Forsikring

forsikring-bilde

Forsikring på nett 2024

Vi hjelper deg med å finne det beste forsikringsselskapet til deg og din familie. Er du usikker på hvilket selskap du skal bestille forsikring fra, trykk på skjemaknappen under for å motta gratis og uforpliktende tilbud fra de største og beste forsikringsselskapene i Norge. Du mottar mange gode tilbud ettersom forsikringsselskapene vil konkurrere om deg som kunde. Det tar kun et par minutter å fylle ut.

Motta tilbud fra ulike forsikringsselskaper ved å trykke på knappen under.

Beste forsikring - Forbrukernet hjelper deg


Vi hjelper deg med å finne den beste forsikringen som passer til ditt personlige behov! Dersom du eier en bolig eller fritidsbolig, vil du ha behov for forsikring. Det er viktig å forsikre familie og eiendeler slik at man er dekket ved eventuelle ulykker slik som brann, vannskade, innbrudd og mye annet.

Med denne anbudstjenesten vil du motta en rekke tilbud fra forskjellige leverandører. La leverandørene sloss mot hverandre om deg som kunde, da får du mange gode tilbud og den beste kvaliteten på markedet.

Les videre for å finne ut mer om anbud på forsikring.

Fyll ut skjema

Ved utfylling av ett enkelt skjema vil du motta en hel drøss med tilbud. Ved å la forsikringsselskapene konkurrere om deg som kunde vil du motta de beste og mest unike tilbudene på markedet i dag.

Vent på svar

Etter at skjemaet er sendt vil resten av jobben bli gjort for deg. Vi sørger for at dine opplysninger videresendes til leverandørene slik at de kan skreddersy sine tilbud mot dine ønsker. Enklere blir det ikke.

Billigste forsikring

Innen kort tid vil du motta mange gode tilbud fra forsikringsselskapene. Tilbudene du mottar er helt uforpliktende, det betyr at du kan velge å ignorere disse dersom ingen skulle være tilfredsstillende. Det er helt opp til deg.

Et skreddersydd forsikringstilbud


Det er mange gode grunner til å anskaffe seg forsikring. Dersom du eier hus, bolig, bil og gjennomsnittlig dyre eiendeler er det anbefalt med en god og dekkende forsikring. Tjenesten som tilbys her er utviklet slik at du selv velger hvilke forsikringstyper du er interessert i. Det hele er gjort på kun et par minutter.

Skulle du ønske å forsikre enkelte verdifulle gjenstander vil det som oftest kreves kvittering ved tegning av forsikringen. Dette vil da gå under en innboforsikring eller løsøreforsikring, avhengig av gjenstanden.

I tillegg anbefales det å samle sine forsikringer hos ett enkelt forsikringsselskap, da oppnår du diverse rabatter som ellers ikke ville være mulig. Husk å fyll inn alle forsikringstypene som interesserer deg i skjemaet, da vil tilbudene være mer skreddersydd.

Fordeler med forsikring via Forbrukernet


Det finnes en drøss med forskjellige selskap innen forsikring, og mange av dem har unike fordeler. Under er et utdrag av fordelene du kan vente deg:

  • Rabatt ved kjøp på nett
  • Rabatt ved flere forsikringer
  • Gratis riving/rydding/bortkjøring av skaderester
  • Dekke av økt bokostnad i reparasjonsperioden
  • Rask tilgang til forsikringsavtale med e-dokumenter

Ikke vent til uhellet er ute, skaffer du deg forsikring i dag kan du sove trygt om natten. Ved utfylling av skjemaet sparer du både tid, penger og mye styr med valg av forsikringsselskap. Vær trygg, velg forsikring.

Hvorfor velge forsikring via Forbrukernet?


Det finnes et helt hav av selskaper innen forsikringsbransjen og mange av dem tilbyr forskjellige fordeler. Det er tidligere vist at dersom man kontakter flere forsikringsselskap kan man redusere kostnaden betraktelig. Ved å benytte knappen på denne siden sørger du for at flere forsikringsselskaper mottar din forespørsel, uten at det koster deg ene eneste krone. Ved å la Forbrukernet videresende dine opplysninger til forsikringsselskapene kan du motta markedets beste tilbud på forsikring. La selskapene konkurrere om deg som kunde, du sparer tid og penger. Den billigste forsikringen kan du få via Forbrukernet!

Prøv en anbudstjeneste!

I samarbeid med

1

Ett enkelt skjema

Ta i bruk knappen nederst på siden. Innen kort tid mottar du tilbud på forskjellig forsikringer. Enkelt og greit.

2

Forsikring på 1-2-3

Det er raskt og enkelt. Det tar kun et par minutter å fylle ut skjemaet. Du mottar svar innen kort tid.

3

Gratis og uforpliktende

Tilbudene du mottar er 100% gratis og uforpliktende. Dersom du ikke skulle være fornøyd kan du ignorere dem.