Helseforsikring

dyreforsikring-bilde

Beste helseforsikring 2017

Her i Forbrukernet har vi funnet frem en av Norges beste anbudstjenester. Prøv denne anbudstjenesten så mottar du tilbudene på helseforsikring som du er ute etter. Forsikringsselskapet velger du selv, men vi sender din søknad videre slik at forsikringsselskapene kan sette sammen et skreddersydd tilbud. Du kan motta markedets beste pristilbud ettersom forsikringsselskapene vil konkurrere om deg som kunde. Alt du trenger å gjøre er å bruke noen få minutter på å fylle ut et helt uforpliktende skjema, resten av jobben gjøres for deg.

Helseforsikring via Forbrukernet


Det er mange gode grunner til å velge Forbrukernet til helseforsikring. Ved å benytte skjemaet på denne siden sørger du for å motta mange skreddersydde tilbud, uten å måtte skrive en drøss med søknader, da får du mer tid til overs. I tillegg er det veldig enkelt å sammenligne pristilbud, da finner du lett den billigste forsikringen. Det siste er at tjenesten ikke er bindende, det betyr at du kan velge å ignorere alle tilbudene du mottar uten at det koster deg en eneste krone.

Enkelt og billig.

Prøv en anbudstjeneste!

I samarbeid med

1

Billig helseforsikring

Ettersom du mottar en rekke tilbud tør vi å si at du vil oppnå en billig helseforsikring sammenlignet med å søke via ett enkelt forsikringsselskap.

2

Beste helseforsikring

Om du velger den beste helseforsikringen er helt opp til deg. Velg basert på vilkår og pris, da får du den den beste forsikringen for din personlige sitasjon.

3

Sammenlign helseforsikring

Med alle tilbudene du mottar er det opp til deg å sammenligne helseforsikringene. Det er viktig at du i tillegg til å studere pris også må studere vilkårene.