Båtforsikring

båtforsikring-bilde

Beste båtforsikring 2017

Her i Forbrukernet har vi funnet frem en gratis, effektiv og uforpliktende anbudstjeneste. Tar du i bruk anbudstjenesten mottar du tilbudene på båtforsikring som du trenger. Du bestemmer selv ditt forsikringsselskap, men vi hjelper deg med å videresende din søknad slik at forsikringsselskapene kan skreddersy sine tilbud. Du vil motta markedets beste pristilbud ettersom forsikringsselskapene vil konkurrere om deg som kunde. Bruk et par minutter av din tid til å fylle ut ett skjema, etter det er det bare å vente.

Båtforsikring via Forbrukernet


Det er mange gode grunner til å velge Forbrukernet til båtforsikring. Ved å velge en anbudstjeneste sørger du for å motta mange personlige tilbud uten å måtte sende en drøss med skjemaer, da sparer du mye tid. For det andre er det veldig enkelt å sammenligne pristilbud, da kan du spare masse penger. Du kan også føle deg trygg da tjenesten ikke er bindende, det betyr at du kan velge å ignorere alle tilbudene du mottar dersom ingen faller i smak.

Trygt, enkelt og billig.

Prøv en anbudstjeneste!

I samarbeid med

1

Billig båtforsikring

Ettersom du vil motta mange forskjellige tilbud fra flere selskaper er vi villige til å si at du oppnår en billig båtforsikring sammenlignet med enkeltsøk hos andre forsikringsselskap.

2

Beste båtforsikring

Forbrukernet gir deg ikke automatisk den beste båtforsikringen. Velg den du mener gir deg mest for pengene, da mottar du den forsikringen som passer best for deg og dine behov.

3

Sammenlign tilbud

Du mottar mange forskjellige tilbud og da er det opp til deg å sammenligne båtforsikringene. Det er veldig viktig at du ikke kun fokuserer på pris, men også tar en titt på vilkårene.