Billigste mobilabonnement

Kommersiell Markedsføring

Billigste mobilabonnement 2016

Det finnes en rekke mobilabonnementer i dagens marked, og stort sett alle reklamerer for å være billigere enn konkurrentene, men hvilket er egentlig det billigste mobilabonnementet? Forbrukernet er en tjeneste som sammenligner leverandører, produkter og tjenester, slik at du som forbruker slipper å gjøre dette selv. Vi har sammenlignet noen av Norges største og billigste mobilabonnementer. Trykk på knappen under så videresender vi deg til det vi mener er den billigste mobilabonnementet 2016, enkelt og greit.

Et billig mobilabonnement


Vi har sammenlignet mobilabonnementene til Chess, OneCall, Telia (NetCom), Telenor, Djuice, Talkmore og Ice.net. Av disse er det Ice.net som har det billigste mobilabonnementet. Du får 1 GB data, tale, SMS og MMS, med hastighet inntil 50 Mbit/s. Ice.net benytter seg av dekningen til NetCom, så hvis du har vært fornøyd med denne er det bare å slå til på tilbudet. Fra starten var det gitt at abonnementet skulle koste 99 kr de første 12 måneder og deretter 149 kr, men nå er dette endret til 99 kr i ubegrenset tid. Velg et billig mobilabonnement, velg Ice.net.

Rask og god dekning

Dekningen er den samme som NetCom, men Ice.net jobber i tillegg med egen utbygning av dekningsområder. Du kan nyte deg av en hastighet inntil 50 Mbit/s, som er meget bra sammenlignet med konkurrentene. Skulle dette bli for lite har du mulighet til å bestille 2 GB for 120 kr ekstra per måned. Helt klart det billigste mobilabonnementet.

Mobilabonnement best i test

Mobilabonnementet Ice.net har blitt trukket fram i flere tester i den siste tiden som en av de billigste mobilabonnementet. Dinside.no har kåret Ice.net og Hello til en av de billigste mobilabonnementet 2016. Det eneste som skiller mobilabonnementene er 99 og 100 kr i måneden.

Billigste mobilabonnement uten binding

Mobilabonnementet har ingen bindingstid, som betyr at du står fritt til å bytte tilbake til din gamle leverandør dersom du ikke blir fornøyd med mobilabonnementet.

Norges billigste mobilabonnement 2016


Det er stor konkurranse i dagens marked på mobilabonnementer, og vi ser stadig vekk reklamer fra både NetCom, Telenor, Chess, Ice.net, Djuice og OneCall på TV. Hva er det egentlig som skiller disse mobilselskapene? Svaret på dette er ofte dekning, databruk, hastighet og kundefordeler. Det finnes mange kunder som ikke bryr seg så alt for mye om en hundrelapp eller to ekstra i måneden, men dette kan for bli en tusenlapp eller to i året. I løpet av 2-3 år tilsvarer dette en splitter ny mobil, for hver eneste person som tar i bruk det billigste mobilabonnementet. Tidligere har denne forskjellen vært mye mindre, men med Ice.net på markedet har forskjellen steget marginalt. Vær smart, spar penger ved å bytte til det billigste mobilabonnementet.

1

Trykk på knappen under

For å bestille det billige mobilabonnementet trykker du på knappen nederst på denne siden så videresender vi deg til søknadsskjemaet.

2

Fyll inn dine detaljer

Fyll inn dine detaljer i skjemaet. Du trenger ikke si opp din eksisterende operatør, denne jobben gjør mobiloperatøren for deg fortløpende. Enkelt og greit.

3

Nyt et billig mobilabonnement

Du er nå klar til å nyte det nye og billige mobilabonnement. Husk at dersom du ikke er fornøyd kan du bytte tilbake når du ønsker det.