Innboforsikring

innboforsikring-bilde

Beste innboforsikring 2024

Her i Forbrukernet har vi funnet frem en av Norges beste anbudstjenester. Prøv denne anbudstjenesten så mottar du tilbudene på innboforsikring som du trenger for å finne det beste forsikringsselskapet. Det er opp til deg hvem du velger, skjemaet ditt blir videresendt til forsikringsselskapene slik at de kan finne frem til dine ønsker. Du vil motta markedets beste pristilbud ettersom forsikringsselskapene vil konkurrere om deg som kunde. Du trenger kun et par minutter til å fylle ut ett enkelt skjema, etter det er det bare å vente.

Innboforsikring via Forbrukernet


Ved å sammenligne vilkår og pris hos de forskjellige forsikringsselskapene, kan du enkelt velge hvilket tilbud som passer deg best. Med innboforsikring kan alt av det du eier hjemme dekkes, enten det blir utsatt for brann, vannskade, blir stjålet, eller annet. Mange av oss har store verdier hjemme som kan bli utsatt for uheldige hendelser, derfor er det viktig å sikre seg før uhellet inntreffer.

Hva er innboforsikring?


Innbo defineres som løse ting og gjenstander som hører til i et hjem. Dette kan for eksempel være sportsutstyr, klær, inventar, møbler og pyntegjenstander. En innboforsikring vil dekke skade på innbo ved tyveri, brann, naturskade og vann, avhengig av forsikringsselskapet og forsikringsavtalen. Slike innboforsikringer har ofte et forhåndsbestemt beløp som dekkes, og da er det viktig at beløpet er tilstrekkelig til å dekke alle gjenstander som finnes i boligen. Innboforsikring er en av de vanligste forsikringene, og det vil ofte lønne seg å tegne en slik forsikring. Når uhellet inntreffer kan det bli store økonomiske konsekvenser dersom innboforsikringen ikke er på plass.

Innboforsikring pris


Prisen på innboforsikring vil være avhengig av hvilken dekning du velger, samt hvor høy egenandel du velger å betale dersom en skade skulle oppstå. Prisen vil variere av hvor stort beløp som dekkes, ofte mellom et par hundretusen og et par millioner. Dette bør bestemmes ut ifra hvor store verdier som er i boligen, for eksempel bør en bolig med verdier for inntil 300 000 kr ha en innboforsikring som dekker minimum 300 000 kr. Hos de fleste forsikringsselskaper vil du få mulighet til å beregne pris på innboforsikring med en forsikringskalkulator.

Hvem kan få innboforsikring?


Alle som bor på den adressen som er registrert i folkeregisteret, blir dekket av innboforsikringen. Det vil også si at studenter som bor borte blir dekket av forsikringen dersom hjemmeadressen er i folkeregisteret.

Forsikring best i test

Hvilke forsikringsselskaper har kommet best ut i tester?


Forsikring best i test

Kundeserviceprisen 2020

SeeYou utfører årlig en test av kundeservicen til diverse bransjer i Norge, der hvert kundesenter blir oppringt av 25 forskjellige personer. I forsikringsbransjen kom følgende forsikringsselsaper best ut, fra høyest til lavest poengsum: Frende, Gjensidige Forsikring, Tryg, IF, Storebrand Forsikring, Codan, Sparebank 1 Forsikring og NEMI. Merk at dette gjelder for forsikringer generelt, ikke nødvendigvis innboforsikring.

Kilde: Kundeserviceprisen

Slik får du billig innboforsikring


Det er mange gode grunner til å velge Forbrukernet til innboforsikring. Ved å benytte denne anbudstjenesten sørger du for å motta mange relevante tilbud uten å måtte sende ut en haug med søknader, da får du mer tid til overs. For det andre er det veldig enkelt å sammenligne pristilbud, da blir det lett å finne det billigste tilbudet. Du kan også føle deg trygg da tjenesten ikke er bindende, det betyr at du kan velge å ignorere alle tilbudene du mottar dersom du skulle endre mening eller ingen faller i smak.

Prøv en anbudstjeneste!

I samarbeid med

1

Billig innboforsikring

Ettersom du vil motta mange tilbud sier vi at du oppnår en billig innboforsikring sammenlignet med å søke via ett enkelt forsikringsselskap.

2

Beste innboforsikring

Om du velger den beste innboforsikringen er helt opp til deg. Velg etter dekning, vilkår og pris, så får du forsikringen som passer best for deg.

3

Sammenlign tilbud

Du mottar mange forskjellige tilbud og da er det opp til deg å sammenligne innboforsikringene. Ikke glem at du i tillegg til å se på pris også ser på vilkår.