Finn en billig snekker

snekker bilde

Dyktige og billige snekkere

Trenger du en snekker? Enten du skal pusse opp badet, bytte kledning på huset, bygge et hus eller legge nytt gulv finnes det et stort utvalg av kvalifiserte snekkerfirmaer for ditt behov. Vi vet at det kan være vanskelig å sammenligne samtlige snekkerfirmaer for å finne det billigste og beste alternativet. For å gjøre jobben enklere for deg har vi funnet frem en rask og enkel anbudstjeneste slik at du kan sammenligne tilbud fra en rekke snekkerfirmaer som skreddersyr sine tilbud mot ditt behov. Ved å bruke en anbudstjeneste vil snekkerfirmaene sloss om deg som kunde, og da kan du få de beste pristilbudene på markedet. I et samarbeid med anbudstorget.no gir vi deg en av landets største anbudstjenester, med over 1400 dyktige snekkerfirmaer som venter på nettopp din forespørsel. Trykk på skjemaknappen under og start sammenligningen.

Hva kan en snekker hjelpe med?


De vanligste oppgavene for en snekker innebærer arbeid med husinventar. Møbler, vinduer, bad, kjøkken, trapper og dører er vanlige arbeidsområder. En snekker vil være behjelpelig med både oppussing av bad, skifting av kledning, legging av gulv, bygging av garasjer og mye mer. I dag deles snekkerfaget inn i 3 forskjellige fagområder: møbelsnekker, trevaresnekker og bygginnredningssnekker. Tømrer er et lignende yrke, men er et eget fagområde som ikke omfattes av snekkerfaget.

Vanlige oppgaver for en snekker:

  • Pusse opp bad
  • Skifte kledning på hus og hytte
  • Bygge garasje
  • Legge gulv
  • Bytte vinduer
  • Bytte dører
  • Bygge inngangsparti
  • Bytte vegger
  • Bygge terrasse
  • ... og mye mer

Hva koster en snekker?


Prisen på en snekker varierer basert på flere faktorer, inkludert prosjektets størrelse, stedet det skal utføres, snekkerens erfaring og kompetanse. En fagutdannet snekker tar vanligvis mellom 700 og 1.200 kroner per time som standard timepris. Det kan også påløpe ekstra utgifter for ting som materiale, transport og eventuelt spesialutstyr. Det er viktig å huske at prisen også kan variere basert på geografisk plassering og tilgjengelighet av materialer. Det anbefales å ta kontakt med flere snekkere, beskrive oppgaven i detalj, og be om skriftlig tilbud for å få et nøyaktig prisestimat. Dette vil gi deg et bedre bilde om de forventede utgiftene for ditt spesifikke byggeprosjekt.

Nyttige tips og råd


Beskriv og vurder din situasjon nøye

For at pristilbudet du mottar skal være riktig er det viktig at du beskriver oppgaven detaljert og nøye. Hvor mange vinduer skal du bytte? Hvor stort er huset ditt? Ofte kan det være lurt å be om et besøk for å bestemme et nøyaktig prisoverslag. Du kan selv velge om du ønsker fastpris eller timepris, dette er noe du må vurdere. Ved store prosjekter vil behovet for en anbudstjeneste være større ettersom en liten forskjell i timepris vil gjelde for et større antall timer.

Forhånd- eller etterskuddsbetaling?

Vi anbefaler at du er varsom på forskuddsbetaling. Fra tidligere saker har det blitt omtalt at snekkerfirmaene tar forhåndsbetalt for sine tjenester, bare for å ikke fullføre arbeidet eller bruke lenger tid enn avtalt. Betaler du på forhånd har du ingen garanti for at jobben blir gjort til avtalt tid, vi anbefaler derfor at du venter til jobben er utført før du betaler. Et snekkerfirma kan ikke kreve forhåndsbetalt med mindre dere blir enige om dette. Du må gjerne betale underveis for utført arbeid og brukt materiale, dette er ofte forventet.

Finn frem referanser

Dersom prosjektet er stort anbefaler vi at du finner frem referanser til snekkerfirmaet. Ofte kan dette hjelpe deg slik at du gjør det beste valget for din situasjon. Har firmaet mange fornøyde kunder? Brukte firmaet lenger tid enn avtalt? Ble jobben dyrere enn avtalt? En referanse kan fortelle mye slik at du gjør deg kjent med firmaet på forhånd.

Pusse opp bad?


Skal du pusse opp badet? Vi vet at et gammelt og nedslitt bad kan være en stor nedtur for mange. Badet er ofte det viktigste rommet i huset, og bestemmer mye for verdien av selve boligen. Det frister kanskje å gjøre jobben selv, men det er mye som må tas i betraktning. Dersom ikke arbeidet utføres etter forskriftene kan du få problemer med både fuktskader, elektriske feil og mye annet. Er arbeidet feil utført vil boligverdien reduseres betraktelig, og det kan i tillegg være svært farlig.

For å pusse opp et bad trenger du som regel hjelp fra en snekker, en rørlegger og en elektriker. Snekkeren vil være behjelpelig med riving og legging av vegger, tetting av dører og vinduer, legging av tak, samt annet som kan være relevant for prosjektet. Dersom nødvendig vil en rørlegger legge nye rør til vask, toalett og dusj, mens en elektriker vil ta seg av varmekabler, tak- og vegglys, samt annet elektronisk etter behov.

Ved bruk av en anbudstjeneste kan du ofte legge ut hele prosjektet slik at du kan motta et samlet pristilbud fra alle nødvendige håndverkere. Dette gjør at du enkelt får kontroll på utgifter, samt at du kan få jobben gjort raskt og billig.

Trenger du en møbelsnekker?


Har du et restaureringsprosjekt, eller ønsker du spesialtilpassede møbler, skap og hyller? En møbelsnekker har spisskompetanse på dette feltet.

Dersom du ønsker et unikt utseende på ditt inventar kan en møbelsnekker være midt i blinken for ditt behov. Her kan du få et skreddersydd skapoppsett som er unikt for din bolig. Kanskje du har en skråtrapp som du gjerne skulle plassert et garderobeskap under? Med en møbelsnekker kan du få utnyttet plassen til det fulle sammenlignet med ferdigkjøpte løsninger som ikke er tilpasset ditt behov.

Beskriv ditt prosjekt hos vår anbefalte anbudstjeneste og du vil motta en rekke tilbud fra sertifiserte møbelsnekkere i ditt område. Sammenlign kompetanse, pris og annet, slik at du kan få det beste tilbudet for nettopp ditt behov.

Prøv en anbudstjeneste!

I samarbeid med

1

Fyll ut skjema

Fyll ut ett enkelt skjema. Beskriv dine behov, din bolig eller ditt prosjekt. Jo mer detaljert prosjekt du beskriver desto mer detaljert respons mottar du.

2

Vent på respons

Innen kort tid vil du motta respons fra en rekke kvalifiserte snekkere som er medlem av anbudstjenesten.

3

Sammenlign snekkere

Sammenlign samtlige tilbud fra snekkerne som har gitt respons. Husk at tjenesten er uforpliktende og du bestemmer selv om du vil godta tilbudene du mottar.