Bedriftsforsikring

bedriftsforsikring-bilde

Beste bedriftsforsikring 2018

Her i Forbrukernet har vi funnet frem en forsikringstjeneste som forenkler din hverdag. Bruker du et par minutter av din tid på denne forsikringstjenesten mottar du tilbudene på bedriftsforsikring som du er ute etter. Forsikringsselskapet velger du selv, men vi hjelper deg med å videresende din søknad slik at forsikringsselskapene kan sette sammen et skreddersydd tilbud. Du vil motta markedets beste pristilbud ettersom forsikringsselskapene vil konkurrere om deg som kunde. Alt du trenger å gjøre er å bruke noen få minutter på å fylle ut et helt uforpliktende skjema, resten gjøres for deg.

Bedriftsforsikring via Forbrukernet


Det er mange gode grunner til å velge Forbrukernet til bedriftsforsikring. Ved å ta i bruk denne forsikringstjenesten sørger du for å motta mange personlige tilbud uten å måtte sende en drøss med skjemaer, da får du mer tid til overs. For det andre er det veldig enkelt å sammenligne pristilbud, da finner du lett den billigste forsikringen. Det siste er at tjenesten ikke er bindende, det betyr at du kan velge å ignorere alle tilbudene du mottar dersom du skulle endre mening eller ingen faller i smak.

Det blir ikke enklere.

Prøv en anbudstjeneste!

I samarbeid med

1

Billig bedriftsforsikring

Ettersom du mottar et bredt utvalgt med tilbud tør vi å si at du vil oppnå en billig bedriftsforsikring sammenlignet med å søke via ett enkelt forsikringsselskap.

2

Beste bedriftsforsikring

Det er opp til deg å velge den beste bedriftsforsikringen. Velg basert på vilkår og pris, da mottar du den forsikringen som passer best for deg.

3

Sammenlign bedriftsforsikring

Du må selv sette av tid til å sammenligne bedriftsforsikringene. Vi anbefaler at du i tillegg til å se på pris også ser på vilkår til forsikringene.