Hyttealarm

Hyttealarm: En enkel måte å beskytte hytta på

Med en hyttealarm kan du trygt forlate hytta og vite at den er godt beskyttet mens du er borte. Enten du er borte i noen få timer eller flere måneder, gir en hyttealarm en ekstra trygghet og beskyttelse for deg og dine eiendeler. Vi i Forbrukernet har funnet frem en tjeneste som hjeper deg med å motta de beste tilbudene på hyttealarm. Tjenesten er gratis og uforpliktende, og tar kun et par minutter å fullføre. La alarmselskapene konkurrere om deg som kunde, da får du den beste prisen og de beste tilbudene.

Motta tilbud fra ulike alarmleverandører ved å trykke på knappen under.

Finn den beste hyttealarmen for ditt behov


Nåtidens hytter er ikke slik de en gang var i de eldre dager. I en tid tilbake var enhver hytte uten innlagt vann og elektrisitet, og man måtte oftest benytte en utedo i kalde værforhold. Slik er det ikke lenger i dag. I dag er innlagt strøm og vann vanlig, og det stilles et mye større fokus på design og dyrere interiør enn før. Slike store verdier i hytter og fritidsboliger har blitt et attraktivt mål for innbruddstyver. En hyttealarm vil gi deg fullstendig trygghet selv om hytten eller fritidsboligen din ligger milevis unna. Og når du har valgt din alarmleverandør kan du få hjelp av sertifiserte håndverkere til å montere opp hyttealarmen. Med en hyttealarm vil den være tilknyttet en døgnbemannet alarmstasjon som rapporterer til vekter om mulig innbrudd, i tillegg vil du bli varselet på mobilen din ved at alarmselskapet ringer deg.

Er du usikker på hvilke alarmsystemer som passer for deg og dine nærmeste? Ved å fylle ut skjemaet vil du motta henvendelser fra ulike leverandører som skreddersyr sine hyttealarmtilbud til deg.

Trygghet

Alle ønsker å forlate sin fritidsbolig i viten om at eiendelene sine er sikret. Med hyttealarm kan man sove trygt om natten og i tillegg forlate huset i viten om at noen passer på dette for deg.

Utrykning på 1-2-3

Alle hyttealarmprodukter er tilkoblet en døgnåpen alarmstasjon som rykker ut ved alarmmelding. Før utrykning mottas en telefonoppringing for å sjekke etter falsk alarm.

Kvalitet

Her er det bare å velge og vrake etter pris og kvalitet. Ønsker du trådløs hyttealarm? Billig hyttealarm med kamera? Med en anbudstjeneste vil alarmselskapene sloss om deg som kunde.

Tips for å holde tyver borte fra hytta


En viktig investering for å beskytte hytten din mot innbrudd og uønskede besøkende er en hyttealarm. Med en hyttealarm kan du føle deg trygg og sikker ved viten om at feriestedet ditt er godt beskyttet mot tyver. Det finnes mange forskjellige typer hyttealarmer på markedet, fra grunnleggende alarmer til mer avanserte som kan tilpasses dine spesifikke behov. For å holde tyvene unna hytta, kan du også ta noen enkle forholdsregler. Pass på at dører og vinduer er låst når du forlater hytta, og installer gjerne sikkerhetslåser for ekstra beskyttelse. Du kan også montere sensorlys rundt hytta, noe som vil avskrekke potensielle innbruddstyver. Ta med deg verdisaker når du forlater hytta og unngå å etterlate verdifulle gjenstander synlige fra vinduer og dører. Ved å kombinere en hyttealarm med enkle sikkerhetstiltak, kan du holde hytta trygg og sikker gjennom hele året.

Full kontroll med hyttealarm


Med dagens teknologi har man enkel tilgang til ubegrensede muligheter med tanke på hva som kan fjernstyres og overvåkes. Dette kan komme godt med når hytten ligger et godt stykke unna. Du kan for eksempel fjernstyre varmen til hytten, slik at det blir godt og varmt før dere ankommer. Ved bruk av kamerateknologi kan du få full oversikt over hytten og eventuelle innbrudd. Skulle det oppstå brann i hytten, vil både du og vaktsentralen bli varslet slik at handling kan utføres. Disse hjelpemidlene og flere kan du få tilgang til ved innstallasjon av moderne boligalarm, slik at du kan føle deg tryggere. Du kan finne mer informasjon om hvilke måter du kan gjøre hytten din enda mer beskyttet mot innbrudd og brann til høyre:

Med en brannalarm vil du og vaktsentralen bli varslet dersom fritidsboligen begynner å brenne. Ved rask varsling vil brannvesenet ankomme raskere, som reduserer risikoen for større brannskader enn hva det ellers ville blitt. Dette er også viktig for å redusere spredning til andre nærliggende hytter og skogsområder.

Med et overvåkningskamera kan du få enkel kontroll over fritidsboligen når du ikke er til stede. Skulle det oppstå et innbrudd på hytten vil du bli varslet på nett eller via egen app. I tillegg har du mulighet til å ta opptak og kontakte politiet slik at de kan rykke ut og forhindre at verdisaker blir stjålet.

En nøkkelboks er en enkel og sikker metode for å holde hyttenøklene dine trygge. Med en nøkkelboks kan du gi nære og kjære rask tilgang til hytta uten å bekymre deg for at nøklene blir borte eller stjålet. Nøkkelboksen kan enkelt monteres på hytteveggen, og du kan opprette en digital kode som du enkelt kan registrere og endre på alarmselskapets nettside. En nøkkelboks kan også være nyttig i en nødsituasjon. Hvis du trenger å gi vektere eller nødetater tilgang til hytta, kan de åpne nøkkelboksen med den digitale koden og raskt komme til unnsetning. Du kan være trygg på at nøklene dine er godt sikret med en nøkkelboks.

En innbruddsalarm er et sikkerhetssystem som brukes for å beskytte hjemmet eller fritidsboligen mot innbrudd og tyveri. Vanligvis består innbruddsalarmen av sensorer som plasseres på vinduer, dører eller i rom som er utsatt for innbrudd. De fleste innbruddsalarmene i dag har også andre funksjoner, som for eksempel app-styring som lar deg aktivere eller deaktivere alarmen fra mobiltelefonen din uansett hvor du er.

Skreddersydd hyttealarm for ditt behov


En skreddersydd hyttealarm er en god løsning som kan tilpasses dine spesifikke behov og ønsker. De aller fleste hytter er forskjellige, og da kan det være vanskelig å finne en standard hyttealarm som oppfyller alles krav. Med en skreddersydd hyttealarm kan du velge hvilke sensorer og funksjoner du trenger, og tilpasse alarmen til størrelsen og utformingen av din hytte. Bevegelsessensorer, dør- og vindusmagneter, videoovervåking, app-styring, ekspertinstallasjon og overvåking er bare noen av funksjonene som kan legges til i en skreddersydd hyttealarm. Med en skreddersydd hyttealarm kan du få en alarm som passer perfekt for dine behov, og gir deg trygghet og sikkerhet for hytten din. Selv om det kan være vanskelig for mange å velge den riktige alarmen til sin hytte, kan det være lurt å bruke en anbudstjeneste, da vil du få en skreddersydd hyttealarm til din hytte. Du vil bli kontaktet av forskjellige leverandører som skreddersyr sine tilbud etter dine behov. Tjenesten er gratis og uforpliktende, det er altså opp til deg om du godtar tilbudene som du mottar.

Prøv en anbudstjeneste!

I samarbeid med

1

Fyll ut skjemaet

Trykk på knappen under og fyll ut skjemaet, det er gratis og uforpliktende.

2

Motta tilbud

Du vil motta en rekke tilbud fra forskjellige alarmselskaper innen kort tid.

3

Velg leverandør

Velg alarmselskapet og hyttealarmen som passer for ditt hjem og dine behov.