Informasjonskapsler

Vi gjør oppmerksom på at vi benytter informasjonskapsler i forbindelse med noen av våre tjenester. Ved å benytte dette nettstedet godtar du bruk av våre informasjonskapsler.

En informasjonskapsel er en tekstfil som lagres på din PC, og brukes til å forenkle din bruk av vårt nettsted ved gjentagende besøk. Informasjonskapsler kan skrus av eller på via din egen nettleser, men merk at de fleste nettleserne aksepterer disse automatisk. Husk at brukeropplevelsen kan bli redusert dersom du velger å skru av disse.

Forbrukernet.com benytter informasjonskaplser (Google Analytics, Google Search Console, Hotjar samt WordPress cookies fra diverse utvidelser). Disse verktøyene/informasjonskapslene brukes til blant annet å analysere brukerstatistikk slik som hvor brukerne trykker, hvor lenge en side er besøk, hvor en bruker er på siden, hvilke sider som besøkes, samt mer. I tillegg lagres noen av brukernes økter ved bruk av Hotjar som videoopptak. All denne informasjonen brukes kun til interne analyser slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen og finne feil og mangler med nettsiden. Vi deler ikke denne informasjonen med andre tredjeparter.

Har du noen spørsmål angående informasjonskapsler eller verktøyene vi bruker, ta kontakt.