Forsikringsselskaper

Bytte forsikringsselskap?

Det kan være vanskelig å bestemme seg for et forsikringsselskap når utvalget er såpass stort. Det er mange fordeler og ulemper med de forskjellige, men for å spare både tid og penger har vi funnet frem en tjeneste som hjelper deg med valget. Fyll utt ett enkelt skjema, så mottar du tilbud fra en rekke forskjellige forsikringsselskaper. Da er det bare å velge og vrake etter pris og kvalitet, og tjenesten er 100 % gratis og uforpliktende.

Tips: Velg 2 eller flere forsikringer og motta samlerabatt.

Sammenlign forsikringsselskaper i Norge

Vi har tatt for oss 42 utbredte forsikringsselskaper i Norge. Under vil du finne en kort beskrivelse av hver og en av dem, med sine nevneverdige egenskaper. Trykk på bildene for å få en kort beskrivelse av selskapene.

All informasjon er hentet desember 2020, og det skal merkes at dette kan være utdatert ved lesetidspunkt. NB: Merk at ikke alle selskap i listen under er aktive per dags dato.

Usikker på hvilket forsikringsselskap du skal velge? I et samarbeid med Tjenestetorget hjelper vi deg å velge riktig forsikringsselskap for ditt behov. Trykk på knappen under, fyll ut skjema og sammenlign forsikringsselskapenes tilbud.

Tips: Velg 2 eller flere forsikringer og motta samlerabatt.