Internettleverandører i Norge

Internettleverandør plugger internettkabel inn i vegguttak

Bytte internettleverandør?

Det finnes både små og store, regionale og landsdekkende leverandører av internett i Norge. Noen tilbyr bredbånd og fibernett med enorme hastigheter, mens andre fokuserer mer på mobilitet og fleksibilitet, gjerne i form av mobilt bredbånd, satellittbredbånd og bredbånd via radiosignaler. Som forbruker kan det være vanskelig å bestemme seg for hvilken leverandør man skal velge, derfor har vi lagt ved en liste som viser noen av de største internettleverandørene i Norge, slik at du enkelt finner informasjonen du trenger.

Bredbåndsleverandører i Norge

Vi har tatt for oss 17 utbredte bredbåndsleverandører i Norge. Under vil du finne en kort beskrivelse av hver og en av dem, med sine nevneverdige egenskaper. Trykk på bildene for å få en kort beskrivelse av selskapene.

Sist oppdatert: april 2023

Få tilbud på bredbånd fra flere bredbåndsleverandører med ett enkelt skjema!

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

  • 1
    Fyll ut skjema
  • 2
    Velg internettleverandør
  • 3
    Sammenlign tilbud
Fyll ut internettleverandør-skjema

I samarbeid med

Mange som vurderer å skaffe seg bredbånd, er usikre på hvilken bredbåndsleverandør de skal velge. Tjenestetorget tilbyr en gratis anbudstjeneste hvor bredbåndsleverandørene konkurrerer om å få deg som kunde. Dette gir deg mulighet til å motta de beste prisene og vilkårene fra bredbåndsleverandørene, og du kan føle deg trygg på at du tar et godt valg.

Ofte stilte spørsmål

Forplikter jeg meg dersom jeg sender inn skjemaet?

Tjenesten er uforpliktende å bruke. Du kan fint takke nei til alle tilbudene du mottar, uten at dette koster deg noe.

Hva skjer etter at skjemaet er sendt?

Skjemaet vil sendes inn til godkjenning. Deretter sendes dette videre til relevante bredbåndsleverandørene som dekker ditt område, og innen kort tid vil du bli kontaktet av disse.

Hva skjer med kontaktinformasjonen min?

Informasjonen blir kun brukt til å sende deg konkrete tilbud fra norske bredbåndsleverandører. Du blir ikke meldt opp på nyhetsbrev eller lignende, og informasjonen vil ikke bli videresolgt eller brukt til andre formål.

Jeg har andre spørsmål om bredbånd

Dersom du har flere spørsmål angående bredbånd eller tjenesten, kan du ta direkte kontakt med Tjenestetorget eller gå rett til bredbåndsleverandørene sine egne nettsider.

Spar penger ved å bytte forsikring

Har du sjekket forsikringene dine nylig? Da kan det være på tide å vurdere å bytte forsikringsleverandører. Studier har vist at ni av ti personer kan spare penger ved å bytte forsikringsselskap. Dersom du kjøper direkte på nettet, kan du også få opptil 10 prosent nettrabatt på forsikringene dine. Hvis du ønsker å finne ut mer om hva slags tilbud som finnes der ute, kan du fylle ut et skjema og motta gratis og uforpliktende forsikringstilbud fra noen av de største og mest billigste forsikringsselskapene i Norge på knappen under.