Billigste innbruddsalarm 2024

Finn billigste innbruddsalarm 2024

Beskytt deg og hjemmet ditt mot uønskede besøk med en innbruddsalarm! Med en enkel installasjon kan du øke sikkerheten og tryggheten i ditt eget hjem og sørge for at du sover godt om natten. Les videre for å finne ut hvordan en innbruddsalarm kan beskytte deg og ditt hjem. Er du derimot usikker på hvilket selskap du skal bestille innbruddsalarm fra, trykk på skjemaknappen under for å motta gratis og uforpliktende tilbud fra de største og beste alarmselskapene i Norge.

Motta tilbud fra ulike alarmleverandører ved å trykke på knappen under.

Vær trygg med innbruddsalarm


En innbruddsalarm er et alarmsystem som er laget for å beskytte et hjem eller en fritidsbolig mot innbrudd og uønskede besøk. Det kan derfor være en viktig investering å installere en innbruddsalarm for å beskytte hjemmet ditt mot uønskede besøkende. En alarm består vanligvis av bevegelsessensorer, magnetsensorer på dører og vinduer, og en kontrollenhet. Sensorene vil oppdage bevegelse når alarmen er aktivert og noen prøver å bryte seg inn i huset ditt. Dette utløser en alarm som varsler en døgnbemannet alarmstasjon. En alarm som har gjennomgått testing og fått godkjenning fra Forsikringsselskapenes Godkjennelsesnevnd er kjent som FG-godkjent. Dette gir forsikringsselskapene trygghet for at alarmen er av god kvalitet og tilfredsstiller kravene til sikkerhet. Du kan ytterligere øke sikkerheten ved å seriekoble alarmer med sensorer plassert rundt i hele huset. Dermed vil hvis en av sensorene oppdager et tegn på innbrudd, vil alle alarmene gå av.

Finn riktig innbruddsalarm for ditt hjem


Ønsker du å sikre hjemmet ditt med en innbruddsalarm, men er usikker på hvor du skal begynne? Da kan vi gi deg en god oversikt over hva du trenger å vite for å ta et informert valg om en innbruddsalarm. Vi vil gå gjennom priser, fordeler og ulemper ved alarm med og uten abonnement, samt hvilken typer produkter som følger med et alarmsystem. Dersom du ønsker å få tilbud fra flere alarmselskaper, kan du enkelt gjøre det via vår nettside. Trykk på lenken nedenfor for å bli kontaktet av alarmselskapene med deres beste tilbud. Med hjelp fra våre anbefalinger kan du føle deg trygg på å installere en innbruddsalarm og beskytte boligen din.

I dag blir det mer og mer vanlig å installere innbruddsalarm i boligene sine for ekstra beskyttelse, men det kan være utfordrende å vite hvilken type alarmsystem man skal velge og hvor mye det vil koste. Prisene på alarmsystemet vil variere ut i fra om du kjøper og installere alarmen selv, eller om du kjøper et abonnement fra et bestemt alarmselskap. Prisen på en innbruddsalarm som du kjøper og installerer selv vil variere basert på utstyret du velger, hvor avansert det er og hvilke funksjoner det tilbyr. Prisen kan da være fra 2.000 til 12.000 kroner. Dersom du velger innbruddsalarm med abonnement vil det variere avhengig av hvilken typen alarmpakke du velger, men koster vanligvis mellom 100 og 500 kroner i måneden.

En innbruddsalarm uten abonnement er en alarm som du selv kjøper og installerer, uten å betale for en abonnementsavtale hos et alarmselskap. Vanligvis er denne typen innbruddsalarmer rimeligere enn alarmer med abonnement, men du må investere i en høyere engangssum for å skaffe alarmen. En innbruddsalarm uten abonnement kan bestå av en kontrollenhet, sensorer som monteres på dører og vinduer, overvåkningskamera og røykvarsler. Dette varierer ut i fra hvilke produkter du velger til innbruddsalarmen. Når en sensor utløses, vil alarmen gå av og en høy lyd vil varsle om et potensiell innbruddsforsøk. Noen alarmer uten abonnement kan også sende deg en tekstmelding når alarmen utløses. Ulempen med en innbruddsalarm uten abonnement er at den ikke har tilkobling til en døgnbemannet alarmstasjon, som kan sende ut vekter til hjemmet ditt hvis alarmen utløses. Du må selv følge med på alarmen og kontakte politiet ved behov. Det er viktig å huske at en alarm uten abonnement ikke gir de samme fordelene som en FG-godkjent alarm med abonnement, men den kan likevel gi deg grunnleggende sikkerhet og trygghet når du er hjemme eller borte fra hjemmet ditt. Har du en FG-godkjent innbruddsalarm, kan du dra nytte av flere fordeler, slik som rabatt på innboforsikringen din.

En innbruddsalarm med abonnement er en alarm som du leier fra et alarmselskap, og som du betaler en fast månedlig avgift for. Vanligvis er denne typen alarmer mer avanserte og har flere funksjoner sammenlignet med alarmer uten abonnement. I tillegg har de tilkobling til en døgnbemannet alarmstasjon, som kan sende vekter til hjemmet ditt hvis alarmen utløses. Avhengig av innbruddsalarmen du velger og alarmselskapet du bruker, kan abonnementet inkludere forskjellige nivåer av tjenester. Noen abonnementer kan for eksempel inkludere tilgang til en mobilapp som lar deg styre alarmen fra mobilen din, kameraovervåkning, husdyrtilpassing eller en vannsensor som varsler om den oppdager en vannlekkasje. En av de største fordelene med en innbruddsalarm med abonnement er at det kan gi deg ekstra sikkerhet og trygghet. Alarmselskapet vil kontakte deg umiddelbart og sende vektere for å undersøke boligen hvis alarmen går mens du er borte. Å vite at huset ditt er trygt selv når du ikke er der, kan gi deg trygghet. En ytterligere fordel med en innbruddsalarm med abonnement er muligheten til å få redusert kostnadene på innboforsikringen din. Dette er fordi forsikringsselskapet ditt vil føle seg mer trygge på å tilby deg en lavere pris dersom alarmselskapet kan garanterer for sikkerheten til boligen din.

Det finnes en rekke forskjellige alarmprodukter på markedet som kan brukes til å beskytte hjemmet ditt mot innbrudd. I tillegg til de vanlige sensorene som festes til dører og vinduer, finnes det også kameraer som kan brukes til utendørsområder. Disse kan filme og ta bilder dersom det oppdages mistenkelig bevegelse. I tillegg kan man få klimamåler som måler temperaturen eller luftfuktigheten. Hvis temperaturen eller luftfuktigheten overstiger de grensene du har definert som normale, vil du få et varsel på mobilen. For ytterligere beskyttelse mot brann og innbrudd kan alarmen tilkobles røykvarslere og smart dørlås med kamera. Andre vanlige tilbehør inkluderer fjernkontroller, alarmskilt, nøkkelboks og apper. For eksempel når man drar eller kommer hjem, blir innbruddsalarmen aktivert eller deaktivert ved hjelp av fjernkontroller eller apper. Alarmen kan også overvåkes og styres fra mobilen din. Når du velger en innbruddsalarm, er det viktig å vurdere hvilket alternativ som passer best for deg og ditt hjem, da det er mange alarmer og produktkombinasjoner ute på markedet. Med riktig kombinasjon av alarmutstyr kan huset ditt være fullt beskyttet mot innbrudd og andre farer.

Verdt å tenke på


En innbruddsalarm kan være et godt valg hvis du mener at huset ditt trenger mer beskyttelse. Dette kan være spesielt viktig hvis du bor i et hus med verdifulle eiendeler. Når du ikke er hjemme, kan en innbruddsalarm gi deg ekstra sikkerhet og trygghet. Ifølge forskning er en innbruddsalarm svært forebyggende, da de fleste innbruddstyver snur når de oppdager alarmskilt på boligen. I tillegg blir huseiere som installerer et alarmsystem ofte belønnet av forsikringsselskaper med lavere forsikringspremie. Hvis stadig flere hus i nabolaget ditt er utstyrt med alarmer, kan hjemmet ditt bli mer sårbart hvis du ikke har en. Hvilken innbruddsalarm du velger vil avhenge av dine behov og ditt hjem. Mens noen ønsker en alarm koblet til en døgnbemannet alarmstasjon for ekstra sikkerhet, er andre fornøyde med et system de selv har installert og håndterer.

Trygghet

Med en innbruddsalarm vil du bli varslet med en gang dersom det er brann eller et innbrudd. Du kan være sikker på at du blir fulgt opp om det skulle skje noe.

Utrykning på 1-2-3

Alle alarmprodukter er tilkoblet en døgnåpen alarmstasjon som rykker ut ved alarmmelding. Før utrykning mottas en telefonoppringing for å sjekke etter falsk alarm.

Best pris

I dagens marked kommer det nye løsninger innenfor alarmer. For å få de beste løsningene og best pris på innbruddsalarm, kan det være lurt å sammenligne flere leverandører.

Skreddersydd innbruddsalarm for ditt behov


Med en innbruddsalarm kan være sikker på at du og din familie vil bli varslet om det skulle være innbrudd eller brann. Det finnes flere fordeler med å ha en boligalarm, for eksempel kan en innbruddsalarm integreres med mange smarte løsninger i hjemmet ditt. Du kan enkelt styre temperatur, låser, TV-anlegg og mye mer med en app fra din telefon. Det finnes flere tilleggsfunksjoner som du kan enkelt integrere i en innbruddsalarm. Er man plaget med mus i hjemmet, kan man integrere en musedetektor. Med en slik detektor vil du bli varslet om det er mus i hjemmet ditt og du kan da bli kvitt musene før de gjør noe mer skade.

Bekymrer du deg for falske alarmer og unødvendige kostnader? Mange unnlater å bruke innbruddsalarm som er tilkoblet alarmstasjoner grunnet frykt for store kostnader ved falsk alarm. Dette vil ikke være et problem om du benytter denne tjenesten, her har mange av selskapene gratis utrykning og ingen skjulte kostnader.

Prøv en anbudstjeneste!

I samarbeid med

1

Fyll ut skjemaet

Trykk på knappen under og fyll ut skjemaet, det er gratis og uforpliktende.

2

Motta tilbud

Du vil motta en rekke tilbud fra forskjellige alarmselskaper innen kort tid.

3

Velg leverandør

Velg alarmselskapet og innbruddsalarmen som passer for ditt hjem og dine behov.