Elektriker

illustrasjon av familie og hus på papir i 3d

Sammenlign elektrikerpriser og finn en billig elektriker


Behov for en elektriker til oppgradering av sikringsskapet, eller kanskje spotlys i taket? I samarbeid med Anbudstorget gir vi deg en rask og effektiv anbudstjeneste, slik at elektrikerne kan konkurrere om å gi deg sine beste tilbud. Tjenesten en 100 % gratis og uforpliktende. Du trenger bare et par minutter til å fylle ut et kort og enkelt skjema, deretter vil autoriserte elektrikere kontakte deg med sine beste pristilbud.

Elektrikerpriser varierer veldig fra by til by og firma til firma, derfor anbefaler vi på det sterkeste å innhente flere tilbud før man bestemmer seg. For noen kan det være aktuelt med elektriker på dagen, og med denne anbudstjenesten kan du motta tilbud innen kort tid. Start prosessen ved å følge knappen under.

Skaff en elektriker, få jobben gjort!


Vi har alle behov for tjenester fra en elektriker fra tid til annen. Enten det er nye prosjekter, slik som oppsett av bygg eller hjem, varmekabler i gulvet, eller rett og slett oppgradering av tidligere installasjoner. Dette er oppgaver som tilegnes en elektriker: reparasjon og installasjon. Enkelte oppgaver må utføres av en elektriker, slik som reparasjon av elektriske anlegg, eller oppsett av nye elektriske installasjoner. Det er viktig at arbeidet utføres av en dyktig, sertifisert elektriker, og at alle el-sikkerhetskrav fra tilsynsmyndighetene blir fulgt. Før man velger en selvstendig elektriker kan det være lurt å sjekke at personen disponerer fagbrev.

Hva gjør en elektriker?


En elektriker kan ha mange forskjellige oppgaver, samt egne spesialiseringsområder, slik som for eksempel automatiker, flyelektriker, skipselektriker, energimontør, dataelektriker og mange flere. De fleste privatpersoner som bestiller elektriker, har derimot oftest behov for installasjon av stikkontakter, eller nye elektriske installasjoner. Et utvalg av de vanligste oppgaver for en elektriker er:

  • Arbeid på elektriske lavspenningsanlegg
  • Montere elektriske systemer
  • Reparere og utføre service på eksisterende systemer
  • Feilsøking

Elektriker pris - Hva koster elektrikeren?


Kostnaden for en elektriker varierer veldig fra firma til firma, samt fra sted til sted. Som oftest vil en elektrike kreve en oppstartspris for utført arbeid, som inkluderer både kjøring, dokumentasjon og sluttarbeid. Timeprisen ligger ofte mellom 700-1100 kr, men her finnes det både rimeligere og dyrere firmaer. Timeprisen for en elektriker vil også variere avhengig av tid på dagen, og dersom man krever elektriker på dagen kan dette også gjenspeile kostnaden.

Enkelte elektrikere kan tilby fastpris for et bestemt oppdrag, noe som gjør sammenligning av priser enklere. Dersom man velger en elektriker med rimeligere timepris, så kan dette fremdeles bli dyrere dersom elektrikeren bruker lenger tid. Erfarne elektrikere bruker gjerne kortere tid, samtidig som resultatet kan bli bedre.

Fordelen med en anbudstjeneste er at prisene enkelt kan sammenlignes. I tillegg kan man være sikker på at man får markedets beste pris ettersom elektrikerfirmaene vet at de konkurrerer om deg som kunde. Denne anbudstjenesten er 100 % gratis og uforpliktende, som betyr at man står fritt til å takke nei til alle tilbudene, uten at det koster en eneste krone.

Bytte sikringsskap?


Har man en eldre bolig med gammeldags sikringsskap er det anbefalt at dette byttes ut. Eldre sikringsskap benytter gjerne skrusikring eller enpolet automatsikring. Slike sikringer kobler kun ut den ene fasen ved eventuelle strømfeil, og dette medfører at den andre fasen fremdeles står med spenning. Ettersom det fremdeles står spenning på anlegget er brannrisikoen mye større enn ved moderne sikringsskap hvor begge faser kobles ut ved eventuelle strømfeil. Det er derfor anbefalt at man bytter ut sitt gamle sikringsskap, selv om det det fremdeles fungerer slik det skal.

Legge varmekabler?


Varmekabler kan installeres i alle rom, og er et miljøvennlig alternativ til oppvarming av huset. Enten man ønsker varmekabler på bad, i gangen, i stuen, eller på soverommet, så vil en NELFO-registrert installatør kunne hjelpe deg med installasjon av dine varmekabler. Varmekabler kan installeres på de fleste typer gulv, for eksempel fliser, parkett eller laminat. En av mange fordeler med moderne varmekabler er at det er tilnærmet vedlikeholdsfritt. Varmen kan stilles inn nøyaktig og raskt, som vil gi en behagelig innetemperatur for hele familien, samtidig som nettsenkingsfunksjoner kan stilles inn.

Bestill elektriker i dag


Er du klar for å bestille din elektriker? Ikke vent med å legge ut ditt anbud. Skriver du en detaljert oppdragsbeskrivelse vil du motta relevante og detaljerte pristilbud fra sertifiserte elektrikere som konkurrerer om å få deg som kunde. Du kan enkelt sammenligne pris, tilgjengelighet og tidsbruk. Tjenesten er 100 % gratis og uforpliktende, du står fritt til å takke nei til tilbudere uansett grunn. Start prosessen ved å trykke på skjemaknappen under.

Prøv en anbudstjeneste!

I samarbeid med

1

Fyll ut skjema

Fyll ut ett enkelt skjema med din kontaktinformasjon og en presis beskrivelse av ditt oppdrag.

2

Vent på respons

Elektrikerne innenfor ditt område vil sende deg sine tilbud, her er det bare å vente.

3

Sammenlign elektrikere

Sammenlign tilbudene du har mottatt, og velg en elektriker for ditt behov. Enkelt og greit.