Finn beste eiendomsmegler

Beste eiendomsmegler - til rett pris!

Trenger du en dyktig eiendomsmegler til din sak? Det finnes mange eiendomsmeglere i Norge, både lokale firmaer og landsdekkende kjeder. Med et stort utvalg kan det være vanskelig å finne den beste og billigste eiendomsmegleren for sin sak, og derfor kan det lønne seg å prøve en anbudstjeneste. En anbudstjeneste sender din henvendelse ut i markedet, slik at eiendomsmeglerne kan konkurrere om å gi sine beste tilbud til den beste prisen. Ettersom meglerne vet at de konkurrerer, så kan du være sikker på at de strekker seg ekstra langt.

En av mange fordeler med denne anbudstjenesten, er at tjenesten i seg selv er 100 % gratis og uforpliktende. Det betyr at du står fritt til å velge og vrake blant tilbudene du mottar, og skulle du være misfornøyd kan du velge å takke nei til alle tilbudene - uten at det koster deg en eneste krone. Du sparer potensielt mye tid ved å kun sende ett enkelt skjema, noe som kan komme godt med i en travel hverdag. Start prosessen ved å trykke på skjemaknappen under.

Eiendomsmeglere for alle behov


En eiendomsmegler stiller til hjelp når du som privatperson eller bedrift skal selge, kjøpe eller leie ut en bolig, hytte, leilighet, eller annen eiendom. Som eiendomsmegler har man flere viktige oppgaver, alle strengt lovregulert med klare retningslinjer. Som en av de større investeringene man gjør i løpet av livet er det viktig at eiendomsmegleren gjør jobben skikkelig - altså hjelpe både selger og kjøper på en profesjonell, upartisk måte.

Vanlige oppgaver for eiendomsmeglere

  • Bistå med planlegging av salg
  • Danne et komplett bilde av eiendommen
  • Annonsering i trykte og digitale flater
  • Hjelpe, planlegge og gjennomføre budrunder og visninger
  • Fylle ut nødvendig papirarbeid, kontrakter
  • Foreta økonomisk oppgjør mellom selger og kjøper
  • Verdivurdering til refinansiering

Skal du kjøpe bolig?


Kjøpe bolig

Kjøp av bolig

Når man skal kjøpe en bolig er det nyttig å få veiledning av en eiendomsmegler som kjenner til prosessen og markedet, og som kan bistå med nyttige tips før og etter kjøpsprosessen. Alt fra informasjon om området, visning, budrunde og annen viktig rådgivning.

Hva er boligen verdt?

Hva er boligen verdt?

Mens kjøperen vil presse prisen så lavt ned som mulig, vil selgeren gjerne det motsatte. I en budrunde er det viktig å holde hodet kaldt, vite hvordan markedet er, og hvordan man bør gå frem. Eiendomsmeglerne sitter ofte på fersk informasjon om priser, gode tips og viktige strategier.

Hva kan jeg låne?

Hva kan jeg låne?

I dag stiller banken krav om 15 % egenkapital og maksimal belåning på 5 ganger egen inntekt. Det vil uansett være en individuell vurdering fra bankens side, og vi anbefaler å prøve vår seksjon for boliglån. Her kan du få finansieringsbevis fra aktuelle banker.

Eller kanskje verdivurdering av bolig?


Før boligen prissettes utfører eiendomsmegleren en verdivurdering. En verdivurdering gir et estimat av boligens verdi, slik at man har noe å gå etter når man skal selge bolig. For å anslå verdien på eiendommen, tar vurderingen hensyn til ulike faktorer, slik som størrelse, beliggenhet, tilstand, byggekvalitet og andre lignende elementer. Dette er nødvendig for å fastslå en realistisk pris på eiendommen. I mange tilfeller vil det være behov for en boligsalgsrapport utført av en takstmann. En takstmann kan hjelpe med både verditakst, boligsalgsrapport og tilstandsrapport, som forteller litt om boligens tilstand og verdi.

Hvordan fungerer anbudstjenesten?


Anbudstjenesten samler aktuelle meglerfirmaer og eiendomsmeglere slik at forbrukere raskt og enkelt kan finne frem til tjenestene, sammenligne tilbud og til slutt peke ut den beste megleren for sitt behov. Ved å sette sammen eiendomsmeglere i en slik tjeneste blir konkurransen stor, som igjen gir bedre kvalitet. La meglerne konkurrere om deg som kunde. Ettersom meglerne vet at de konkurrerer om deg som kunde kan du være sikker på at du mottar de beste tilbudene og de mest erfarne for nettopp din boligtype.

Vær sikker på din eiendomsmegler


Eiendomsmegler er en beskyttet tittel for de som har eiendomsmeglerbrev fra Finanstilsynet. Dette betyr at alle som kaller seg selv for eiendomsmegler har hatt minimum 2 års praksis, samt fullført og bestått eiendomsmeglereksamen. Med eiendomsmeglerbrev gis retten til å drive selvstendig samt rett til fagansvarlig jobbing. Alle eiendomsmeglere skal også ha meget god kjennskap til aktuelle regler og lover, samt systematisk og strukturert arbeid – i tillegg skal de være dyktige selgere som er flinke til å kommunisere med andre mennesker.

– hentet fra utdanning.no

Finn rett eiendomsmegler

Eiendomsmeglere i Norge


Det å finne en lokal megler som har kjennskap til byen og området kan ha mye å si for salget. En godt erfaren eiendomsmegler kan være ditt viktigste valg ved salg av bolig, vi har derfor funnet frem en tjeneste som hjelper deg i riktig retning. Prøv vår anbefalte anbudstjeneste slik at du mottar tilbud fra noen av landets dyktigste meglere. Det er både gratis og uforpliktende å søke.

Eiendomsmegler Oslo

Som Norges største by er det ingen tvil om at Oslo er byen hvor flest boliger kjøpes og selges. Selge eller kjøpe i Oslo? Ved å bruke skjemaet under kan du motta uforpliktende tilbud fra eiendomsmeglere i Oslo.

Eiendomsmegler Bergen

Norges nest største by og et rikt utvalg av boliger og eiendomsmeglere. Er Bergen din by? Trykk på skjemaknappen under for å motta uforpliktende tilbud fra dyktige eiendomsmeglere i Bergen.

Eiendomsmegler Stavanger

Norges tredje største by, og kanskje det heteste boligmarkedet? Med situasjonen i oljebransjen er dette byen hvor boligsalget virkelig har tatt fart. Fyll ut skjema og få uforpliktende tilbud fra eiendomsmeglere i Stavanger.

Skal du selge bolig?


Enten du skal selge bolig, villa, eller kanskje en hybel, så kan du være sikker på at du finner en megler som passer for nettopp din type eiendom. Ettersom markedet er stort har mange meglere valgt å spesialisere seg innenfor ulike typer eiendom. Noen er spesialister på salg av lokale leiligheter, mens andre er eksperter på salg av luksusvillaer. Du vil alltid få en god oversikt over tilgjengelige eiendomsmeglere ved valg av en anbudstjeneste, og ettersom tjenesten er gratis og uforpliktende har du ingenting å tape – i tillegg tar det kun et par minutter av din tid.

Når du skal selge bolig og velger eiendomsmegler har du gode muligheter til å få hjelp fra start til slutt. Husk at førsteinntrykket teller mest, det er derfor svært viktig å vise frem boligen fra dens beste side. Sørg for at alt er rent og at småfeil er fikset før en eventuell visning. I en artikkel fra DinSide er det vist at vi bruker mindre tid på boligkjøp enn ved kjøp av en ny TV, det er altså snakk om minutter før vi bestemmer oss.

Prøv en anbudstjeneste!

I samarbeid med

1

Fyll ut skjema

Fyll ut et 100 % gratis og uforpliktende skjema. Ved å sende skjemaet til flere eiendomsmeglere økes sjansen for at du finner en dyktig og billig eiendomsmegler som dekker ditt behov.

2

Velg eiendomsmeglere

Fra anbudstjenesten mottar du en liste med eiendomsmeglere som er aktuelle basert på informasjonen du sendte inn. Her kan du velge inntil 5 eiendomsmeglere som du ønsker å motta tilbud fra.

3

Sammenlign tilbud

Det er helt opp til deg hvem du velger, og skulle du ombestemme deg eller ikke være 100 % fornøyd med tilbudene du mottar har du full mulighet til å trekke deg fra denne prosessen.