Hyttealarm

Hyttealarm via Forbrukernet

Hyttealarm beskytter din hytte mot innbrudd og skade. Vi i Forbrukernet har funnet frem en tjeneste som hjeper deg med å motta de beste tilbudene på hyttealarm. Tjenesten er gratis og uforpliktende, og tar kun et par minutter å fullføre. La alarmselskapene konkurrere om deg som kunde, da får du den beste prisen og de beste tilbudene.

Motta tilbud fra ulike alarmleverandører ved å trykke på knappen under.

Beste hyttealarm 2016


En hyttealarm vil gi deg fullstendig trygghet selv om hytten eller fritidsboligen din ligger milevis unna. Med vår tjeneste er alle alarmer tilknyttet en døgnbemannet alarmstasjon som rapporterer til vekter om mulig innbrudd.

Er du usikker på hvilke alarmsystemer som passer for deg og dine nærmeste? Ved å fylle ut skjemaet vil du motta henvendelser fra ulike leverandører som skreddersyr sine hyttealarmtilbud til deg.

Trygghet

Alle ønsker å forlate sin fritidsbolig i viten om at eiendelene sine er sikret. Med hyttealarm kan man sove trygt om natten og i tillegg forlate huset i viten om at noen passer på dette for deg.

Utrykning på 1-2-3

Alle hyttealarmprodukter er tilkoblet en døgnåpen alarmstasjon som rykker ut ved alarmmelding. Før utrykning mottas en telefonoppringing for å sjekke etter falsk alarm.

Kvalitet

Her er det bare å velge og vrake etter pris og kvalitet. Ønsker du trådløs hyttealarm? Billig hyttealarm med kamera? Med denne anbudstjenesten vil alarmselskapene sloss om deg som kunde.

Skreddersydd hyttealarm for ditt behov


Ved å ta i bruk tjenesten kan du få et skreddersydd hyttealarm til ditt hjem og dine behov. Tjenesten er gratis og uforpliktende, det er altså opp til deg om du godtar tilbudene som du mottar.

For mange kan det være vanskelig å velge den riktige alarmen til sitt fritidsbolig og hytte, men ved å benytte skjemaet under vil mesteparten av jobben bli gjort for deg. Du vil bli kontaktet av forskjellige leverandører som skreddersyr sine tilbud etter dine behov.

Bekymrer du deg for falske alarmer og unødvendige kostnader? Mange unnlater å bruke hyttealarm som er tilkoblet alarmstasjoner grunnet frykt for store kostnader ved falsk alarm. Dette vil ikke være et problem om du benytter denne tjenesten, ingen skjulte kostnader og noen av alarmselskapene har gratis utrykning .

Vær trygg, velg hyttealarm.

Følgende egenskaper


Alarmselskapene du får henvendelser fra vil ha forskjellige egenskaper og fordeler, noen av dem har blant annet:

  • Boligalarm
  • Innbruddsalarm
  • Brannalarm
  • App til mobil
  • Montering av utstyr
  • Gratis utrykninger

Vær oppmerksom på at ikke alle leverandørene tilbyr disse egenskapene, da det er mange forskjellige. Etter du har valgt din alarmleverandør kan du få hjelp av sertifiserte håndverkere til å montere opp hyttealarmen. Skulle det oppstå en alarm, vil det i tillegg være mulighet for varsling på mobilen din.

Prøv en anbudstjeneste!

I samarbeid med

1

Fyll ut skjemaet

Trykk på knappen under og fyll ut skjemaet, det er gratis og uforpliktende.

2

Motta tilbud

Du vil motta en rekke tilbud fra forskjellige alarmselskaper innen kort tid.

3

Velg leverandør

Velg alarmselskapet og hyttealarmen som passer for ditt hjem og dine behov.