brannalarm-bilde
Kommersiell Markedsføring

Brannalarm - gratis tjeneste

Brannalarm beskytter ditt hjem og din familie. Ikke vent til uhellet er ute, søk om billig brannalarm via Forbrukernet i dag. Vi tilbyr en enkel og gratis tjeneste som forenkler din hverdag. Fyll ut ett enkelt skjema, vent på svar og velg leverandør. La alarmselskapene konkurrere om deg som kunde, det blir ikke enklere enn dette!


Fyll ut skjema!

Billigste og beste brannalarm på markedet

Når en brann oppstår er hvert sekund viktig. En brannalarm vil gi deg fullstendig trygghet for deg og dine nærmeste. Med vår tjeneste er alle alarmer tilknyttet en døgnbemannetalarmstasjon som rykker ut ved mulig brann. For å unngå unødige utrykninger vil alarmselskapet ringe deg først.

FG-godkjente brannalarmer er seriekoblet slik at du kan vite om det brenner andre steder i ditt hus. Er du usikker på hvilke alarmsystemer som passer for deg og dine nærmeste? Fyll ut vårt skjema, så kontakter leverandørene deg.


Føl deg trygg

Å vite at man kan sove godt og trygt om natten er noe vi alle ønsker oss. Med brannalarm kan man sove trygt om natten og i tillegg forlate huset i viten om at noen passer på.


Gratis utrykning

Brannvesen er raskt ute ved eventuelle alarmer - det er i tilleg helt gratis. Du trenger ikke bekymre deg for noen skjulte kostnader.


Profesjonelt

Dersom du fyller ut skjemaet vårt, vil alarmselskapene sloss om deg som kunde. Du blir kun kontaktet av seriøse og profesjonelle alarmselskaper.
Brannalarm som passer ditt behov


I Forbrukernet er vi opptatt av kvalitet og fornøyde lesere. Vi utvikler ikke egne løsninger, men vi sørger for å finne frem de beste løsningene slik at du selv slipper å lete. Tjenestene er gratis og uforpliktende, dersom du ikke er fornøyd med tilbudene du mottar kan du bare ignorere disse.


For mange kan det være vanskelig å velge ut riktig utstyr. Er prisen bra? Er utstyret tilstrekkelig? Er det godkjent utstyr slik at forsikringen fremdeles er gjeldende? Det er mange faktorer som må tas i betraktning ved bestilling av brannalarm, men denne tjenesten gjør denne jobben for deg. Da slipper du å tenke.


Falske alarmer er heller ikke et problem. Mange tror at det medfølger store kostnader ved utrykninger, men dette er helt gratis hos de fleste leverandører. Skriv gjerne ned dine ønsker i kommentarfeltet på skjemaet, så mottar du skreddersydde tilbud til den beste prisen.

Følgende egenskaper


Det finnes veldig mange alarmselskaper i Norge. Mange velger å spesialisere seg på diverse områder, slik som bedriftsalarm og boligalarm. Under er noen av egenskapene du kan vente deg:


  • Testet av "Norsk Kundebarometer"
  • Testet av "TV2 Hjelper Deg"
  • Gratis utrykninger
  • Ingen skjulte kostnader

I tilleg kan du være trygg på at alarmene blir montert av profesjonelle og sertifiserte håndverkere fra din utvalgte leverandør.


En annen egenskap som er verdt å nevne, er at mange av alarmselskapene tilbyr app til mobilen. Dette kan være lurt å ta med som et ønske i kommentarfeltet til skjemaet.


1

Skjema

Knappen nedrest på siden henviser deg til skjemaet. Fyll det ut med dine ønsker.


2

Vent på tilbud

Innen kort tid vil du motta tilbud fra leverandørene. Disse kontakter deg på e-post eller telefon.


3

Valg av leverandør

Er du fornøyd med et tilbud? Velg alarmselskapet! Lykke til!