Risikoforsikring

ulykkesforsikring-bilde

Beste risikoforsikring 2024

Her i Forbrukernet har vi funnet frem en gratis, effektiv og uforpliktende anbudstjeneste. Tar du i bruk anbudstjenesten mottar du tilbudene på risikoforsikring som du trenger for å finne det beste forsikringsselskapet. Du bestemmer selv ditt forsikringsselskap, men vi hjelper deg med å videresende din søknad slik at forsikringsselskapene kan sette sammen et skreddersydd tilbud. Du vil motta markedets beste pristilbud ettersom forsikringsselskapene vil konkurrere om deg som kunde. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut ett eneste skjema, etter det er det bare å vente.

Risikoforsikring via Forbrukernet


Det finnes mange gode og enkle grunner til å velge Forbrukernet til risikoforsikring. Ved å benytte skjemaet på denne siden sørger du for å motta mange skreddersydde tilbud, uten å måtte skrive en drøss med søknader, da får du mer tid til overs. For det andre er det veldig enkelt å sammenligne pristilbud, da finner du lett den billigste forsikringen. Det siste er at anbudstjenesten er uforpliktende, det betyr at du kan velge å ignorere alle tilbudene du mottar uten at det koster deg en eneste krone.

Raskt og billig.

Prøv en anbudstjeneste!

I samarbeid med

1

Billig risikoforsikring

Ettersom du vil motta mange tilbud kan vi si at du får en billig risikoforsikring sammenlignet med å søke via ett enkelt forsikringsselskap.

2

Beste risikoforsikring

Det er opp til deg å velge den beste risikoforsikringen. Velg etter dekning, vilkår og pris, da mottar du den forsikringen som passer best for deg.

3

Sammenlign risikoforsikring

Med alle tilbudene du mottar er det opp til deg å sammenligne risikoforsikringene. Husk at du ikke glemmer bort vilkårene og kun ser på pris.