Innbruddsforsikring

brannforsikring-bilde

Beste innbruddsforsikring 2024

Her i Forbrukernet har vi funnet frem kanskje Norges beste forsikringstjeneste. Prøv denne anbudstjenesten så mottar du tilbudene på innbruddsforsikring som du trenger. Du bestemmer selv ditt forsikringsselskap, men vi hjelper deg med å videresende din søknad slik at forsikringsselskapene kan sette sammen sine tilbud. Du vil motta markedets beste pristilbud ettersom forsikringsselskapene vil konkurrere om deg som kunde. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut ett eneste skjema, resten av jobben gjøres for deg.

Innbruddsforsikring via Forbrukernet


Det finnes mange gode og enkle grunner til å velge Forbrukernet til innbruddsforsikring. Ved å benytte skjemaet på denne siden sørger du for å motta mange skreddersydde tilbud, uten å måtte skrive en drøss med søknader, da får du mer tid til overs. I tillegg er det veldig enkelt å sammenligne pristilbud, da blir det lett å finne det billigste tilbudet. Du kan også føle deg trygg da tjenesten ikke er bindende, det betyr at du kan velge å ignorere alle tilbudene du mottar av hvilken som helst grunn.

Har du eller trenger du en boligalarm til hjemmet? Med en boligalarm kan du faktisk få forsikringsfordeler.

Prøv en anbudstjeneste!

I samarbeid med

1

Billig forsikring

Siden du mottar tilbud fra mange av de største forsikringsselskapene kan vi si at du kan få en billig innbruddsforsikring sammenlignet med enkeltsøk hos andre forsikringsselskap.

2

Beste innbruddsforsikring

Du må selv velge ut den beste innbruddsforsikringen. Velg basert på vilkår og pris, da mottar du den forsikringen som passer best for deg.

3

Sammenlign innbruddsforsikring

Du må selv sette av tid til å sammenligne innbruddsforsikringene. Det er anbefalt at du ikke må glemme å ta en titt på vilkårene til avtalen.