Dyreforsikring

dyre-bilde

Beste dyreforsikring 2022

Her i Forbrukernet har vi funnet frem en gratis, effektiv og uforpliktende forsikringstjeneste. Bruker du et par minutter av din tid på denne forsikringstjenesten mottar du tilbudene på dyreforsikring som du leter etter. Det er opp til deg hvem du velger, men vi videresender ditt skjema slik at forsikringsselskapene kan finne frem til dine ønsker. Du vil motta markedets beste pristilbud ettersom forsikringsselskapene vil konkurrere om deg som kunde. Du trenger kun et par minutter til å fylle ut ett enkelt skjema, resten av jobben gjøres for deg. Velger du flere forsikringer, får du ytterligere rabatt.

Søk om dyreforsikring via Forbrukernet


Et dyr i hjemmet kan gi mye ekstra glede, og regnes av mange som et ekstra familiemedlem. Dersom uhellet er ute, kan det fort bli kostbart for kjæledyret som er sykt, og operasjoner blir som regel veldig dyre. Med en dyreforsikring, eller kjæledyrforsikring som det også kalles, kan man unngå disse store økonomiske smellene. Med dyreforsikring kan man unngå større utgifter hos veterinær, samt det som kan følge med, slik som medisiner, operasjoner eller kastrering. Dersom uhellet er ute, vil dyreforsikringen gi deg og kjæledyret trygghet.

Trygt, enkelt og billig.

Finn beste dyreforsikring


Dyreforsikring kommer i mange forskjellige varianter, og til mange forskjellige dyr. Avhengig av dyret som skal forsikres, vil det være et stort spekter av områder som forsikringen dekker, for eksempel: livsforsikring, avlsforsikring eller veterinærforsikring. Det er altså viktig å sjekke dekningen til forsikringen: hvilke skader som dekkes, hvilke skader som ikke dekkes, samt kostnad og erstatningsramme (premie, forsikringsbeløp og egenandel). For å finne den beste forsikringen for ditt behov, er det lurt å inkludere alle faktorer ved sammenligningen, da det fort kan bli store forskjeller mellom forsikringsselskapene.

Egenandel ved dyreforsikring


Egenandelen ved dyreforsikring vil man som regel kunne bestemme selv. Her er det lurt å finne en god balanse mellom egenandel og dekning, slik at forsikringen er lønnsom dersom uhellet skulle skje. Et veterinærbesøk med operasjoner, behandlinger og/eller medisiner kan fort bli dyrt, og da er det viktig å ha en dyreforsikring i bakhånd slik at man slipper å engste seg over de dyre kostnadene.

Ta i bruk en forsikringstjeneste


Det er mange gode grunner til å velge Forbrukernet til dyreforsikring. Ved å ta i bruk denne forsikringstjenesten sørger du for å motta mange personlige tilbud uten å måtte sende en drøss med skjemaer, da får du mer tid til overs. Som om ikke det var nok er det veldig enkelt å sammenligne pristilbud, da blir det lett å finne det billigste tilbudet. Som en siste bonus er tjenesten helt uforpliktende, det betyr at du kan velge å ignorere alle tilbudene du mottar dersom du skulle ombestemme deg.

Dyreforsikring best i test

Hvilke forsikringsselskaper har kommet best ut i tester? Under har vi lagt ved 3 forskjellige tester, utført av eksterne aktører. Merk at disse testene er rettet mot forsikringsbransjen generelt, ikke spesielt mot dyreforsikring. Dette kan være aktuelt for de som vil samle flere forsikringer hos ett enkelt selskap.


Forsikring best i test

Kundeserviceprisen 2021

SeeYou utfører årlig en test av kundeservicen til diverse bransjer i Norge, der hvert kundesenter blir oppringt av 25 forskjellige personer. I forsikringsbransjen kom følgende forsikringsselsaper best ut, fra høyest til lavest poengsum: Gjensidige Forsikring, Frende, Sparebank 1 Forsikring, IF, Tryg, Storebrand Forsikring og Codan.

Kilde: Kundeserviceprisen

EPSI Rating Norge 2020

EPSI Rating Norge er en årlig måling av kundetilfredshet for privat- og bedriftsmarkedet for diverse bransjer. I 2020 kom følgende forsikringsselskaper best ut, fra høyest til lavest poengsum, innen skadeforsikring til privatmarked: Frende, Gjensidige, IF, "Øvrige forsikringsselskaper", Eika, Sparebank 1, Bransjen, Tryg, DNB og Storebrand.

Kilde: EPSI Rating Norge

Norsk Kundebarometer 2021

Norsk Kundebarometer er en årlig test utført av Handelshøyskolen BI. Her vurderes hver bransje basert på 2 kategorier: kundenes tilfredshet og lojalitet. Fra årets test har vi følgende resultater på skadeforsikring, fra høyest til lavest tilfredshet: Gjensidige (Skadeforsikring), If, Fremtind og Tryg (Skadeforsikring).

Kilde: Norsk Kundebarometer

Prøv en anbudstjeneste!

I samarbeid med

1

Billig dyreforsikring

Ettersom du mottar et bredt utvalgt med tilbud sier vi at du oppnår en billig dyreforsikring sammenlignet med å søke via ett enkelt forsikringsselskap.

2

Beste dyreforsikring

Om du skulle velge den beste dyreforsikringen er opp til deg. Velg etter behovet og prisen, så oppnår du den beste for ditt behov.

3

Sammenlign tilbud

Med alle tilbudene du mottar må du selv sammenligne dyreforsikringene. Vi anbefaler at du ikke kun fokuserer på pris, men også tar en titt på vilkårene.