Finn billigste og beste varmepumpe 2023

varmepumpe bilde

En billig varmepumpe tilpasset ditt behov

Skal du kjøpe en ny varmepumpe? Vi vet at det finnes mange forskjellige merker og modeller, og da kan det være vanskelig å finne den beste varmepumpen for sitt behov. Med et stort utvalg finnes det en rekke prisforskjeller og det kan være en tidkrevende prosess å finne den rette. En varmepumpe er en viktig investering og vil ofte koste en saftig sum, derfor er det viktig å sammenligne flere før en bestemmer seg. Ved å bruke denne effektive anbudstjenesten fra Beste Varmepumpe kan du motta tilbud fra mange av de største leverandørene i Norge. Sammenlign priser og la leverandørene konkurrere om deg som kunde - da får du de beste pristilbudene.

Luft til luft varmpepumpe eller luft til vann varmepumpe?


Vet du hvilken varmpepumpe du bør kjøpe? Det finnes mange forskjellige typer varmepumper og det er ikke alltid like enkelt å finne den rette for sitt hjem. Ved å fylle ut skjemaet hos Beste Varmepumpe kan du selv velge hvilke typer du ønsker tilbud på.

Dette inkluderer følgende:

  • Luft til vann
  • Luft til luft
  • Ventilasjonsluft
  • Væske til vann (bergvarme)
  • Væske til vann (jordvarme)

Dersom du er usikker kan du velge veiledning.

Tips og råd fra Forbrukernet


Spar penger på varmepumpe

Ved å bruke varmepumpen riktig kan du spare mye penger i løpet av året. Med en varmepumpe får du både miljøvennlig og energivennlig oppvarming. Varmepumper er mer effektive enn varmeovner som bruker elektrisk oppvarming, og kan i tillegg varme opp store deler av boligen samtidig. Store teknologiske utviklinger har skjedd siden de første varmepumpene kom på markedet. I dag kommer disse med et lass av automatikk og innstillinger som kan fjernstyres av både mobiler, datamaskiner og smarte TV-er.

Vit hvordan pumpen bør brukes

For at energiforbruket skal holdes lavt må varmepumpen brukes riktig. I en artikkel fra DinSide (2016) nevnes det hvordan forskjellige varmepumper bør brukes. Det nevnes blant annet hvor viktig det er å stille inn sensoren riktig. For å spare strøm er det viktig at varmepumpen ikke stilles inn på auto, da varmepumpen vil bruke energi på å kjøle ned boligen dersom temperaturen blir høyere enn innstilt. Fyrer du med ovn i tillegg er dette spesielt viktig, da ovnen vil varme opp og varmepumpen vil kjøle ned. Det nevnes også at nattsenking ikke er anbefalt, da dette gjør at pumpen må jobbe hardt om morgenen og vil øke strømforbruket og redusere levetiden.

Sammenlign priser fra flere leverandører

Med den enorme variasjonen av varmepumper og bruksområder anbefaler vi i Forbrukernet at du sammenligner priser og tilbud fra flere leverandører. Du kan spare mye tid og penger ved å bruke en sammenligningstjeneste - du slipper å lete frem og sende inn en drøss med spørsmål til forskjellige firmaer. Bruk skjemaknappen på denne siden og sammenlign priser på varmepumper i dag.

Varmepumpe pris - Hva koster en varmepumpe?


Varmepumper, til likhet med mye annet, kommer i mange forskjellige prisklasser. En varmepumpe i seg selv ligger ofte mellom 5000 og 30000 kroner, men det som er viktg å huske på er monteringskostnadene. Å si hva monteringskostnadene blir for deg kan være vanskelig - dette avhenger nemlig av boligtypen din. Sammenligner du varmepumper via vår anbefalte anbudstjeneste kan du motta en total pakkepris på både varmepumpen og monteringen - enkelt og greit. Ved å la leverandørene konkurrere om deg som kunde sørger du for å motta de beste pristilbudene og den beste kvaliteten.

Den beste varmepumpen for ditt behov


Enten målet er å kjøle ned huset eller øke besparelsen av energikostnader vil det finnes mange forskjellige varmepumper som egner seg til forskjellige formål. Mange ønsker en grei og billig varmepumpe, mens andre ønsker en dyr og effektiv varmpumpe. Avhengig av boligens størrelse, beliggenhet, byggeår og boligisolasjon vil du finne forskjellige godkjente varmepumper for ditt behov. Ved å fylle ut ett enkelt skjema kan du motta mange forskjellige tilbud som passer for nettopp ditt behov. Alt du trenger å fylle inn er boligopplysningene og dine ønsker, resten gjør leverandørene.

Prøv en anbudstjeneste!

1

Fyll ut skjema

Fyll ut ett enkelt skjema. Beskriv din bolig og dine behov. Jo mer detaljert du beskriver desto mer detaljert respons mottar du.

2

Velg leverandører

Etter at skjema er utfylt kan du velge leverandørene som du ønsker å motta tilbud fra. Du velger selv hvilke du synes er best.

3

Sammenlign varmepumper

Sammenlign samtlige tilbud fra leverandørene som har gitt respons. Husk at tjenesten er uforpliktende og du bestemmer selv om du vil godta tilbudene du mottar.