Helseforsikring

Finn beste helseforsikring 2022

Trenger du en ny helseforsikring? Vi vet at det er mange aktører som tilbyr dette og da kan det være vanskelig å finne den beste helseforsikringen for sitt behov. I et samarbeid med Helsetjenester gir vi deg en av markedets beste anbudstjenester, slik at du enkelt og raskt kan sammenligne pris på helseforsikring. Du velger inntil 3 forskjellige forsikringsselskaper som du ønsker å motte tilbud fra, deretter fyller du ut kort informasjon om deg selv og ditt behov. Innen kort tid mottar du svar fra forsikringsselskapene som du valgte i det første steget.

Ved å la forsikringsselskapene konkurrere om deg som kunde sørger du for å motta markedets beste pristilbud. Tjenesten er gratis og uforpliktende å bruke, start prosessen ved å trykke på søknadsknappen under.

Tjenester som forenkler din hverdag


Det er mange gode grunner til å velge Forbrukernet til helseforsikring. Ved å benytte skjemaet på denne siden sørger du for å motta mange skreddersydde tilbud, uten å måtte skrive en drøss med søknader, da får du mer tid til overs. I tillegg er det veldig enkelt å sammenligne pristilbud, da finner du lett den beste og billigste helseforsikringen. Det siste er at tjenesten ikke er bindende, det betyr at du kan velge å ignorere alle tilbudene du mottar uten at det koster deg en eneste krone.

Enkelt, raskt og billig.

Hva er helseforsikring?


Helseforsikring er en forsikring som gir deg raskere ventetid i en behandlingskø. Ventetiden med helseforsikring blir ofte mellom 10 og 20 dager, men avhenger av forsikringsselskapet. Behandlingsgarantien for helseforsikringen gjelder fra dagen du meldte inn skaden. Med en helseforsikring vil du få tilgang til private sykehus og spesialister som gir deg behandling eller operasjon. Dersom du takker nei til behandlingstilbudet, mister du retten til garantitiden.

Hvem kan tegne helseforsikring?


Helseforsikring tilbys alle som har rett til behandling gjennom det offentlige helsevesenet i Norge. Helseforsikring kan fint brukes av bedrifter og private, hvor varigheten til forsikringen kan være fra 70 år til livet ut. Det er enkelte forsikringsselskaper som har egne avtaler for personer fra 55 år.

Bruk av helseforsikringen


Når du skal bruke forskringen kan du ta i bruk et nummer som alle forsikringselskapene skal ha. Det er mulighet til å registrere saken på nettsiden til selskapene og laste opp nødvendig dokumentasjon. Forsikringselskapet vil som oftest ordne alt av det praktiske og du vil bli kontaktet for videre avtale. Det er viktig at du har godkjennelse fra forsikringselskapet før du tar i bruk dekningsalternativene, da du ikke kan få dekket utgiftene om du sender dokumentasjonen på utgiftene i etterkant.

Hva dekker en helseforsikring?


En helseforsikring vil dekke det som er nødvendig for å komme tilbake til jobb. Eksempler på hva som kan dekkes:

 • Manuelle behandlinger
 • Fysikalske behandlinger
 • Etterbehandling og rehabilitering etter operasjon
 • Reiseutgifter
 • Overnattingsutgifter
 • Psykolog
 • Krisehjelp
 • Tilgang til norske leger og sykepleiere døgnet rundt

Hva dekkes ikke av en helseforsikring?


Det kan være flere behandligner som ikke dekkes av helseforsikringen. Eksempler på behandlinger som ikke dekkes:

 • Akutt eller øyeblikkelig hjelp
 • Behandling av overvekt eller fedme
 • Kosmetiske operasjoner
 • Behandlinger som anses som unødvendige
 • Behandlinger knyttet til fertilitet og graviditet
 • Vaksinasjoner og helsjekk
 • Diett og kostholdsveiledning
 • Eksperimentell behandling

Forsikring best i test

Hvilke forsikringsselskaper har kommet best ut i tester?


Forsikring best i test

Kundeserviceprisen 2020

SeeYou utfører årlig en test av kundeservicen til diverse bransjer i Norge, der hvert kundesenter blir oppringt av 25 forskjellige personer. I forsikringsbransjen kom følgende forsikringsselsaper best ut, fra høyest til lavest poengsum: Frende, Gjensidige Forsikring, Tryg, IF, Storebrand Forsikring, Codan, Sparebank 1 Forsikring og NEMI. Merk at dette gjelder for forsikringsbransjen generelt, ikke helseforsikring.

Kilde: Kundeserviceprisen

Prøv en anbudstjeneste!

I samarbeid med

1

Billig helseforsikring

Ettersom du mottar en rekke tilbud tør vi å si at du vil oppnå en billig helseforsikring sammenlignet med å søke via ett enkelt forsikringsselskap.

2

Beste helseforsikring

Om du velger den beste helseforsikringen er helt opp til deg. Velg basert på vilkår og pris, da får du den den beste forsikringen for din personlige sitasjon.

3

Sammenlign helseforsikring

Med alle tilbudene du mottar er det opp til deg å sammenligne helseforsikringene. Det er viktig at du i tillegg til å studere pris også må studere vilkårene.