Strømleverandører

Bytte strømleverandør?

Det finnes over 100 forskjellige strømleverandører i Norge, og da kan det være vanskelig å finne den beste og billigste. Prisene endrer seg statig vekk og det er en utfordring å holde seg oppdatert. Under har vi listet opp noen av Norges største strømleverandører, hvor alle har vært med i kundeundersøkelsen fra Norsk Kundebarometer.

Ønsker du billigere strøm? For å gjøre det enklere å finne den billigste strømleverandøren har vi utviklet en enkel strømpriskalkulator som regner ut årskostnaden til noen av de mest populære strømavtalene. Les mer om kalkulatoren, sammenlign strømpriser, strømleverandører og få tips og råd ved å følge knappen under.

Sammenlign strømleverandører i Norge

Kilder: Norsk Kundebarometer samt strømleverandørenes egne nettsider. All informasjon er hentet mai 2018, og det skal merkes at dette kan være utdatert ved lesetidspunkt.

Ønsker du flere alternativer? I et samarbeid med Elskling har vi funnet frem en av landets største sammenligningstjenester for strømavtaler. Her kan du enkelt og raskt bytte til den beste og billigste strømleverandøren som dekker dine behov.


Vil du sammenligne flere strømleverandører?

I samarbeid med


Vil du sammenligne flere strømleverandører? I et samarbeid med Elskling har vi funnet frem en sammenligningstjeneste hvor du enkelt kan sammenligne over 100 strømleverandører i Norge. Sortér på ønskede kriterier slik som område, avtaletyper og betalingsløsninger, så får du en oversiktiglig liste hvor du enkelt kan bytte til den beste og billigste strømleverandøren som dekker dine behov.