Katteforsikring

dyreforsikring-bilde

Finn beste og billigste katteforsikring 2024

Er du på jakt etter en billig katteforsikring? Vi har funnet frem en rask og enkel anbudstjeneste som gjør jobben din enklere med å finne riktig dyreforsikring. Her har du en enkel måte å sammenligne katteforsikringer på. Du kan motta tilbud fra flere forsikringsselskap ved å fylle ut et enkelt og uforpliktende skjema. Alle selskapene vil konkurrere om å gi deg sitt beste tilbud, slik at du kan velge det som passer best for deg og din katt. Vi anbefaler at du fyller ut minst 2 forsikringer for å oppnå en høyere samlerabatt. Bruk noen få minutter for å sikre at katten din er godt beskyttet! Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Tips: Velger du 2 eller flere forsikringer kan du få samlerabatt!

Sammenlign via Forbrukernet


Forbrukernet samler de beste tjenestene på ett enkelt sted for å spare deg for tid og frustrasjon. Ved å bruke en anbudstjeneste, får du mange personlige tilbud uten å måtte sende en drøss med søknader til ulike forsikringsselskaper. Å sammenligne priser har aldri vært enklere, noe som også gir deg muligheten til å spare penger. Tjenesten er helt uforpliktende, noe som betyr at du kan velge å ignorere alle tilbudene du mottar uten at det koster deg en eneste krone.

Egenandel ved katteforsikring


En katteforsikring er en forsikring som dekker veterinærutgifter for din katt. Når du har en slik forsikring, må du ofte betale en egenandel ved veterinærbesøk. Egenandelen varierer fra selskap til selskap og kan være enten en fast pris eller en prosentandel av utgiftene. Noen forsikringselskaper kombinerer også begge deler. Det er viktig å merke seg at egenandelen ofte øker når katten blir eldre. Dette skyldes at eldre katter har en høyere risiko for sykdom og skade, og derfor krever mer omfattende og dyre behandlinger.

Få riktig katteforsikring


En katteforsikring kan være en livredder for deg og din lille gode venn i tilfelle det oppstår ulykker eller sykdom. Forsikringen kan dekke en rekke utgifter, slik som dødsfall, veterinærutgifter, tapt avlsevne, leddskader, medisiner og annet. Det er viktig å merke seg at ikke alle forsikringer dekker de samme tingene. Noen forsikringer har et bredere spekter av dekninger, mens andre er mer rettet mot en bestemt type utgifter. Derfor er det lurt å gjøre en grundig undersøkelse av ulike forsikringer før du velger en.

Gode tips og råd


ID-merking av katt

Chipping eller ID-merking av katten din er et viktig sikkerhetstiltak, spesielt hvis du har en utekatt. Dette vil bidra til at du enkelt kan identifisere katten din hvis den blir skadet eller går seg bort. Chipping er ikke alltid inkludert i forsikringene, men det er likevel en form for forsikring for deg og katten din. ID-merking av katten din kan være nødvendig for at livsforsikringen skal være gyldig hos enkelte forsikringsselskaper. ID-merking er en enkel og billig måte å sikre at katten din kan identifiseres og returneres til deg.

FirstVet

FirstVet er en nyttig tjeneste som ofte er inkludert i forsikringstilbudet til de fleste forsikringsselskapene. Den gir deg muligheten til å snakke med en veterinær over telefonen når du er usikker på om katten din har behov for en dyrlege. Du slipper å møte opp hos den lokale dyrlegen din, og du vil få raskt svar på om katten din trenger medisinsk hjelp eller om du kan gjøre noe selv for å hjelpe. FirstVet er en verdifull tjeneste for å sikre at katten din får den hjelpen den trenger, når den trenger det.

Hvilke forsikringer bør jeg velge?


En livsforsikring og en veterinærforsikring er to viktige, men to forskjellige forsikringer på katt. En livsforsikring gir ofte en engangsutbetaling dersom katten din dør som følge av en ulykke eller sykdom, derimot dekker veterinærforsikring utgifter til undersøkelse og opphold av en skadet eller syk katt. Det er viktig å merke seg at disse forsikringene dekker forskjellige ting. Derfor kan det være lurt å vurdere å kombinere flere forsikringer for en økt forsikringsgrad.

Livs-, Tilleggs- eller Veterinærforsikring?


Livsforsikring katt

Livsforsikring

Livsforsikring for katt gir en engangsutbetaling dersom den dør på grunn av sykdom eller ulykke. Forsikringen kan startes så tidlig som når den er mellom 5 og 8 uker gammel. Varigheten av forsikringen varierer, men den typisk varer til katten er mellom 10 og 13 år gammel.

Tilleggsforsikring katt

Tilleggsforsikring

Tilleggsforsikringer gir erstatning for spesielle situasjoner, som f.eks. utredning av fertililitet og tap av avlsevne for avlskatter ( grunnet sykdommer eller skader som fører til kastrasjon). Disse forsikringene varierer mellom forsikringsselskapene.

Veterinærforsikring katt

Veterinærforsikring

Veterinærforsikring dekker kostnadene for behandling og opphold ved sykdom eller skade for din katt - derimot har flere forsikringsselskaper en karenstid på rundt 20 dager. Blir din katt syk eller skadet i løpet av de første 20 dagene etter at forsikringen er tegnet, vil du ikke ha krav på utbetaling.

Katteforsikring - best i test


Hvilke forsikringsselskaper har kommet best ut i tester?

Kundeserviceprisen 2022

SeeYou utfører årlig en test av kundeservicen til diverse bransjer i Norge, der hvert kundesenter blir oppringt av 25 forskjellige personer. I forsikringsbransjen kom følgende forsikringsselsaper best ut, fra høyest til lavest poengsum: Tryg, Gjensidige Forsikring, DNB Forsikring, IF, Frende, Codan, Sparebank 1 Forsikring og Storebrand. Merk at dette gjelder for forsikringer generelt, ikke nødvendigvis katteforsikring.

Kilde: Kundeserviceprisen

Prøv en anbudstjeneste!

I samarbeid med

1

Billig katteforsikring

Det er viktig å merke seg at en billigere forsikring ikke alltid betyr at den er dårligere enn en dyrere forsikring. Du bør gjennomgå hva som er inkludert i tilbudene, slik at du er sikker på at du får den dekning du trenger.

2

Beste katteforsikring

Finn den beste katteforsikringen ved å sammenligne ulike tilbud. Ved å bruke en anbudstjeneste kan du oppdage at den billigste katteforsikringen ikke nødvendigvis er fra det største og beste selskapet.

3

Sammenlign tilbud

Ved å sammenligne de forskjellige tilbudene du mottar, vil du ha større sannsynlighet for å finne en billig katteforsikring som passer dine behov og ønsker.