Alarmselskaper

hender som holder nettbrett med kameraovervåking

Motta tilbud fra alarmselskaper

Vi hjelper deg med å finne det beste alarmsystemet for deg og din familie. Er du usikker på hvilket alarmselskap du skal bestille boligalarm fra, trykk på skjemaknappen under for å motta gratis og uforpliktende tilbud fra noen av de største og beste alarmselskapene i Norge. Med denne tjenesten vil selskapene sloss om deg som kunde, da kan du få gode tilbud og god service.

Sammenlign alarmselskaper i Norge

Vi har tatt for oss 15 utbredte alarmselskaper i Norge. Under vil du finne en kort beskrivelse av hver og en av dem, med sine nevneverdige egenskaper. Noen av disse har underleverandører som tar for seg alarmtjenestene. Trykk på bildene for å få en kort beskrivelse av selskapene.

Sist oppdatert: august 2023

Få tilbud på boligalarm fra flere alarmselskap med ett enkelt skjema!

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

  • 1
    Fyll ut skjema
  • 2
    Velg alarmselskaper
  • 3
    Sammenlign tilbud
Fyll ut Boligalarm-skjema

I samarbeid med

Mange som vurderer boligalarm er usikre på hvilket alarmselskap de skal velge. Skjemaet over leveres av Tjenestetorget, som er en gratis anbudstjeneste hvor alarmselskaper vil konkurrere om deg som kunde. Ettersom alarmselskapene vet at de konkurrerer kan du være sikker på at de sender deg sine beste priser, slik at du ender opp med den beste boligalarmen.

Ofte stilte spørsmål

Forplikter jeg meg dersom jeg sender inn skjemaet?

Tjenesten er uforpliktende å bruke. Du kan fint takke nei til alle tilbudene du mottar, uten at dette koster deg noe.

Hva skjer etter at skjemaet er sendt?

Skjemaet vil sendes inn til godkjenning. Deretter sendes dette videre til relevante alarmselskaper som dekker ditt område, og innen kort tid vil du bli kontaktet av disse.

Hva skjer med kontaktinformasjonen min?

Informasjonen blir kun brukt til å sende deg konkrete tilbud fra norske alarmselskaper. Du blir ikke meldt opp på nyhetsbrev eller lignende, og informasjonen vil ikke bli videresolgt eller brukt til andre formål.

Jeg har andre spørsmål om boligalarm

Dersom du har flere spørsmål angående boligalarm eller tjenesten, kan du ta direkte kontakt med Tjenestetorget eller gå rett til alarmselskapenes egne nettsider.

Spar penger på forsikring med boligalarm

9 av 10 kan få billigere forsikring

Når sjekket du dine forsikringer sist? Undersøkelser har vist at 9 av 10 kan få billigere forsikring ved å bytte selskap. FG-godkjent boligalarm med sentralvarsling kan gi bonuser når du bestiller forsikring, slik at du sparer penger. Fyll ut skjema og motta gratis og uforpliktende forsikringstilbud fra de største og billigste forsikringsselskapene i Norge.