Finn en billig rørlegger

rørlegger bilde

Dyktige og billige rørleggere

Trenger du en billig rørlegger? Enten du skal pusse opp badet, oppgradere varmtvannstanken, legge inn vann til hytten eller fikse et gammelt avløp finnes det et bredt utvalgt av kvalifiserte rørleggere som er klare for ditt oppdrag. Det eneste problemet er å finne den dyktige og billigste rørleggeren for sitt behov, men fortvil ikke - vi hjelper deg med valget. I samarbeid med anbudstorget.no har vi funnet frem en rask og effektiv anbudstjeneste slik at du kan legge ut ditt oppdrag og sammenligne en rekke skreddersydde pristilbud fra rørleggerfirmaer innenfor ditt område. Alt du må gjøre er å fylle ut ett enkelt skjema, deretter er det bare å vente på rørleggerne som vil konkurrere om ditt oppdrag. Enklere blir det ikke - trykk på skjemaknappen under og start utfyllingen.

Trenger du billig baderomsutstyr? Sjekk utvalget hos BilligVVS.no.

Hva kan en rørlegger bistå med?


De fleste av oss vil en eller annen gang ha behov for en rørlegger. Enten vi skal pusse opp badet, bygge om kjøkkenet eller rett og slett trenger en oppfriskning av avløpet i hjemmet eller hytta. Til og med hvis du ønsker et nytt basseng. En rørlegger monterer alt av rørtekniske installasjoner, enten det er varmeanlegg, sanitæranlegg, kjøleanlegg, brannslukkingsanlegg eller gassanlegg.

Vanlige oppgaver for en rørlegger:

  • Skifte ut avløp ved oppusing av badet
  • Legge rør for nye boliger
  • Få innlagt vann i hytten
  • Fikse feil med avløp
  • Bytte ut varmtvannstanken
  • Avløpskontroll av bolig

Hva koster rørlegger?


Prisen på en rørlegger kan variere basert på flere faktorer, slik som rørleggerens erfaring, sted og type jobb. Rørleggere kan tilby både timepris og fastpris. Beløpet du betaler avhenger av hvor mye arbeid som er utført. Rørleggere tar ofte mellom 800 og 1.300 kroner per time. Mindre oppgaver som omfatter reparasjon av lekkasjer og utskifting av kraner, kan ligge på minsteprisen de tilbyr til noen få tusen kroner. Dermed kan større renoveringer, slik som oppgradering av rørsystemer i hele huset eller oppussing av badet, koste flere titalls tusen kroner eller mer.

Det er vanlig å pådra seg ekstra utgifter, som gebyrer for servicebil (mellom 500 og 1.100 kr), forbruksmateriell (mellom 150 og 400 kr) og kvelds- og helgetillegg (mellom 50 og 100 % ekstra utenfor vanlig arbeidstid). En lærling, har vanligvis 75 % av full pris. For å få en mer realistisk prisestimat, kan det være lurt å få pristilbud fra flere rørleggere og spesifisere oppgaven du trenger hjelp til.

Slik får tak i en billig rørlegger


Spar penger ved å bruke en anbudstjeneste

En anbudstjeneste kan være det raskeste steget for å finne en billig rørlegger. Enten du har et stort prosjekt og skal pusse opp badet eller du skal reparere en vask vil du ha god nytte av en anbudstjeneste. Ettersom rørleggerne vil konkurrere om deg som kunde vil de gi deg sine beste pristilbud og du vil i tillegg motta rask respons.

Varme og bad

Dersom du skal pusse opp badet vil du sannsynligvis ha behov for en rørlegger. I tillegg til rørleggere kan du få behov for en elektriker og en snekker. Rørleggeren tar seg av avløpsystemet, mens snekkeren tar seg av vegger, fliser, vinduer og tak. Elektrikeren vil ta seg av det elektriske. Det er viktig at arbeidet utføres etter forskriftene - brudd på forskriftene kan redusere boligens verdi betraktelig og kan i tillegg være svært farlig. Sammenlign priser på billig VVS og baderomsløsninger ved bruk av vår anbefalte anbudstjeneste.

Finn frem referanser

Dersom prosjektet er av stor størrelse anbefaler vi at du finner frem referanser til rørleggeren og firmaet. Er tidligere kunder førnøyde? Ble arbeidet fullført til avtalt tid? Ble resultatet bra? Det er mye som kan sammenlignes og hentes frem fra både gode og dårlige referanser.

Fastpris eller timepris?

Mange foretrekker fastpris grunnet oversikten og tryggheten de får, men gir dette en billigere service? Sammenlign rørlegger timepris og fastpris med denne enkle anbudstjenesten. Sett deg et mål med hva du ønsker å oppnå og hvor mye du ønsker å betale. Husk at anbudstjenesten er gratis og uforpliktende, så du har ingenting å tape ved å la rørleggerne konkurrere om deg som kunde.

Har du tatt vannsjekken i år?


Visste du at over 200 norske familier opplever å få sitt hjem oversvømt av vann, hver eneste dag? Etter hvert som avløp eldes øker risikoen for feil og skade. Med en vannsjekk utført av en sertifisert og dyktig rørlegger kan du enkelt forebygge at dette skjer med hjemmet ditt. Dette innebærer sjekk av blant annet rør, sluker, blandebatterier, vaskemaskinkoblinger, vannlåser, varmtvannsbereder, samt annet utstyr som bruker vann. Ved et utført arbeid kan du enkelt kartlegget behovet og få rettet opp i de svake leddene. Finn en billig rørlegger til din vannsjekk, meld inn ditt oppdrag under.

Vannbåren gulvvarme


Har du hørt om vannbåren gulvvarme? Med vannbåren gulvvarme har du et flott alternativ som ikke bare gir økt komfort i hjemmet, men også en mer miljøvennlig oppvarming. Enten du skal bygge nytt eller ønsker å pusse opp finnes det en rekke løsninger som kan dekke ditt behov.

Med vannbåren gulvvarme renner oppvarmet vann via rør som legges under gulvet. Dette gir en meget jevn temperaturfordeling og kan i tillegg gi økt komfort sammenlignet med markedets alternative løsninger. Du står fritt til valg av energikilde selv, noe som gjør at dette kan bli en meget miljøvennlig løsning.

Varmesløyfene kan legges inn i både betong, sponplater og annet materiale. Ved å legge ut oppdraget hos vår anbefalte anbudstjeneste anbudstorget.no kan du motta anbefalinger fra rørleggere med spisskompetanse på dette området.

Prøv en anbudstjeneste!

I samarbeid med

1

Fyll ut skjema

Du trenger bare å fylle ut ett eneste skjema, resten av jøbben gjøres for deg.

2

Vent på respons

Med over 400 sertifiserte rørleggere fordelt over Norge vil du få god respons på din henvendelse.

3

Sammenlign rørleggere

Det er helt opp til deg hvem du velger. Husk at tjenesten er 100 % gratis og uforpliktende.