Ulykkesforsikring

ulykkesforsikring-bilde

Beste ulykkesforsikring 2022

Her i Forbrukernet har vi funnet frem en anbefalt anbudstjeneste som er både gratis og enkel. Prøver du denne forsikringstjenesten får du innen kort tid tilbudene på ulykkesforsikring som du trenger. Du bestemmer selv ditt forsikringsselskap, men vi videresender ditt skjema slik at forsikringsselskapene kan sette sammen sine tilbud. Du vil motta markedets beste pristilbud ettersom forsikringsselskapene vil konkurrere om deg som kunde. Bruk et par minutter av din tid til å fylle ut ett skjema, så gjøres resten av jobben for deg.

Ulykkesforsikring via Forbrukernet


Det finnes mange gode og enkle grunner til å velge Forbrukernet til ulykkesforsikring. Ved å benytte denne anbudstjenesten sørger du for å motta mange relevante tilbud uten å måtte sende ut en haug med søknader, da får du mer tid til overs. For det andre er det veldig enkelt å sammenligne pristilbud, da kan du spare en god del penger. Det siste er at tjenesten ikke er bindende, det betyr at du kan velge å ignorere alle tilbudene du mottar uten at det koster deg en eneste krone.

Enklere blir det ikke.

Prøv en anbudstjeneste!

I samarbeid med

1

Billig ulykkesforsikring

Siden du mottar tilbud fra mange av de største forsikringsselskapene kan vi si at du får en billig ulykkesforsikring sammenlignet med enkeltsøk hos andre forsikringsselskap.

2

Beste ulykkesforsikring

Vi kan ikke velge den beste ulykkesforsikringen for deg. Velg etter ditt eget behov, da mottar du den beste forsikringen for deg.

3

Sammenlign ulykkesforsikring

Du må selv sette av tid til å sammenligne ulykkesforsikringene. Det er anbefalt at du ikke glemmer bort vilkårene og kun ser på pris.