Strømleverandører

Bytte strømleverandør?

Det finnes over 100 forskjellige strømleverandører i Norge, og da kan det være vanskelig å finne den beste og billigste, slik at du kan få billig strøm. Prisene endrer seg statig vekk og det er en utfordring å holde seg oppdatert. Under har vi listet opp noen av Norges største strømleverandører, hvor flere av disse har vært med i kundeundersøkelsen fra Norsk Kundebarometer.

Ønsker du billigere strøm? For å gjøre det enklere å finne den billigste strømleverandøren har vi utviklet en enkel strømpriskalkulator som regner ut årskostnaden til noen av de mest populære strømavtalene. Les mer om kalkulatoren, sammenlign strømpriser, strømleverandører og få tips og råd ved å følge knappen under.

Sammenlign strømleverandører i Norge

Kilder: Norsk Kundebarometer samt strømleverandørenes egne nettsider. All informasjon er hentet september 2023, og det skal merkes at dette kan være utdatert ved lesetidspunkt.

Lurer du på strømprisene? Vi har utviklet en strømkalkulator som regner ut kostnadene til selskapene under. Her kan du enkelt og raskt bytte til den beste og billigste strømleverandøren som dekker dine behov.


Vil du sammenligne strømpriser?


Sjekk oppdaterte strømpriser for alle strømleverandører som har deltatt i Norsk Kundebarometer. Enten du sikter etter miljøvennlig, fornybar energi, eller den billigste strømprisen, så kan du enkelt finne frem til den beste strømleverandøren for ditt behov i vår strømkalkulator. Vi har valgt ut de mest populære spotpris-avtalene fra hver strømleverandør, slik at du slipper å lete selv.