Husalarm

Beste og billigste husalarm 2022

Vi i Forbrukernet har funnet frem en tjeneste som forenkler din hverdag. Dersom du har ankommet på denne siden er du sannsynligvis på utkikk etter husalarm til hjemmet ditt. Ved å benytte denne tjenesten vil alt bryet bli gjort for deg. Fyll ut skjema, motta tilbud og velg leverandør. Enklere blir det ikke.

Motta tilbud fra ulike alarmleverandører ved å trykke på knappen under.

Her kan du søke om billig husalarm


Dersom du eier et eget hus er det anbefalt med husalarm for å beskytte deg, din famile og dine eiendeler fra uønskede hendelser. I en artikkel fra NHO Service er det vist at det er 30 ganger større sannsynlighet for innbrudd dersom ditt hjem ikke er utstyr med alarm. En grunnpakke for husalarm vil som regel dekke både brann og innbrudd. Billig husalarm kan du finne her!

Les videre for å finne ut mer om billigste husalarm.

Føl deg trygg

Et hjem utstyrt med husalarm vil i de fleste tilfeller virke avskremmende for innbruddstyver. Skrem vekk tyvene før innbruddet skjer, ikke mist dine uerstattelige eiendeler.

Hjelpen er nær

Med husalarm tilkoblet alarmsentral vil alarmselskapet sende ut vekter for å sjekke ut situasjonen. Før utrykning vil du motta en telefonoppringning til din registrerte telefon for å avdekke falsk alarm.

Billigste på markedet

Ettersom din søknad blir sendt ut til flere leverandører vil du motta de beste tilbudene på markedet. For at et alarmselskap skal få deg som kunde må de tilby et bedre tilbud enn konkurrenten.

Motta et skreddersydd tilbud på husalarm


Ved å fylle ut skjemaet med detaljerte ønsker sørger du for å motta skreddersydde tilbud som passer til behovet og ønskene dine. Dersom du ønsker husalarm med kamera, trådløs husalarm eller et alarmsystem som tillater husdyr innendørs er det viktig å opplyse om dette.

Her i Forbrukernet er vi opptatt av å tilby leserne våre de beste tjenestene på markedet. Det er viktig å vite at denne tjenesten er helt gratis og helt uforpliktende. Det er altså opp til deg om du godtar tilbudene som du mottar.

Ettersom det finnes et hav av alarmleverandører i Norge kan det for mange være vanskelig å velge det rette selskapet. Pris, kvalitet, dekningsområde og diverse krav er alle faktorer som må tas i betraktning ved manuell søking. Benytter du denne tjenesten kan du være sikker på at alarmselskapene passer for deg.

Dersom du ikke er 100 % fornøyd med noen av tilbudene som du mottar er det bare å ignorere svarene.

Forskjellige fordeler


Mange av alarmselskapene i Norge har spesialisert seg på forskjellige områder. Noen har kanskje:

  • Boligalarm
  • Innbruddsalarm
  • Brannalarm
  • App til mobil
  • Montering av utstyr
  • Gratis utrykninger

Montering av profesjonelle og sertifiserte montører er ofte en del av tilbudene, og noen tilbyr også skilt og merker til plassering på utsiden av huset. Ved å tydelig merke at ditt hus er sikret mot innbrudd reduseres risikoen ved innbrudd med hele 30 ganger.

Ved å velge en leverandør som tilbyr varsling på mobilen kan du til enhver tid vite hva som foregår i ditt hjem. I tillegg er det mulig med oppkobling av kamera slik at du kan overvåke ditt hus mens du er bortreist. Hva venter du på? Fyll ut skjema. Motta tilbud. Velg den beste husalarmen.

Husalarm via Forbrukernet


Her i Forbrukernet er vi opptatt av kvalitet og fornøyde lesere. Vi utvikler ikke egne tjenester, men vi finner frem de beste tjenestene slik at du slipper å finne dem selv. Spar tid, penger og stress, bruk Forbrukernet som din fremtidige portal for forbrukertjenester i Norge. Så blir jobben gjort for deg.

Prøv en anbudstjeneste!

I samarbeid med

1

Send skjema

Trykk på skjemaknappen nederst på siden, det er helt gratis og helt uforpliktende.

2

Vent på tilbud

Innen kort tid vil du motta tilbud fra mange forskjellige alarmselskaper i Norge.

3

Hvem velger du?

Velg alarmselskapet og husalarmen som du mener er best for ditt behov. Enkelt og greit.