Bedriftsforsikring

bedriftsforsikring-bilde

Beste bedriftsforsikring 2024

Her i Forbrukernet har vi funnet frem en forsikringstjeneste som forenkler din hverdag. Bruker du et par minutter av din tid på denne forsikringstjenesten mottar du tilbudene på bedriftsforsikring som du er ute etter. Forsikringsselskapet velger du selv, men vi hjelper deg med å videresende din søknad slik at forsikringsselskapene kan sette sammen et skreddersydd tilbud. Du vil motta markedets beste pristilbud ettersom forsikringsselskapene vil konkurrere om deg som kunde. Alt du trenger å gjøre er å bruke noen få minutter på å fylle ut et helt uforpliktende skjema, resten gjøres for deg.

Tips: Velger du 2 eller flere forsikringer kan du få samlerabatt!

Bedriftsforsikring via Forbrukernet


Det er mange gode grunner til å velge Forbrukernet til bedriftsforsikring. Ved å ta i bruk denne forsikringstjenesten sørger du for å motta mange personlige tilbud uten å måtte sende en drøss med skjemaer, da får du mer tid til overs. For det andre er det veldig enkelt å sammenligne pristilbud, da finner du lett den billigste forsikringen. Det siste er at tjenesten ikke er bindende, det betyr at du kan velge å ignorere alle tilbudene du mottar dersom du skulle endre mening eller ingen faller i smak.

Det blir ikke enklere.

Hva er bedriftsforsikring?


Bedriftsforsikring er forsikring av bedrifter, og er ment for å sikre økonomien til virksomheten. En bedriftsforsikring kan være forskjellig fra bedrift til bedrift. De vanligste bedriftsforsikringene er følgende: forsikring av firmabil, forsikring av bygg og eiendeler, ansvarforsikring, samt forsikring av ansatte. En bedriftsforsikring vil inneholde pakkeløsninger som skal dekke firmaet sitt behov. Du kan få en skreddersydd pakkeløsning på bedriftsforsikring ved å ta i bruk en anbudstjeneste.

Forskjellige bedriftsforsikringer


Bedriftsforsikringer kan deles inn i:

  • Ansvar
  • Person
  • Bil og kjøretøy
  • Bygning og eiendeler
  • Transport og frakt

Alle disse bedriftsforsikringene vil igjen deles inn i flere undertyper av forsikringer. Det kan fort bli mye å holde styr på når man skal forsikre sin bedrift. For å få best mulig tilpasset forsikring til ditt firma, anbefaler vi at du tar kontakt med flere forsikringsselskaper eller tar i bruk en anbudstjeneste slik at du slipper å ringe rundt.

Prøv en anbudstjeneste!

I samarbeid med

1

Billig bedriftsforsikring

Ettersom du mottar et bredt utvalgt med tilbud tør vi å si at du vil oppnå en billig bedriftsforsikring sammenlignet med å søke via ett enkelt forsikringsselskap.

2

Beste bedriftsforsikring

Det er opp til deg å velge den beste bedriftsforsikringen. Velg basert på vilkår og pris, da mottar du den forsikringen som passer best for deg.

3

Sammenlign bedriftsforsikring

Du må selv sette av tid til å sammenligne bedriftsforsikringene. Vi anbefaler at du i tillegg til å se på pris også ser på vilkår til forsikringene.