Katteforsikring

dyreforsikring-bilde

Finn beste og billigste katteforsikring 2021

Ønsker du katteforsikring? Vi har funnet frem en rask og enkel anbudstjeneste fra Tjenestetorget som gjør jobben din enklere med å finne riktig dyreforsikring. Her kan du enkelt sammenligne en rekke forskjellige forsikringsselskaper, hvor alle vil konkurrere om å gi deg sine beste tilbud på forsikring til katt. Forsikringsselskapet velger du selv, søknaden din blir videresendt til ulike forsikringsselskaper slik at de kan skreddersy sine tilbud. Alt du må gjøre er å bruke noen få minutter på å fylle ut et helt uforpliktende skjema. Vi anbefaler at du fyller ut minst 2 forsikringer, da oppnår du høyere samlerabatt.

Tjenesten er 100 % gratis og uforpliktende.

Sammenlign via Forbrukernet


Forbrukernet er en portal som samler de beste tjenestene på ett enkelt sted, slik at du slipper å lete. Ved å bruke en anbudstjeneste sørger du for å motta mange personlige tilbud uten å måtte sende en drøss med søknader - slik at du får mer tid til overs. I tillegg er det veldig enkelt å sammenligne pristilbud, slik at du kan spare mye penger. Tjenesten er uforpliktende, som betyr at du kan velge å ignorere alle tilbudene du mottar uten at det koster deg en eneste krone. Enkelt og greit.

Egenandel ved katteforsikring


Har du en katteforsikring må du betale en egenandel ved veterinærutgifter, som er avhengig av forsikringsselskapet du velger. Dette kan være alt fra faste priser til prosenter av utgiftene, eller en kombinasjon av begge. Ofte økes egenandelen når katten blir eldre grunnet større risiko for sykdom og skade.

Få riktig katteforsikring


En katteforsikring kan hjelpe deg økonomisk ved å dekke utgifter dersom katten din blir rammet av en ulykke eller sykdom. Katteforsikringen kan dekke både dødsfall og veterinærutgifter, men noen forsikringer er mer rettet mot f.eks. tapt avlsevne, leddskader, medisiner og annet. Få forsikring til katt via knappen under.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Hvilke forsikringer bør jeg velge?


En dødsforsikring gir ofte engangsutbetaling dersom årsaken var ulykke eller sykdom, men kan også dekke avliving av dyrevernmessige årsaker. En veterinærforsikring kan dekke utgifter til undersøkelse og opphold av skadet eller syk katt, og kan gjelde livet ut for katten. Disse forsikringene dekker altså forskjellige ting, og kan ofte kombineres for en økt forsikringsgrad.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Livs-, Tilleggs- eller Veterinærforsikring?


Livsforsikring katt

Livsforsikring

Livsforsikring kan gi deg en engangsutbetaling om kattens dødsfall skyldes sykdom eller ulykke. Litt avhengig av forsikringselskapet kan du starte forsikringen tidligst når katten er 5 til 8 uker gammel og varer inntil den er fra 10 til 13 år.

Tilleggsforsikring katt

Tilleggsforsikring

Tilleggsforsikringer kan være ulike forsikringer som gir erstatning ved f.eks. fertilitetsutredning, samt tap av bruksverdi for avlskatter (tapt avlsevne grunnet sykdommer eller skader som fører til kastrasjon). Dette avhenger av de ulike selskapene.

Veterinærforsikring katt

Veterinærforsikring

Veterinærforsikring dekker utgifter som behandling og opphold av syk eller skadet katt - men mange av selskapene har en karenstid på rundt 20 dager. Oppstår det sykdom de første 20 dagene etter tegning av forsikringen har man ikke rett på utbetaling.

Forsikring best i test

Hvilke forsikringsselskaper har kommet best ut i tester?


Forsikring best i test

Kundeserviceprisen 2020

SeeYou utfører årlig en test av kundeservicen til diverse bransjer i Norge, der hvert kundesenter blir oppringt av 25 forskjellige personer. I forsikringsbransjen kom følgende forsikringsselsaper best ut, fra høyest til lavest poengsum: Frende, Gjensidige Forsikring, Tryg, IF, Storebrand Forsikring, Codan, Sparebank 1 Forsikring og NEMI. Merk at dette gjelder for forsikringer generelt, ikke nødvendigvis katteforsikring.

Kilde: Kundeserviceprisen

Prøv en anbudstjeneste!

I samarbeid med

1

Billig katteforsikring

Ettersom du vil motta mange forskjellige tilbud er det større sannsynlighet for å få en billig katteforsikring. Du kan enkelt sammenligne de ulike pristilbudene du mottar.

2

Beste katteforsikring

Velg katteforsikringen du mener gir deg mest for pengene. Det er ikke alltid det største og beste forsikringsselskapet som er billigst, derfor er det lurt å sammenligne.

3

Sammenlign tilbud

Du må selv sette av tid til å sammenligne katteforsikringene. Vi anbefaler at du vurderer både prisene og vilkårene slik at du får den dekningen du føler du trenger.