Båtforsikring

båtforsikring-bilde

Beste båtforsikring 2022

Her i Forbrukernet har vi funnet frem en gratis, effektiv og uforpliktende anbudstjeneste. Tar du i bruk anbudstjenesten mottar du tilbudene på båtforsikring som du trenger. Du bestemmer selv ditt forsikringsselskap, men vi hjelper deg med å videresende din søknad slik at forsikringsselskapene kan skreddersy sine tilbud. Du vil motta markedets beste pristilbud ettersom forsikringsselskapene vil konkurrere om deg som kunde. Bruk et par minutter av din tid til å fylle ut ett skjema, etter det er det bare å vente.

Båtforsikring via Forbrukernet


Med alle dagens forsikringsselskaper er det et stort utvalg av båtforsikringer, og da kan det være vanskelig å finne den beste og billigste. Vilkår og priser kan variere avhengig av område og båttype, og derfor anbefaler vi at du bruker en anbudstjeneste slik at du kan motta oppdaterte tilbud og samtidig la forsikringsselskapene konkurrere om deg som kunde. Du fyller ut ett enkelt skjema og velger selv hvilke forsikringsselskap du vil motta tilbud fra. Innen kort tid mottar du uforpliktende tilbud fra selskapene du valgte, slik at du kan få den beste prisen på båtforsikring.

Trygt, enkelt og billig.

Båtforsikring


Enkelte av oss foretrekker en avslappende sommer på sjøen, men selv i en rolig båtsesong kan uhell skje. Har man riktig båtforsikring kan man nyte den avslappende sommeren i god viten om at båtforsikringen dekker de økonomiske konsekvensene dersom uhellet skulle inntreffe.

Kaskoforsikring til båt


Ved uhell som omfatter tyveri, synking, sammenstøt eller annet, kan en kaskoforsikring dekke det meste av uhell som kan oppstå på sjøen.

Båtforsikring via Forbrukernet


Det er mange gode grunner til å velge båtforsikring via Forbrukernet. Ved å velge en anbudstjeneste sørger du for å motta mange personlige tilbud uten å måtte sende en drøss med skjemaer, da sparer du mye tid. For det andre er det veldig enkelt å sammenligne pristilbud, da kan du spare masse penger. Du kan også føle deg trygg da tjenesten ikke er bindende, det betyr at du kan velge å ignorere alle tilbudene du mottar dersom ingen faller i smak.

Prøv en anbudstjeneste!

I samarbeid med

1

Billig båtforsikring

Ettersom du vil motta mange forskjellige tilbud fra flere selskaper er vi villige til å si at du oppnår en billig båtforsikring sammenlignet med enkeltsøk hos andre forsikringsselskap.

2

Beste båtforsikring

Forbrukernet gir deg ikke automatisk den beste båtforsikringen. Velg den du mener gir deg mest for pengene, da mottar du den forsikringen som passer best for deg og dine behov.

3

Sammenlign tilbud

Du mottar mange forskjellige tilbud og da er det opp til deg å sammenligne båtforsikringene. Det er veldig viktig at du ikke kun fokuserer på pris, men også tar en titt på vilkårene.