Reiseforsikring

reiseforsikring-bilde

Beste reiseforsikring 2022

Her i Forbrukernet har vi funnet frem en gratis, effektiv og uforpliktende anbudstjeneste. Prøv denne anbudstjenesten så mottar du tilbudene på reiseforsikring som du trenger. Forsikringsselskapet velger du selv, men vi hjelper deg med å videresende din søknad slik at forsikringsselskapene kan sette sammen et skreddersydd tilbud. Du vil motta markedets beste pristilbud ettersom forsikringsselskapene vil konkurrere om deg som kunde. Bruk et par minutter av din tid til å fylle ut ett skjema, resten av jobben gjøres for deg.

Reiseforsikring via Forbrukernet


Det er mange gode grunner til å velge Forbrukernet til reiseforsikring. Ved å benytte skjemaet på denne siden sørger du for å motta mange personlige tilbud uten å måtte sende en drøss med skjemaer, da sparer du masse tid. For det andre er det veldig enkelt å sammenligne pristilbud, da finner du lett den billigste forsikringen. Du kan også føle deg trygg da tjenesten ikke er bindende, det betyr at du kan velge å ignorere alle tilbudene du mottar av hvilken som helst grunn.

Trygt, enkelt og billig.

Prøv en anbudstjeneste!

I samarbeid med

1

Billig reiseforsikring

Ettersom du mottar en rekke tilbud er vi villige til å si at du oppnår en billig reiseforsikring sammenlignet med å for eksempel søke hos ett enkelt forsikringsselskap.

2

Beste reiseforsikring

Forbrukernet gir deg ikke automatisk den beste reiseforsikringen. Velg den du mener gir deg mest for pengene, da mottar du den forsikringen som passer best for deg.

3

Sammenlign reiseforsikring

Med alle tilbudene du mottar er det opp til deg å sammenligne reiseforsikringene. Det er veldig viktig at du i tillegg til å studere pris også må studere vilkårene.