Billigste bilforsikring 2017

Bilforsikring Bilde

Slik får du den beste bilforsikringen

Ønsker du Norges billigste bilforsikring 2017? Det finnes flere titalls forskjellige forsikringsselskaper i Norge, og vi anbefaler på det sterkeste at du sammenligner samtlige før du bestemmer deg for et forsikringsselskap. Mange velger det første og beste alternativet som dukker opp, men i 9 av 10 tilfeller vil det være bedre tilbud å innhente. Vi har funnet frem en rask og effektiv anbudstjeneste slik at du enkelt og raskt kan sammenligne pristilbud på bilforsikring.

Gratis, raskt og uforpliktende!

Bilforsikring via Forbrukernet


Det er mange gode grunner til å velge bilforsikring via Forbrukernet. Ved å ta i bruk en anbudstjeneste sørger du for å motta personlige tilbud fra samtlige forsikringsselskaper, uten å måtte fylle ut en drøss med søknader eller sitte flere timer i telefonen - da får du mer tid til overs. Ved å la forsikringsselskapene konkurrere om deg som kunde sørger du for å motta de beste tilbudene slik at du får den billigste bilforsikringen. I tillegg kan du oppnå mange gode rabatter, slik som samlerabatter, nettrabatter og organisasjonsrabatter.

Enklere blir det ikke!

Slik får du billigste bilforsikring


Inntil 20 % samlerabatt

For mange vil det lønne seg å samle 3 eller flere forsikringer hos ett og samme forsikringsselskap, da kan man opparbeide bonuser på inntil 20 %.

5-20 % organisasjons- eller fagforeningsrabatt

Det være masse å spare ved å være medlem av en organisasjon eller fagforening. Disse rabattene ligger ofte på mellom 10-15 %, og er ofte grunn nok til å bli medlem av en slik organisasjon eller fagforening. For eksempel kan du som NITO-medlem nytte deg med ytterligere 5 % samlerabatt på bilforsikringen, i tillegg til 15 % dersom du er under 30 år gammel.

Inntil 20 % Nettrabatt

Mange av forsikringsselskapene belønner de som bestiller via nettet. Her kan man spare alt fra 5-20 %, noe som utgjør en god del av den totale forsikringskostnaden.

Sett forsikringen på foreldrene

For noen kan dette være et godt alternativ, spesielt for de i studie uten fast jobb. Her kan du få topp bonus fra første stund, og da kan forsikringskostnaden bli halvert. Merk at du ikke vil opparbeide egen bonus, og må da starte fra bunn når du en gang flytter bilforsikringen over på deg selv.

Sist, men ikke minst: Velg riktig bil

En dyr bil sammen med en ung fører er ofte en dårlig kombinasjon, spesielt med tanke på forsikringskostnaden. Mange av forsikringsselskapene tilbyr gunstige bilforsikringer til eldre førere, men for de yngre kan det være lurt å vente med superbilen en liten stund. Har du i tillegg en bil med FG-godkjent tyverialarm kan du spare penger på forsikringen.

Årlig kjørelengde og egenandel?


Før du tegner en bilforsikring er det viktig å regne ut årlig kjørelengde. Jo lavere årlig kjørelengde du velger desto billigere bilforsikring kan du få, men vær oppmerksom på denne. Overstiger du den årlige kjørelengden og havner i et oppgjør kan du få en avkortning, det vil si et redusert erstatningsbeløp. Overstiger du den maksimale kjørelengden kan du som oftest melde inn dette til forsikringsselskapet, og du vil da motta en større regning ved neste tegning.


Egenandelen har også en del å si for forsikringskostnaden. Jo lavere egenandel du velger, desto høyere blir den månedlige forsikringskostnaden. Motsatt har du at høyere egenandel gir lavere månedlig kostnad. Det er altså lurt å finne en balanse her, og vurde egen risiko og økonomi.

Pluss, Kasko, delkasko eller ansvar?

Eksempler tatt fra Gjensidige.


Ansvar Bilforsikring

Ansvar

Ansvarsforsikring er den billigste bilforsikringen som kan velges, og dekker ansvar, rettshjelp og ulykke. Denne billige bilforsikringen dekker ingen av skader på egen bil, og passer derfor meget bra for biler av lavere verdi.

Delkasko Bilforsikring

Delkasko

Delkasko gir dekningen til ansvarsforsikringen, i tillegg til dekning på reparasjonsgaranti, brann, tyveri, glasskade, løsøre/ekstrautstyr og veihjelp. Delkasko koster mer enn ansvarsforsikringen, og passer bra for biler av lav/middels verdi.

Kasko Bilforsikring

Kasko

En kaskoforsikring på bilen vil gi en større dekning enn delkasko og ansvar, men vil samtidig koste mer. Her får du dekningen til delkasko, pluss dekning til kollisjon, utforkjøring, velting, totalskade og leiebil. Passer best for biler av middels/høy verdi.

Pluss Bilforsikring

Pluss

Pluss er en bilforsikring for de som har behov for det lille ekstra. Med Pluss har du dekningen fra kasko, og i tillegg får du dekning på maskinskader, utvidet totalskade og høyere summer for ekstrautstyr og løsøre. Passer best for biler av ekstra høy verdi.

Bilforsikring best i test

Hvilke forsikringsselskaper har kommet best ut i tester?


Bilforsikring best i test

Kundeserviceprisen 2017

SeeYou utfører årlig en test av kundeservicen til diverse bransjer i Norge, der hvert kundesenter blir oppringt av 25 forskjellige personer. I forsikringsbransjen kom følgende forsikringsselsaper best ut, fra høyest til lavest poengsum: Frende, If, Codan, DNB, Vardia, Nemi, Rema forsikring, Gjensidige, Troll, Tryg og Storebrand.

Kilde: Kundeserviceprisen

EPSI Rating Norge 2016

EPSI Rating Norge er en årlig måling av kundetilfredshet for privat- og bedriftsmarkedet for diverse bransjer. I 2016 kom følgende forsikringsselskaper best ut, fra høyest til lavest poengsum: 'Øvrige forsikringsselskaper', SpareBank 1, Gjensidige, Frende, If, DNB og Tryg.

Kilde: EPSI Rating Norge

Norsk Kundebarometer 2017

Norsk Kundebarometer er en årlig test utført av Handelshøyskolen BI. Her måles hver bransje for 2 forskjellige kategorier: tilfredshet og lojalitet. Fra årets test har vi følgende resultater på skadeforsikring (bilforsikring), fra høyest til lavest tilfredhet: SpareBank 1, Tryg, If, Gjensidige og Eika.

Kilde: Norsk Kundebarometer

Sammenlign bilforsikringer


Er du klar for å tegne en ny bilforsikring? Fyll ut ett enkelt skjema og velg den billigste bilforsikringen. Skulle du ikke være fornøyd med tilbudene du mottar har du full rett til å ignorere disse.

Gratis, raskt og uforpliktende!