innen kort tid, og da er det bare å velge å vrake.


1

Søk i dag

Trykk på skjemaknappen nederst på denne siden og fyll ut skjemaet så detaljert som mulig.


2

Vent på svar

Du mottar en rekke pristilbud fra flere forsikringsselskap innen kort tid.


3

Velg boligforsikring

Velg boligforsikringen som du mener er best. Den beste boligforsikringen finner du via Forbrukernet.