FAQ

Ofte stilte spørsmål

Forbrukernet er en norsk tredjepart som omtaler andre eksterne leverandører og deres produkter. Målet er å samle de beste tjenestene og produktene på ett enkelt sted. Vi skal hjelpe deg å finne det produktet som passer deg og din økonomi.

Forbrukernet utvikles og driftes av Webnova AS, et digitalt markedsføringsbyrå med fokus på resultatbasert markedsføring.

Mange tror at Forbrukernet er en egen leverandør, men det er vi dessverre ikke. Vi er en ekstern tredjepart uten forbindelse til selskapene vi omtaler. Har du spørsmål om tjenester tilknyttet en bestemt leverandør anbefaler vi at du tar kontakt med egen kundeservice.

Alle artikler merket med 'Kommersiell Markedsføring' gir oss provisjon dersom du blir kunde. Det er ikke mulig å kjøpe seg til en bedre omtale, da vi representerer en nøytral portal for leserne våre. Det er dog muligheter for å få plasseringer på siden som gir økt synlighet. Lurer du på mer om dette, kan du ta en titt innom annonsesiden.

Vi er alltid på utkikk etter nye samarbeidspartnere, og vi tilbyr gjerne plass for nye bedrifter. Les mer på siden for annonsering, så kanskje vi blir enige om en avtale som er gunstig for begge parter.

Vi ser viktigheten med oppdaterte artikler. Vårt mål er å oppdatere alle artikler med nyårets testresultater, mens priser og viktig informasjon oppdateres mer jevnlig. Det meste av informasjonen hentes inn manuelt, og det er derfor svært viktig at du selv sjekker prisene og vilkårene hos leverandørene vi omtaler. Mener du at noe av informasjonen er feil eller mangelfull, vennligst ta kontakt med oss.