Hjemmealarm

Finn billigste hjemmealarm 2022

Dersom du eier eget hus eller leilighet vil hjemmealarm være et lurt valg. Her i Forbrukernet har vi funnet fram en enkel tjeneste som er designet for å forenkle din hverdag. Ved utfylling av ett enkelt skjema sørger du for å motta de beste tilbudene fra de største alarmselskapene, helt gratis og uforpliktende!

Motta tilbud fra ulike alarmleverandører ved å trykke på knappen under.

Den billigste hjemmealarmen


Det finnes mange alarmselskaper å velge mellom, og det kan være svært tidkrevende og vanskelig å velge hjemmealarmen som passer best til sitt hjem. Med denne tjenesten sparer du denne tiden. Vi sørger for å sende dine opplysninger videre til alarmselskapene, da sparer du masse tid.

En annen viktig fordel er at alarmselskapene vil konkurrerer om deg som kunde. Det er nemlig da du oppnår de mest unike tilbudene som du ellers ikke ville fått. Spar både penger og tid ved å velge Forbrukernet.

Les videre for å finne ut mer om hjemmealarm.

Trygghet

Føl deg trygg, både når du sover, er på ferie eller sitter hjemme i din stue. Med hjemmealarm er det vist at sannsynlighet for innbrudd blir betraktelig redusert.

Ingen skjulte kostnader

Du trenger ikke bekymre deg for kostnader ved falske alarmer eller andre skjulte kostnader. Utrykninger er gratis og prisene er faste.

Kvalitet

Vi videresender deg til en anbefalt anbudstjeneste som årlig videreformidler tusenvis av henvisninger. Du kan være sikker på at du får god kvalitet og rask respons.

Skreddersydd hjemmealarm


I Forbrukernet er vi opptatt av både kvalitet og pris. Ved å fylle ut skjemaet på denne siden vil du innen kort tid bli kontaktet av diverse alarmselskaper på e-post eller mobil. Tilbudene du mottar er uforpliktende, det betyr at du kan ignorere disse dersom du ikke skulle være fornøyd eller dersom du endrer mening.

Det er en krevende prosess å velge riktig alarmselskap til sitt hjem, spesielt med tanke på at man kommer til å ha det i lengre tid fremover. Pris og kvalitet varierer veldig, og det er i tillegg stor forskjell på hva som leveres av de forskjellige leverandørene.

Det er viktig at du fyller inn skjemaet så detaljert som mulig da dette gir deg mer relevante og skreddersydde svar. Dersom du er usikker på noen av alternativene vil du få mulighet til å opplyse om dette etter at du får kontakt med alarmselskapene. Du kan for eksempel si om du vil ha hjemmealarm med kamera eller krever at alarmsystemet er trådløst.

I en artikkel fra NHO Service vises det til at det er 30 ganger større risiko for innbrudd uten hjemmealarm.

Mange gode egenskaper


Ettersom det finnes svær mange leverandører av boligalarm vil det være varierende egenskaper for disse, under har vi listet noen av egenskapene som noen av alarmselskapene tilbyr:

  • Boligalarm
  • Innbruddsalarm
  • Brannalarm
  • App til mobil
  • Montering av utstyr
  • Gratis utrykninger

Etter at du har valgt leverandør får du ofte hjelp av sertifiserte håndverkere til oppkobling av valgt utstyr.

Mange av alarmselskapene tilbyr også applikasjoner til Android og iPhone slik at du kan få meldinger om alarm og mulighet til å fjernstyre din bolig (lys, aktivering av alarm og mer).

Prøv en anbudstjeneste!

I samarbeid med

1

Fyll ut skjema

Trykk på knappen nederst på siden så videresender vi deg til skjemasiden. Fyll ut dine ønsker så godt som mulig.

2

Svar innen kort tid

Vent på svar. Du mottar respons fra alarmselskapene innen kort tid, enten på mobil eller e-post.

3

Velg alarmselskap

Skulle du bli fornøyd med et av tilbudene du mottar kan du godta dette. Det er helt opp til deg.