Billigste innbruddsalarm 2023

Finn billigste innbruddsalarm 2023

Vi hjelper deg med å finne de beste alarmene til deg og din familie. Er du usikker på hvilket selskap du skal bestille innbruddsalarm fra, trykk på skjemaknappen under for å motta gratis og uforpliktende tilbud fra de største og beste alarmselskapene i Norge.

Motta tilbud fra ulike alarmleverandører ved å trykke på knappen under.

Vær trygg med innbruddsalarm


En innbruddsalarm sikrer deg og ditt hjem. Alle alarmene er tilknyttet en døgnbemannet alarmstasjon som rapporterer til vekter om mulig innbrudd.

FG-godkjente alarmer er seriekoblet med sensorer der du måtte ønske det. Er du usikker på hvilke alarmsystemer som passer for deg og dine nærmeste? Ved å fylle ut skjemaet vil du motta henvendelser fra ulike leverandører som skreddersyr sine alarmtilbud til deg.

Les videre for å finne ut mer om innbruddsalarm.

Trygghet

Med en innbruddsalarm vil du bli varslet med en gang dersom det er brann eller et innbrudd. Du kan være sikker på at du blir fulgt opp om det skulle skje noe.

Utrykning på 1-2-3

Alle alarmprodukter er tilkoblet en døgnåpen alarmstasjon som rykker ut ved alarmmelding. Før utrykning mottas en telefonoppringing for å sjekke etter falsk alarm.

Best pris

I dagens marked kommer det nye løsninger innenfor alarmer. For å få de beste løsningene og best pris på innbruddsalarm, kan det være lurt å sammenligne flere leverandører.

Skreddersydd innbruddsalarm for ditt behov


Med en innbruddsalarm kan være sikker på at du og din familie vil bli varslet om det skulle være innbrudd eller brann. Det finnes flere fordeler med å ha en boligalarm, for eksempel kan en innbruddsalarm integreres med mange smarte løsninger i hjemmet ditt. Du kan enkelt styre temperatur, låser, TV-anlegg og mye mer med en app fra din telefon.

Det finnes flere tilleggsfunksjoner som du kan enkelt integrere i en innbruddsalarm. Er man plaget med mus i hjemmet, kan man integrere en musedetektor. Med en slik detektor vil du bli varslet om det er mus i hjemmet ditt og du kan da bli kvitt musene før de gjør noe mer skade.

Bekymrer du deg for falske alarmer og unødvendige kostnader? Mange unnlater å bruke innbruddsalarm som er tilkoblet alarmstasjoner grunnet frykt for store kostnader ved falsk alarm. Dette vil ikke være et problem om du benytter denne tjenesten, her har mange av selskapene gratis utrykning og ingen skjulte kostnader.

Vær trygg, velg innbruddsalarm.

Følgende egenskaper


Alarmselskapene du får henvendelser fra vil ha forskjellige egenskaper og fordeler, noen av dem har blant annet:

  • Boligalarm
  • Innbruddsalarm
  • Brannalarm
  • App til mobil
  • Montering av utstyr
  • Gratis utrykninger

Vær oppmerksom på at ikke alle leverandørene tilbyr disse egenskapene, da det er mange forskjellige. Innbruddsalarmene vil bli montert av sertifiserte og profesjonelle håndverkere fra leverandøren du velger. Skulle det oppstå en alarm, vil det i tillegg være mulighet for varsling på mobilen din.

Prøv en anbudstjeneste!

I samarbeid med

1

Fyll ut skjemaet

Trykk på knappen under og fyll ut skjemaet, det er gratis og uforpliktende.

2

Motta tilbud

Du vil motta en rekke tilbud fra forskjellige alarmselskaper innen kort tid.

3

Velg leverandør

Velg alarmselskapet og innbruddsalarmen som passer for ditt hjem og dine behov.