Hundeforsikring

dyreforsikring-bilde

Beste hundeforsikring 2017

Her i Forbrukernet har vi funnet frem en forsikringstjeneste som forenkler din hverdag. Prøv denne anbudstjenesten så mottar du tilbudene på hundeforsikring som du leter etter. Forsikringsselskapet velger du selv, men vi videresender ditt skjema slik at forsikringsselskapene kan skreddersy sine tilbud. Du vil motta markedets beste pristilbud ettersom forsikringsselskapene vil konkurrere om deg som kunde. Du trenger kun et par minutter til å fylle ut ett enkelt skjema, resten av jobben gjøres for deg.

Hundeforsikring via Forbrukernet


Det er mange gode grunner til å velge Forbrukernet til hundeforsikring. Ved å velge en anbudstjeneste sørger du for å motta mange skreddersydde tilbud, uten å måtte skrive en drøss med søknader, da sparer du masse tid. Som om ikke det var nok er det veldig enkelt å sammenligne pristilbud, da kan du spare masse penger. Som en siste bonus er tjenesten helt uforpliktende, det betyr at du kan velge å ignorere alle tilbudene du mottar av hvilken som helst grun.

Enkelt og billig.

Slik får du billigste hundeforsikring


Inntil 20 % samlerabatt

For mange vil det lønne seg å samle 3 eller flere forsikringer hos ett og samme forsikringsselskap, da kan man opparbeide bonuser på inntil 20 %.

5-20 % organisasjons- eller fagforeningsrabatt

Det være masse å spare ved å være medlem av en organisasjon eller fagforening. Disse rabattene ligger ofte på mellom 10-15 %, og er ofte grunn nok til å bli medlem av en slik organisasjon eller fagforening. For eksempel kan du som NITO-medlem nytte deg med ytterligere 5 % samlerabatt på bilforsikringen, i tillegg til 15 % dersom du er under 30 år gammel.

Inntil 20 % Nettrabatt

Mange av forsikringsselskapene belønner de som bestiller via nettet. Her kan man spare alt fra 5-20 %, noe som utgjør en god del av den totale forsikringskostnaden.

Sett forsikringen på foreldrene

For noen kan dette være et godt alternativ, spesielt for de i studie uten fast jobb. Her kan du få topp bonus fra første stund, og da kan forsikringskostnaden bli halvert. Merk at du ikke vil opparbeide egen bonus, og må da starte fra bunn når du en gang flytter bilforsikringen over på deg selv.

Sist, men ikke minst: Velg riktig bil

En dyr bil sammen med en ung fører er ofte en dårlig kombinasjon, spesielt med tanke på forsikringskostnaden. Mange av forsikringsselskapene tilbyr gunstige bilforsikringer til eldre førere, men for de yngre kan det være lurt å vente med superbilen en liten stund. Har du i tillegg en bil med FG-godkjent tyverialarm kan du spare penger på forsikringen.

Prøv en anbudstjeneste!

I samarbeid med

1

Billig hundeforsikring

Ettersom du mottar en rekke tilbud sier vi at du oppnår en billig hundeforsikring sammenlignet med å for eksempel søke hos ett enkelt forsikringsselskap.

2

Beste hundeforsikring

Om du skulle velge den beste hundeforsikringen er opp til deg. Velg etter behovet og prisen, da mottar du den forsikringen som passer best for deg.

3

Sammenlign hundeforsikring

Du må selv sette av tid til å sammenligne hundeforsikringene. Vi anbefaler at du i tillegg til å se på pris også ser på vilkår.