Innboforsikring

innboforsikring-bilde

Beste innboforsikring 2017

Her i Forbrukernet har vi funnet frem en av Norges beste anbudstjenester. Prøv denne anbudstjenesten så mottar du tilbudene på innboforsikring som du trenger for å finne det beste forsikringsselskapet. Det er opp til deg hvem du velger, men vi videresender ditt skjema slik at forsikringsselskapene kan finne frem til dine ønsker. Du vil motta markedets beste pristilbud ettersom forsikringsselskapene vil konkurrere om deg som kunde. Du trenger kun et par minutter til å fylle ut ett enkelt skjema, etter det er det bare å vente.

Innboforsikring via Forbrukernet


Det er mange gode grunner til å velge Forbrukernet til innboforsikring. Ved å benytte denne anbudstjenesten sørger du for å motta mange relevante tilbud uten å måtte sende ut en haug med søknader, da får du mer tid til overs. For det andre er det veldig enkelt å sammenligne pristilbud, da blir det lett å finne det billigste tilbudet. Du kan også føle deg trygg da tjenesten ikke er bindende, det betyr at du kan velge å ignorere alle tilbudene du mottar dersom du skulle endre mening eller ingen faller i smak.

Det blir ikke enklere.

Prøv en anbudstjeneste!

I samarbeid med

1

Billig innboforsikring

Ettersom du vil motta mange tilbud sier vi at du oppnår en billig innboforsikring sammenlignet med å søke via ett enkelt forsikringsselskap.

2

Beste innboforsikring

Om du velger den beste innboforsikringen er helt opp til deg. Velg etter dekning, vilkår og pris, så får du forsikringen som passer best for deg.

3

Sammenlign tilbud

Du mottar mange forskjellige tilbud og da er det opp til deg å sammenligne innboforsikringene. Ikke glem at du i tillegg til å se på pris også ser på vilkår.