Kommersiell Markedsføring

Forbrukernet.com benytter kommersiell markedsføring som inntektskilde. Alle artikler merket med «kommersiell markedsføring» vil si at produktet og/eller tjenesten som presenteres i artikkelen betaler oss på en eller annen måte, altså det samme som reklame. Det er ikke mulig å kjøpe seg til en bedre vurdering i våre oversikter, men vi kan tilby plasseringer som gir mer synlighet.

Vær oppmerksom på at selv om innhold vi legger ut er korrekt ved publiseringstidspunkt, ber vi dere som lesere ta forbehold om at informasjonen kan bli utdatert og/eller ufullstendig – sørg derfor for å lese nøye gjennom vilkår, betingelser og annen informasjon fra selskapene og tjenestene som vi promoterer før du blir kunde eller bruker tjenesten. Innholdet er kun ment som veiledende informasjon og skal ikke betraktes som fullt dekkende.

Mener du at noen av våre reklamerte produkter og/eller tjenester ikke er som fremstilt vil vi sette stor pris på om du forteller oss om dette, slik at vi kan oppdatere eller eventuelt fjerne disse snarest.