Kredittkort med rabatter

kredittkort-med-rabatter

Slik finner du beste kredittkort

Leter du etter Norges beste kredittkort? Det finnes utallige kredittkort i Norge, og da vil det være vanskelig å finne det riktige kortet for sitt bruk. Det kortet som er best for deg avhenger av hva du har tenkt å bruke kortet til. Ønsker du å oppnå mange forskjellige rabatter? Skal du bruke det som et bensinkort? Skal du på ferie og vil ha rabatter? Skal du handle på nettet? Det finnes mange forskjellige kort, alle med egne fordeler og ulemper. For å gjøre jobben din enklere har vi valgt å promotere det vi mener er Norges beste kredittkort i hver sin kategori.

Under har vi lagt ved 4 kredittkort som alle passer til forskjellige kategorier. Dersom du ønsker å sammenligne flere kredittkort kan vi anbefale vår artikkel "Test av kredittkort", som tar for seg et større utvalg av kredittkort i Norge og sammenligner rabatter, gebyrer og andre kostnader ved disse.

Remember kredittkort


For dere som ønsker et kredittkort til hverdagslig bruk, for eksempel handling av klær, mat, møbler – stort sett hva som helst. Med Remember får du inntil 25 % rabatt i over 200 nettbutikker, slik som Gymgrossisten, Zalando, CDON, SAS, Boozt, Booking, Expedia, Lensway og mange flere. I tillegg får du gode rabatter på restauranter og hoteller. Rabatten vil du få i form av CashBack med re:member reward-program. Du får reise- og avbestillingsforsikring inkludert om du betaler 50 % av reisen med kredittkortet. Dette er helt klart et bra kort for den som ønsker å benytte seg av rabatter når de handler – bare husk å betal regningene ved forfall.

Husk at rabattene endrer seg fra en tid til en annen, så det kan være greit å sjekke ut gjeldende rabatter på hjemmesiden til Remember.

Priseksempel: Effektiv rente 25.4 %, 15 000 kr o/12 mnd, totalt 16 466 kr.

365Direkte kredittkort

365Privat MasterCard. Dette er et meget godt kredittkort for de som ønsker et billig bensinkort og som klarer å betale regningen ved forfall. Kortet gir hele 3.65 % i cashback på alle bensinstasjoner over hele verden, i tillegg får du 34 øre rabatt per liter drivstoff på alle Esso-stasjoner i Norge. Samlet utgjør dette en rabatt på 85 øre per liter ved en bensinpris på 14 kroner per liter.

E24.no har kåret 365Privat MasterCard til best i test hele 10 ganger, som oftest i kategorien «den disiplinerte bruker». For alle som har tenkt å betale regningene ved forfall vil dette være et meget godt kredittkort. Ved å bruke dette kortet hver gang du fyller bensin kan du spare inntil 5.78 % av kostnaden ved en bensinpris på 14 kroner per liter. Fyller du 18 ganger har du spart en hel bensintank – Det er tanken som teller!

Priseksempel: Effektiv rente 25.53 %, 15 000 kr o/12 mnd, totalt 16 929 kr.

Bank Norwegian kredittkort


Reiser du mye på ferie? Kanskje én gang i året? Da kan dette være kortet for deg. Ved bruk av dette kredittkortet oppnår du en rekke CashPoints hver gang du kjøper noe. 1 CashPoints = 1 krone, og ved kjøp av flybilletter kan du få inntil 20 % av beløpet tilbake som CashPoints, mens ved alle andre kjøp får du 1 % bonuspoeng (CashPoints). Med disse bonuspoengene kan du bruke dette som et betalingsmiddel når du bestiller reiser hos Norwegian. Kortet kommer uten årsavgift og gebyrfritt uttak av lokale kontanter fra minibank i utlandet. Som en ekstra bonus får du reise- og avbestillingsforsikring inkludert dersom du betaler hele reisen med kortet.

Priseksempel: Effektiv rente 23.1 %, 15 000 kr o/12 mnd, totalt 16 764 kr.

Komplett Bank kredittkort

Bruker du komplett.no eller blush.no? Da kan dette være et fantastisk kredittkort for deg. Med dette kan du spare inntil 6 % hos Komplett og Blush. Du får 3 % bonus ved kjøp hos Komplett eller Blush. I tillegg får du 2 % bonus ved kjøp av varer på Internett (Brukersteder registrert som e-handelsvirksomheter av MasterCard), samt 1 % bonus ved øvrige varekjøp. Bruker du bonusen hos komplett.no, vil dine bonuspoeng bli doblet. Dette betyr at du kan spare inntil 6 % ved kjøp av varer hos Komplett. Merk at maksimal bonusinnsamling er begrenset til 500 kr per måned og 2000 kr per år, men ved å bruke dette hos Komplett vil disse doble seg (hhv. 1000 kr og 4000 kr). Få med reise- og avbestillingsforsikring dersom du betaler 50 % av reiseutgiftene med kredittkortet.

Priseksempel: Effektiv rente 24.2 %, 12 000 kr o/12 mnd, totalt 13 468 kr.

Før du søker om kredittkort


For at banken skal godkjenne din søknad om kredittkort er det viktig de grunnleggende kriteriene blir møtt. Etter at følgende grunnleggende kriterier er møtt vil banken utføre en grundig kredittvurdering, slik at de kan være sikre på deg som kunde.

  • Ingen betalingsanmerkninger
  • Ingen inkassosaker mot deg
  • Norsk statsborgerskap
  • Bodd i Norge i de siste 3 år
  • Være over minimum inntektskrav
  • Være over minimum alderskrav

Blir alle kriteriene møtt, samt at du består kredittvurderingen til banken, vil du stille sterkt til å kunne motta ditt nye kredittkort.

Usikker på hvilket kredittkort du skal velge?

1

Fyll ut ett skjema

Aros Finans er en kredittkortformidler i samarbeid med Telefinans, som har over 32 års erfaring fra bransjen. Fyll ut skjema og motta tilbud fra forskjellige tilbydere.

2

Det beste kredittkortet

Kredittkortformidleren videresender din søknad til sine samarbeidspartnere, slik at disse kan utføre nødvendig kredittvurdering og sende deg sine beste tilbud.

3

Sammenlign kredittkort

Sammenlign kostnader, rente, rabatter og andre fordeler. Husk at din søknad er uforpliktende, du har med andre ord full rett til å takke nei til tilbudene du mottar.

Priseksempel: Effektiv rente 20.55 %, 15 000 kr o/12 mnd, totalt 16 607 kr.

Annonselenke