Billig bredbånd

Kommersiell Markedsføring

Billigste bredbånd 2016

Det finnes ekstremt mange leverandører av bredbånd i Norge – har du oversikt over hvilke som er tilgjengelig for deg? Ved å fylle ut ett enkelt skjema mottar du en liste over tilgjengelige bredbåndsavtaler for din bolig. Du kan enkelt sammenligne priser og hastighet, og velge det billigste bredbåndet for ditt behov. Forbrukernet har funnet frem en anbudstjeneste som er enkel, rask og uforpliktende. Alt du trenger er et par minutter av din tid til å fylle ut skjemaet under, så mottar du raskt svar. Velg billig bredbånd via Forbrukernet.

Billig bredbånd til ditt hjem


Ved å fylle ut adressen din i ett enkelt skjema mottar du respons fra bredbåndsleverandører som er aktuelle for din beliggenhet. Du slipper å lete frem disse leverandørene selv, og da sparer du mye tid. Ved å la leverandørene konkurrere om deg som kunde sørger du for å få billig bredbånd, slik at du sparer mye penger i lengden. Du mottar kun relevante tilbud for nettopp din adresse – enkelt, raskt og effektivt. Ikke finn bredbånd selv, la bredbåndet finne deg.

fibernett eller vanlig

Du velger selv om du ønsker tilbud på fibernett, vanlig bredbånd, eller begge. Ved å fylle ut ett enkelt skjema finner tjenesten frem aktuelle leverandører slik at du selv slipper å lete selv. Du sparer mye tid og mye penger.

Ditt valg

Det er opp til deg om du velger en leverandør eller ikke, tjenesten er helt uforpliktende. Dette betyr at dersom tilbudene ikke frister har du full rett til å ignorere disse, uten at det koster noe.

Raskt svar

Tjenesten er rask og effektiv, du velger selv hvilke leverandører du ønsker å bli kontaktet av. Husk at du har mulighet til å velge både fibernett og vanlig bredbånd, eller begge for flest alternativer.

Billig bredbånd med god hastighet


Pris er ikke alltid det viktigste når det kommer til bredbånd. Det viktigste er at du får nok hastighet til å dekke ditt personlige behov. Dersom du strømmer mange filmer, ser mye på nettbaserte videoer, spiller dataspill eller bruker andre hastighetskrevende tjenester, anbefaler vi at du velger en leverandør som tilbyr god hastighet. Husk at tid er penger, og da kan det være greit å betale litt ekstra for litt ekstra hastighet.

1

Fyll ut skjema

Trykk på knappen under så videresender vi deg til skjemaet der du kan sammenligne billig bredbånd.

2

Fyll inn adresse

Fyll inn riktig adresse og velg hvordan du ønsker å motta svar. Du velger selv om du skal ha fibernett eller bredbånd.

3

Velg og vrak

Innen kort tid mottar du relevante tilbud fra aktuelle leverandører. Velg og vrak etter pris og hastighet.