Brannalarm tilkoblet alarmstasjon

Slik får du billigste brannalarm 2022

Brannalarm beskytter ditt hjem og din familie. Ikke vent til uhellet er ute, søk om billig brannalarm via Forbrukernet i dag. Ta i bruk en enkel og gratis anbudstjeneste som forenkler din hverdag. Fyll ut ett enkelt skjema, vent på svar og velg leverandør. La alarmselskapene konkurrere om deg som kunde, det blir ikke enklere enn dette!

Motta tilbud fra ulike alarmleverandører ved å trykke på knappen under.

Søk om den billigste og beste brannalarmen på markedet


Når en brann oppstår er hvert sekund viktig. En brannalarm vil gi deg fullstendig trygghet for deg og dine nærmeste. Alle alarmer er tilknyttet en døgnbemannetalarmstasjon som rykker ut ved mulig brann. For å unngå unødige utrykninger vil alarmselskapet ringe deg først.

FG-godkjente brannalarmer er seriekoblet slik at du kan vite om det brenner andre steder i ditt hus. Er du usikker på hvilke alarmsystemer som passer for deg og dine nærmeste? Fyll ut skjemaet, så kontakter leverandørene deg.

Les videre for å finne ut mer om brannalarm.

Føl deg trygg

Å vite at man kan sove godt og trygt om natten er noe vi alle ønsker oss. Med brannalarm kan man sove trygt om natten og i tillegg forlate huset i viten om at noen passer på.

Rask utrykning

Brannvesen er raskt ute ved eventuelle alarmer - det er i tilleg helt gratis. Du trenger ikke bekymre deg for noen skjulte kostnader.

Profesjonelt

Dersom du fyller ut skjemaet, vil alarmselskapene sloss om deg som kunde. Du blir kun kontaktet av seriøse og profesjonelle alarmselskaper.

Brannalarm som passer ditt behov


I Forbrukernet er vi opptatt av kvalitet og fornøyde lesere. Vi utvikler ikke egne løsninger, men vi sørger for å finne frem de beste løsningene slik at du selv slipper å lete. Tjenestene er gratis og uforpliktende, dersom du ikke er fornøyd med tilbudene du mottar kan du bare ignorere disse.

For mange kan det være vanskelig å velge ut riktig utstyr. Er prisen bra? Er utstyret tilstrekkelig? Er det godkjent utstyr slik at forsikringen fremdeles er gjeldende? Det er mange faktorer som må tas i betraktning ved bestilling av brannalarm, men denne tjenesten gjør denne jobben for deg. Da slipper du å tenke på dette.

Falske alarmer er heller ikke et problem. Mange tror at det medfølger store kostnader ved utrykninger, men dette er helt gratis hos de fleste leverandører. Du kan motta et skreddersydd tilbud til den beste prisen og til ditt behov.

Følgende egenskaper


Det finnes veldig mange alarmselskaper i Norge. Mange velger å spesialisere seg på diverse områder, slik som bedriftsalarm og boligalarm. Under er noen av egenskapene du kan vente deg:

  • Boligalarm
  • Innbruddsalarm
  • Brannalarm
  • App til mobil
  • Montering av utstyr
  • Gratis utrykninger

Vær oppmerksom på at ikke alle leverandørene tilbyr disse egenskapene, da det er mange forskjellige. En annen egenskap som er verdt å nevne, er at mange av alarmselskapene tilbyr app til mobilen.

Prøv en anbudstjeneste!

I samarbeid med

1

Fyll ut skjema

Knappen nederst på siden henviser deg til et skjema. Fyll det ut med dine ønsker.

2

Vent på tilbud

Innen kort tid vil du motta tilbud. Disse kontakter deg på e-post eller telefon.

3

Valg av leverandør

Er du fornøyd med et tilbud? Velg alarmselskapet! Lykke til!