Strømleverandører

Bytte strømleverandør?

Det finnes over 100 forskjellige strømleverandører i Norge, og da kan det være vanskelig å finne den beste og billigste. Prisene endrer seg statig vekk og det er en utfordring å holde seg oppdatert. Under har vi listet opp noen av Norges største strømleverandører, hvor alle har vært med i kundeundersøkelsen fra Norsk Kundebarometer.

Ønsker du billigere strøm? I et samarbeid med Elskling har vi funnet frem en av landets største sammenligningstjenester for strømavtaler. Sortér på ønskede kriterier slik som område, avtaletyper og betalingsløsninger, så får du en oversiktiglig liste hvor du enkelt kan bytte til den beste og billigste strømleverandøren som dekker dine behov.

Sammenlign strømleverandører i Norge

Kilder: Norsk Kundebarometer samt strømleverandørenes egne nettsider. Prisene til disse strømleverandørene kan du sammenligne fra vår egen strømpris kalkulator. All informasjon er hentet mai 2017, og det skal merkes at dette kan være utdatert ved lesetidspunkt.


Vil du sammenligne flere strømleverandører?

I samarbeid med


Vil du sammenligne flere strømleverandører? I et samarbeid med Elskling har vi funnet frem en sammenligningstjeneste hvor du enkelt kan sammenligne over 100 strømleverandører i Norge. Sortér på ønskede kriterier slik som område, avtaletyper og betalingsløsninger, så får du en oversiktiglig liste hvor du enkelt kan bytte til den beste og billigste strømleverandøren som dekker dine behov.