Boligalarm sammenligning

Slik får du beste boligalarm 2018

Ettersom det finnes flere titalls forskjellige alarmselskaper i Norge kan det være vanskelig å finne det beste for sitt behov. I et samarbeid med noen av norges største aktører hjelper vi deg på veien til riktig boligalarm, slik at du kan spare både tid og penger. Du fyller ut et kort og enkelt skjema med dine ønsker og behov, deretter vil du innen kort tid motta tilbud fra de største alarmselskapene i Norge.

Tjenesten er 100 % gratis og uforpliktende, du har med andre ord full rett til å takke nei til tilbudene du mottar. Siden alarmselskapene vet at de må konkurrere om deg som kunde kan du være sikker på at du får de beste tilbudene. Enten du ønsker den beste sikkerheten, billig boligalarm eller hjelp til oppstart så vil tjenesten være til stor hjelp. Start utfyllingen ved å trykke på skjemaknappen under.

Les mer om alarmutstyr, testresultater, samt generelle tips og råd om boligalarm under.

Bransjeomtale av boligalarm - Oppsummering


Sector Alarm og Verisure er de største alarmselskapene i Norge. De har begge sine sterke og svake sider, og sammenlagt ser vi at begge stiller meget sterkt. Vår anbefaling er å innhente tilbud fra begge slik at man enkelt kan sammenligne utstyr og pris. Under finner du resultatene fra vår sammenligning.

Noen av våre kilder:

Enten du ønsker billig boligalarm eller det mest avanserte systemet så finnes det et stort utvalg. Les vår sammenligning av boligalarm og finn boligalarmen som passer for deg og ditt hjem.

4 tips og råd


Slik sikrer du din bolig

Det finnes en rekke tiltak som reduserer risikoen for innbrudd i ditt hjem. Sparebanken Sør har nylig kommet med 5 nyttige tips, slik at du selv kan forebygge eventuelle innbrudd i ditt hjem. Lås alle dører og vinduer, la lyset være på, lat som du er hjemme, gjør det vanskeligere for innbruddstyver, og installer boligalarm.

Sist, men ikke minst: det anbefales at du ikke offentliggjør når du skal på ferie på sosiale medier, skriver NHO Service.

Forsikringsfordeler

Med boligalarm får du en rekke forsikringsfordeler med på kjøpet. Boligalarmer.com skriver at ettersom installert boligalarm har en godt dokumentert effekt vil de fleste forsikringsselskapene gi avslag på forsikringspremien på innboforsikring. Hvor stor rabatt du får varierer fra selskap til selskap, og det er derfor viktig at du sjekker dette selv. Det er også viktig at du selv rapporterer dette til forsikringsselskapene da dette ikke vil gå av seg selv.

Et smartere hjem

Med de nye og smarte appene til Sector Alarm og Verisure kan du enkelt skru alarmen av og på, få melding når barna kommer hjem fra skolen, lese av temperaturen i boligen, samt installere smarte stikkontaker slik at du kan skru av og på belysning og få kontroll på energiforbruket til hjemmet ditt - alt ved bruk av en enkel mobilapplikasjon som du laster ned. Med dette kan du til og med skru av og på belysningen mens du er på ferie, som kan være med på å skremme vekk innbruddstyver.

Hvor viktig er boligalarm?

I en artikkel fra NHO Service skrives det at det er rundt 30 ganger større sannsynlighet for innbrudd i boliger uten boligalarm. Det vises til tall fra forsikringsbransjen at tyvene ofte blir skremt av alarmen, og dermed stikker av med mindre gjenstander fra stedet.

Introduksjon til alarmselskapene


Sector Alarm

sector alarm banner

Sector Alarm har siden oppstart i 1995 blitt en av de ledende aktørende i Europa. Med over 170 000 kunder og 600 medarbeidere i Norge leverer de alarmløsninger til både boliger og bedrifter. I dag er Sector Alarm Norges raskest voksende leverandør av boligalarm.

- Sector Alarm "Din trygghet. Vår lidenskap."

Verisure

verisure banner

Securitas Direct (i dag Verisure) ble grunnlagt i 1988 som en del av Securitas i Norge. I 2006 gikk de ut som et eget selskap, og i 2014 byttet de navn til Verisure. I dag er Verisure Norges største boligalarmleverandør, med over 200 000 kunder i Norge.

- Verisure "Smart Alarms"

Hva tilbyr alarmselskapene?


Felles for begge alarmselskapene er at du får tilknytning til en døgnbemannet, FG-godkjent alarmstasjon, med fri vekterutrykning uansett falsk alarm eller ikke (med unntak av åpenbart misbruk). Begge tilbyr både boligalarm, brannalarm og innbruddsalarm, der utstyret tilpasses til nettopp din bolig. I tillegg har begge alarmselskapene god mulighet for utstyrstilpasning for boliger med husdyr, for mer informasjon om dette anbefales det at du tar kontakt med alarmselskapet. For rask og sikker overføring av alarmsignaler til alarmstasjon benytter begge alarmselskapene overføring via både Internett og GSM (mobilnettet). Du får også kontakt- eller panikkalarm, der du enkelt kan få rask hjelp dersom du trenger dette. Nettbasert kundeside og mobilapplikasjon følger også med begge. Alt av utstyr vil monteres av profesjonelle installatører.

Sector Alarm

Hva kan du få?

Skreddersydd alarmpakke, gratis utrykning, panikkalarm, personlig kontakt døgnet rundt, nøkkelservice med innvendig kontroll, tilknytning til alarmstasjon, rask og sikker overføring av alarmsignal, utrykning ved brann, kontroll av boligen ved utrykning, temperaturvakt, gratis app, egen kundeside, husdyrtilpasning, merker og skilt, Yale Doorman (fjernstyrt boliglås), vann- og temperatursensor, smartplugger og mer.

Trygghetsgaranti

Sector Alarm tilbyr 30-dagers trygghetsgaranti fra da boligalarmen ble installert, som betyr at dersom du ikke er 100 % fornøyd innen denne tiden kan du få pengene tilbake.

Verisure

Hva kan du få?

Skreddersydd alarmpakke, gratis utrykning, kontaktalarm, kundestøtte og døgnåpen alarmstasjon, tilknytning til alarmstasjon, rask og sikker overføring av alarmsignal, utrykning ved brann, kontroll av boligen ved utrykning, temperatursensor, gratis app, egen kundeside, husdyrtilpasning, merker og skilt, Yale Doorman (fjernstyrt boliglås), musedetektor, tale-og lytteenhet, vanndetektor, smartkontakter og mer.

Utvidet produktgaranti

Som kunde av Verisure får du en utvidet produktgaranti, som vil si at dersom noe av utstyret skulle bli ødelagt, så får du byttet utstyret kostnadsfritt så lenge du er kunde.

Hva kan jeg få av utstyr?


Sector Alarm

Hos Sector Alarm får du følgende komponenter med i "Grunnpakken med kamera- og røykdetektor"*:

 • 1 Sentralenhet m/ oppkobling via GSM & Internett
 • 1 Betjeningspanel med sirene
 • 2 bevegelsesdetektorer
 • 1 Røykdetektor
 • 1 Magnetkontakt
 • 1 Nøkkelboks
 • Nøkkelbrikke(r)
 • Gratis mobilapplikasjon
 • Merker og skilt til bolig

Produktliste hentet 27.11.2017. *Grunnpakkeinstallasjonen forutsetter abonnement på vektertjenesten. Ta kontakt med Sector Alarm for gjeldende kampanjetilbud.

Grunnpakken kan skreddersys etter dine behov, samt utvides med tilleggskomponenter.

Verv en venn

Sector Alarm har verv-en-venn-kampanje hvor de gir bort 500 CashPoints til Norwegian Reward for hver person du verver til alarmselskapet. 1 CashPoint tilsvarer 1 KR, som kan brukes som hel- eller delbetaling kjøp av flybilletter hos Norwegian.

Verisure

Hos Verisure får du følgende komponenter med i alarmpakken "Verisure Boligalarm":

 • 1 Hovedenhet m/ oppkobling via GSM & Internett
 • 1 Betjeningspanel
 • 2 Fotodetektor
 • 1 Sirene med varmedetektor
 • 2 Magnetkontakter
 • 2 Kodebrikker
 • 1 Tale- og lytteenhet
 • 2 Røykvarslere
 • Gratis mobilapplikasjon
 • Alarmskilt til bolig

Produktliste hentet 27.11.2017. Ta kontakt med Verisure for gjeldende tilbud.

Alarmpakken kan skreddersys etter dine behov. Som kunde kan du utvide alarmpakken med tilleggskomponenter fra nettbutikken.

Huseiernes Landsforbund

Verisure er samarbeidspartner med Huseiernes Landsforbund, og dersom du er medlem her får du en ekstra røykvarlser med på kjøpet når du bestiller en alarmpakke med minimum to røykvarslere. I tillegg får du gratis økonomisk, juridisk og teknisk rådgivning.

Boligalarm best i test


Kundeserviceprisen 2017

Kundeservice til boligalarm test

Kundeserviceprisen har siden 2006 vært en årlig test av utvalgte kundesentre i Norge, og har blitt arrangert for 11. gang i 2017. I denne testen blir 132 selskaper oppringt av 25 forskjellige observatører hver (totalt 3 300 samtaler), for så å utgi seg for å være en kunde. Målingen har hovedfokus på mottak og velkomst, løsningen fra kundebehandleren, samt avslutning og totalinntrykk. Her vil hvert spørsmål få en poengsum basert på svarene som gis, og til slutt settes alt sammen til en prosentbasert tallverdi fra 0-100, der 100 er best.

Resultater

Fra Kundeserviceprisen 2017 er det tatt med 4 forskjellige alarmselskaper under sikkerhetsbransjen, der Sector Alarm havnet på en andreplass.

Kilde: Kundeserviceprisen

Norsk Kundebarometer 2017

Sector Alarm og Verisure erfaringer

Norsk Kundebarometer har siden 2002 vært et årlig forskningsprosjekt fra Handelshøyskolen BI. Her avgir en rekke forbrukere sin tilfredshet og lojalitet til norske bedrifter. Til sammen har det blitt samlet inn 17 816 bedriftsvurderinger fra totalt 8 335 forbrukere mellom januar og april 2017. Undersøkelsen har tatt for seg totalt 169 bedrifter innenfor salg og tjenester med innvirkning på folks privatøkonomi. Listen viser egne tabeller for tilfredshet og lojalitet med tallverdi fra 0-100, der 100 er best.

Resultater

Fra Norsk Kundebarometer 2017 har Verisure vunnet undersøkelsen på både tilfredshet og lojalitet under boligalarmbransjen.

Kilde: Norsk Kundebarometer

Konklusjon


Hvem skal jeg velge?

Sector Alarm og Verisure er de største alarmselskapene i Norge. De har begge sine sterke og svake sider, og sammenlagt ser vi at begge stiller meget sterkt. Vi foreslår at det er opp til hver enkelt å finne boligalarmen som passer til nettopp sin bolig.

Ta i bruk knappen under så videresender vi deg til søknadsskjemaet for utfylling slik at du kan motta et uforpliktende tilbud fra enten Sector Alarm eller Verisure. Det er helt opp til deg hvem du velger.

Ønsker du billig boligalarm?

I samarbeid med


Klarer du ikke å bestemme deg for hvilket alarmselskap du vil velge? Forbrukernet har i samarbeid med en rekke firmaer funnet frem en tjeneste som forenkler din hverdag. Ved å ta i bruk skjemaet under vil du motta tilbud fra mange forskjellige leverandører som skreddersyr sine tilbud til ditt behov og dine ønsker. Dette er en anbudstjeneste som gjør at leverandørende vil sloss om deg som kunde, da kan du få mange gode tilbud - slik at du får billig boligalarm. Tjenesten er 100 % gratis og tilbudene er helt uforpliktende, du har ingenting å tape!