Hundeforsikring

Hund med svømmebriller

Finn beste og billigste hundeforsikring 2024

Hundeforsikring er i dag blitt svært vanlig, og de fleste forsikringsselskapene tilbyr dette med forskjellige priser og vilkår. Derfor har vi funnet frem en tjeneste som forenkler din hverdag, slik at du kan sammenligne priser og vilkår fra disse forsikringsselskapene, uten å måtte sende en drøss med søknader. Ved bruk av denne anbudstjenesten vil du motta skreddersydde tilbud fra forsikringsselskaper som vil konkurrere om å gi deg det beste tilbudet. Med slik konkurranse kan du vært sikker på at du får markedets beste pristilbud.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende. Det er opp til deg hvilket forsikringsselskap du velger til slutt. Tjenesten er rask, og tar kun et par minutter å fullføre. Fyll ut skjema ved å trykke på knappen under, deretter blir du kontaktet av forsikringsselskapene som viser interesse for din forespørsel.

Tips: Velger du 2 eller flere forsikringer kan du få samlerabatt!

Hundeforsikring gir økonomisk trygghet


Hundeforsikring kan være en god investering for alle hundeeiere, da det kan spare deg for dyre veterinærregninger hvis hunden din skulle få en uforutsett skade eller sykdom. Hunder kan være utsatt for sykdommer og skader, og hvis du ikke er forberedt på det, kan det raskt føre til store kostnader. Det kan være vanskelig å finne den beste forsikringen for deg og hunden din, siden det er mange forskjellige forsikringsselskaper som tilbyr hundeforsikring. For å velge en forsikring som gir deg tilstrekkelig dekning til en rimelig pris, er det viktig å nøye sammenligne kostnader og vilkår fra forskjellige forsikringsselskaper. Du bør også vurdere hvilke typer dekning som tilbys når du ser på hundeforsikring. Noen forsikringsselskaper tilbyr for eksempel dekning for sykdom og skader, mens andre inkluderer også dekning for tap av kjæledyret ditt. Ved å velge en forsikring som passer for deg og hunden din, kan du føle deg trygg på at du har en god hundeforsikring.

Unngå store veterinærutgifter, velg riktig hundeforsikring.

Tips for å finne den beste hundeforsikringen


For å sikre seg mot uforutsette kostnader som kan oppstå hvis hunden din blir syk eller skadet, er hundeforsikring en viktig investering for alle hundeeiere. Men det kan være utfordrende å finne den beste hundeforsikringen for deg og din hund, da det finnes mange forskjellige forsikringsselskaper og dekningstyper å velge mellom. Nedenfor er det noen tips som kan hjelpe deg å velge den beste hundeforsikringen for deg og dine behov:

Slik får du en skreddersydd hundeforsikring

I dagens marked finnes det mange forskjellige hundeforsikringer som kan gi økt trygghet for deg og din hund, gjennom hele hundens levetid. Med forsikring til hund får man mulighet til å velge mellom en rekke forskjellige typer, samt tilpasse disse etter behov og ønske. Forsikringssum, egenandel og dekningsomfang er egenskaper som kan tilpasses hos de enkelte forsikringsselskapene. Mange av disse forsikringsselskapene vil gi deg en tilpasset hundeforsikring slik at hundens behov blir dekket på best mulig måte. For å få skreddersydd hundeforsikring, må du først finne et forsikringsselskap som tilbyr denne typen dekningen. Deretter vil du bli bedt om å fylle ut et skjema eller svare på spørsmål om hundens alder, rase, tidligere helsehistorie og eventuelle spesielle krav eller omstendigheter. Forsikringsselskapet vil da gi deg et tilbud for en hundeforsikring som er tilpasset din hund basert på dine svar. Avhengig av dine behov, kan det også være muligheter for å legge til tilleggsforsikringer til hunden. Det kan være lurt å sammenligne pris og vilkår fra flere forskjellige forsikringsselskaper før man velger en skreddersydd hundeforsikring.

Hvor mye koster det å forsikre en hund?

En hundeforsikring kan koste alt mellom 1500 kr til 15000 kr i året. Kostnaden for en hundeforsikring vil variere ut ifra hvilket forsikringsselskap du velger. Viktige faktorer som bestemmer prisen på hundeforsikringen er følgende: egenandel, forsikringssum, hundens alder, samt dekningsomfang. For å holde forsikringskostnadene lave kan man velge en høyere egenandel, men her bør man finne en god balanse. De fleste forsikringsselskaper legger i tillegg til et seniortillegg for hunder over en viss alder, gjerne hunder over 6 år. Andre tips for å holde kostnaden nede er samlerabatt (flere forsikringer), nettrabatt (bestill via nettet) og rabatter via organisasjoner.

Sørg for å holde hundeforsikringen din oppdatert

For å sikre tilstrekkelig dekning i tilfelle hunden din skulle oppleve en uventet skade eller sykdom, er det viktig å holde hundeforsikringen din oppdatert. Hvis det skjer endringer som kan påvirke forsikringen, som for eksempel om du flytter eller hunden din utvikler en kronisk sykdom, bør du informere forsikringsselskapet. På denne måten kan forsikringsselskapet tilpasse forsikringsdekningen og sørge for at du har tilstrekkelig beskyttelse til å takle eventuelle uforutsette hendelser. Derfor er det viktig å holde kontaktinformasjonen din og informasjonen om hunden din oppdatert hos forsikringsselskapet, slik at de kan tilby deg riktig dekning og støtte når du trenger det.

Hva du bør vite om forsikring for eldre hunder

Forsikring for eldre hunder kan være viktig for å beskytte deg mot uforutsette kostnader hvis hunden din blir syk eller skadet. Det er viktig å være klar over at enkelte forsikringsselskaper ikke dekker hunder etter en viss alder, vanligvis mellom 8 og 10 år avhengig av rasen og den generelle helsen til hunden. Forsikringen for eldre hunder kan ha en høyere pris enn forsikringen for yngre hunder hvis forsikringsselskapet ditt tilbyr det. Det kan også være begrensninger på hvilken type forsikringsdekning som tilbys. For eksempel dekker ikke noen forsikringsselskaper enkelte lidelser eller sykdommer som eldre hunder er spesielt utsatt for, som leddproblemer eller hjertesykdom. Det kan være lurt å undersøke flere forsikringsselskaper, og sammenligne vilkår og priser for å finne den beste forsikringen for din eldre hund. Du bør også være obs på hvilke sykdommer eller lidelser som allerede dekkes av eksisterende forsikringer og hva som eventuelt trenger ekstra dekning.

Beskytt hunden din med riktig hundeforsikring


Når du ser på hundeforsikring bør du også vurdere hvilke typer dekning som tilbys. Noen forsikringsselskaper tilbyr for eksempel dekning for sykdom og skader, mens andre inkluderer også ansvarsforsikring eller dekning for tap av kjæledyret ditt. Ved å velge en forsikring som passer for deg og hunden din, kan du føle deg trygg og ha ro i sinnet. Med hundeforsikring kan du unngå store veterinærutgifter dersom uhellet skulle være ute. Det finnes mange forskjellige forsikringsselskaper med ulike priser og vilkår. Sammenlign forsikringsselskapene og finn tilbudet som passer deg, slik at du kan gi behandlingen som hunden din trenger. Det er mange gode grunner til å velge Forbrukernet til hundeforsikring. Ved å velge en anbudstjeneste sørger du for å motta mange skreddersydde tilbud, uten å måtte skrive en drøss med søknader, da sparer du masse tid. Som om ikke det var nok er det veldig enkelt å sammenligne pristilbud, da kan du spare både tid og penger. Som en siste bonus er tjenesten helt uforpliktende, det betyr at du kan velge å ignorere alle tilbudene du mottar av hvilken som helst grunn.

Utvidelse og tilleggsforsikringer for hund


Hundeforsikringen kan utvides på ulike områder, slik som tilleggsforsikringer. Dette betyr at man kan få lagt til ekstra forsikringer dersom man tegner en livsforsikring på hunden. For de som eier mange hunder, eier jakthunder, eller driver med oppdrett, så kan man også få tegnet spesialforsikringer slik som flokkforsikring, jakthundforsikring eller oppdrettsforsikring. Les mer om disse enkelte forsikringene under.

flokkforsikring hund

Flokkforsikring

Flokkforsikring er en fint alternativ til deg som har mange hunder. Med flokkforsikring får du alle dine hunder i en og samme forsikring med trygghet for alle hundene i flokken.

jakthundforsikring

Jakthundforsikring

Jakthundforsikring kan kun tegnes for jakthundraser. Forsikringen er ulykkesforsikring for jakthunder og dekker skade, ulykke, død eller avliving av hunden.

oppdrettsforsikring hund

Oppdrettsforsikring

Skjulte feil er en forsikring som kan tegnes for oppdrettere. Med denne forsikringen menes eksempelvis at hunden har skjulte feil på avkom, slik som brist eller utviklet en feil.

Hundeforsikring - best i test


Under har vi tatt med tre tester, utført av eksterne aktører. Disse testene er rettet mot forsikringsbransjen generelt, ikke spesielt mot hundeforsikring. Dette kan være aktuelt for de som vil samle flere forsikringer hos ett enkelt selskap eller for de som vil lese om hvor godt selve forsikringsselskapet gjør det i en stor test. Det er viktig å huske på at selv om et selskapet har blitt kåret til "best i test", betyr det ikke at forsikringsselskapet gjør det best på for eksempel hundeforsikring. Derimot må du selv vurdere hva som passer best for deg og din hund.

Forsikring best i test

Kundeserviceprisen 2022

SeeYou utfører årlig en test av kundeservicen til diverse bransjer i Norge, der hvert kundesenter blir oppringt av 25 forskjellige personer. I forsikringsbransjen kom følgende forsikringsselsaper best ut, fra høyest til lavest poengsum: Tryg, Gjensidige Forsikring, DNB Forsikring, IF, Frende, Codan, Sparebank 1 Forsikring og Storebrand.

Kilde: Kundeserviceprisen

EPSI Rating Norge 2022

EPSI Rating Norge er en årlig måling av kundetilfredshet for privat- og bedriftsmarkedet for diverse bransjer. I 2022 kom følgende forsikringsselskaper best ut, fra høyest til lavest poengsum, innen skadeforsikring til privatmarked: JBF, WaterCircles, KLP, Gjensidige, Frende, IF, "Øvrige forsikringsselskaper", Eika Forsikring, Bransjesnitt, Tryg, Storebrand, Sparebank 1 og DNB.

Kilde: EPSI Rating Norge

Norsk Kundebarometer 2022

Norsk Kundebarometer er en årlig test utført av Handelshøyskolen BI. Her vurderes hver bransje basert på 2 kategorier: kundenes tilfredshet og lojalitet. Fra årets test har vi følgende resultater på skadeforsikring, fra høyest til lavest tilfredshet: Gjensidige (Skadeforsikring), If, Tryg (Skadeforsikring) og Fremtind.

Kilde: Norsk Kundebarometer

Prøv en anbudstjeneste!

I samarbeid med

1

Billig hundeforsikring

Ved å la forsikringsselskapene konkurrere om deg som kunde kan du motta markedets billigste hundeforsikring. Alt ved å fylle ut ett enkelt skjema.

2

Beste hundeforsikring

Velg den beste hundeforsikringen for ditt behov. Ved å sammenligne pris og vilkår kan du finne frem den beste forsikringen for deg og din hund.

3

Sammenlign hundeforsikring

Sett av egen tid til å sammenligne tilbudene. Husk at tjenesten er helt gratis og uforpliktende, som betyr at du har full rett til å takke nei til tilbudene.